- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.477
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.621
Bence başka bi dr a gidin. Baştansavma muayene etmiş sanki. Fsh o değerde emin değilim ama düşürülebilir bence.Fsh 34 li 27 cıktı sanırım yolun sonu bu saatten sonra olmaz henüz 31 yaşındayım bu kadar kötü durumda olduğumu bilmiyordum 2 gün önce öğrendim henüz yoksa benim ilk kızım hemen oldu ve hiç doktora bile muayeneye gitmemiştik. Bunda da gitmedik ama 8 ay olduğu için demekki bi eye var bi gidelim dedik belki enfeksiyon filan vardır 3 cm yumurtalık kisti cıktı hormon testi yaptırdı değerlerim bu şekilde estradol de 78 cıktı. Amh yapilmadi ve adet olmadan yapıldı bunlar çünkü adetim çok gecikti adet olamadim. Tedavisi yok diye okudum internetten araştırma yapıyorum bi yolu var midir diye bulamıyorum benim yaşımda olup da bu kadar yüksek cikan kimseye de denk gelmedim forumu inceleye inceleye deli oldumc2 gündür. Keşke ilaçla olacak bisey olsa da kullansam o kadar mutlu olurdum ki doktor bisey demedi. Bu konularda çok bilgi sahibi değilim. Vajinadan muayene olunca direk kistimi soyledi emara gönderdi. (Adet olmadigim için ve çok geciktiği için şu anda baksa acaba yumurta var mı yok mu sahip gorebilirmiydi o konuda hiç bisey demedi bende bilgisizim) ne yapacağımı şaştım moralim alt üst oldu gerçekten. Haftaya sonuç gosteremye gideceğim