💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Çoban çökelten çok iyi bir drogtur hiç yapmak aklıma gelmedi ya bu ay hamile olucağım için gerek kalmıcak(evrene pozitif enerji )
Ben bilmiyordum bilsem çoktan başlardım çakşır suyu alıyorduk trendyoldan dur bakıyım başka ne var dedi onu gördü öyle bi sipariş verdi baya işe yaradı onda bakalım banada yarar inşallah bende içiyorum 1 çay bardağı kadar

Bende yakınım size sağ kasıkta arada ani ağrı oluyo ama saniyelik bel ağrısı var ve sivilcelenemelerim mevcut yüzümde birde göğüs uçlarıma dokunamıyorum acıdan
Kız aynı adet olucakmışız gb belirtiler
Hamileysem eğer şok olurum çünkü Benim diğer iki hamileliğimde asla böyle değildi belirtiler.
Sık idrara çıkardım ve göğüslerim koyulaşır büyürdü

Ya inşAllah hayırlısıyla güzel haberi alırsın canım benim

İyi yapıyorsun hem stresi de azaltıyor çoban çökelten cinsel sağlığı üzerinde baya etkilidir vesile olursa güzel haberler verirsin inşallah

O kadar güzel yazmışsın ki kesinlikle katılıyorum sana tüp bebek çok zor bi süreç hiç yaptırmadım daha önce tam tüp bebeğe karar verdik ilaçlarımı aldım buz dolabına koydum adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim , malesef 5. Ayda bebeğin sağlık sorunları nedeniyle sonlandırmak zorunda kaldık. Aslında kendiliğinden olabiliyor biliyorum ama öncesinde 2,5 sene uğraştık doktorlarda aşılaması ilaçları dediğin gibi bende çok kilo aldım iğneleri kullanırken şimdi açıkçası öyle bi hale geldim ki eşimle sağlıklı bi cinsel hayatım bile yok sanki her olduğunda bebek için yapıyormuşuz gibi bi psikoloji yaşıyorum. Aslında biraz akışına bırakmam gerekiyor biliyorum ama bu seferde amh değerim geliyor aklıma ya ben akışındayken tamamen biterse diye korkuyorum. Bu arada prp ne hiç bilmiyorum ama araştırıcam hemen onu da

Diğer yöntemlere gore tup bebek evt bir tık daha yüksek ihtimal
Hakkımızda hayırlısı olsun hangi yolla olursa olsun Allan hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin

Ya inşAllah hayırlısıyla güzel haberi alırsın canım benim
Aminnn hepimiz alalım güzel haberler ben birde köye fındığa gidicem kara kara düşünüyorum eğer hamileysem birşey olur mu diye geçen sene hamileydim

Yaaa birlikte beklemek çok güzel bende bugün kasık ağrısı var sadece ama en son kontrolümde 3cm kist vardı o mu yapıyor yoksa belirti saymalı mıyım bilemedim

Yarın bir gün görür müyüm yumurtlamayı ne diyorsunuz tecrübeli minnoşlar

Eklentiler

• 20230913_121944.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar selam bat a 4 gün kaldı dün akşam üzeri aşırı midem bulandı birde akıntı çokk bayaa açık hatta kahverengi geldi dikkat edince anlaşılacak cinsten yani bi de sabah kabızlığım olduğu için biraz zorlayınca öyle geldi onun dışında hafif mide bulantım ve iğne batmalı kasık ağrım var şimdilik birde ateş basıyor ama 36.2 ateşim. Gebelik mi regli mi sizce

Adetle hamilelik belirtileri o kadar aynıki aslındakuzum ayırt etmek zor cidden

İnşallah gebelikten dir canım yumurtlama zamanını biliyomusun

Merhaba kızlar bende yeni katılıyorum sat 26 Ağustos bat 21 Eylül bir haftadır kasıklarımda batmalar var alt karın bölgem ara ara sancılanıyor
Kuzum bereket gördüm etiket yapmamışsın beni gözden kaçırabilirdim ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…