💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Fsh 34 li 27 cıktı sanırım yolun sonu bu saatten sonra olmaz henüz 31 yaşındayım bu kadar kötü durumda olduğumu bilmiyordum 2 gün önce öğrendim henüz yoksa benim ilk kızım hemen oldu ve hiç doktora bile muayeneye gitmemiştik. Bunda da gitmedik ama 8 ay olduğu için demekki bi eye var bi gidelim dedik belki enfeksiyon filan vardır 3 cm yumurtalık kisti cıktı hormon testi yaptırdı değerlerim bu şekilde estradol de 78 cıktı. Amh yapilmadi ve adet olmadan yapıldı bunlar çünkü adetim çok gecikti adet olamadim. Tedavisi yok diye okudum internetten araştırma yapıyorum bi yolu var midir diye bulamıyorum benim yaşımda olup da bu kadar yüksek cikan kimseye de denk gelmedim forumu inceleye inceleye deli oldumc2 gündür. Keşke ilaçla olacak bisey olsa da kullansam o kadar mutlu olurdum ki doktor bisey demedi. Bu konularda çok bilgi sahibi değilim. Vajinadan muayene olunca direk kistimi soyledi emara gönderdi. (Adet olmadigim için ve çok geciktiği için şu anda baksa acaba yumurta var mı yok mu sahip gorebilirmiydi o konuda hiç bisey demedi bende bilgisizim) ne yapacağımı şaştım moralim alt üst oldu gerçekten. Haftaya sonuç gosteremye gideceğim
Bence başka bi dr a gidin. Baştansavma muayene etmiş sanki. Fsh o değerde emin değilim ama düşürülebilir bence.

Eğer sonucun varsa bi bakıp bana yazabilirmisin cnm ya da resmî varsa atabilirmisin. Inan mahvolmuş durumdayım elim ayağım tutmuyor 2 gündür yemek dahi yapamıyorum esim dışardan alıyor kendimi çok kötü hissediyorum yıkık bi şekilde. Küçücük bisey bile umut olucak sanki bana. Dokunsalar ağlıyorum zaten o durumdayim. Doktor o sekilde istedi adet okmadan ama herkes adetliyken yaptiriyormus
Aradım da göremedim kuzum dış laba yaptırmış amh ile hormonları e devlete düşmemiş o yüzden 😔 ama dediğim gibi bende bir arkadasimla konuşurken tesadufen adet zamanı yapıldığını öğrendim testlerin değiştirdim doktoru amh dışında hepsi adetken bakılması gereken hormonlar hiç üzme kendini yıpratma ,reglini bekle doktoru da değiştir bence doğru düzgün açıklama da yapmamis zaten daha yaşın da genç yani yaş çok önemli mesela ben biraz geç kaldım hiç çocuğum da yok 35 olacağım yakında Allah hepimize hayırlısını versin 🙏

Fsh 34 li 27 cıktı sanırım yolun sonu bu saatten sonra olmaz henüz 31 yaşındayım bu kadar kötü durumda olduğumu bilmiyordum 2 gün önce öğrendim henüz yoksa benim ilk kızım hemen oldu ve hiç doktora bile muayeneye gitmemiştik. Bunda da gitmedik ama 8 ay olduğu için demekki bi eye var bi gidelim dedik belki enfeksiyon filan vardır 3 cm yumurtalık kisti cıktı hormon testi yaptırdı değerlerim bu şekilde estradol de 78 cıktı. Amh yapilmadi ve adet olmadan yapıldı bunlar çünkü adetim çok gecikti adet olamadim. Tedavisi yok diye okudum internetten araştırma yapıyorum bi yolu var midir diye bulamıyorum benim yaşımda olup da bu kadar yüksek cikan kimseye de denk gelmedim forumu inceleye inceleye deli oldumc2 gündür. Keşke ilaçla olacak bisey olsa da kullansam o kadar mutlu olurdum ki doktor bisey demedi. Bu konularda çok bilgi sahibi değilim. Vajinadan muayene olunca direk kistimi soyledi emara gönderdi. (Adet olmadigim için ve çok geciktiği için şu anda baksa acaba yumurta var mı yok mu sahip gorebilirmiydi o konuda hiç bisey demedi bende bilgisizim) ne yapacağımı şaştım moralim alt üst oldu gerçekten. Haftaya sonuç gosteremye gideceğim
Kuzum hiç yolun sonu filan diye düşünme ilaç kullanarak yoluna girer hepsi inşallah canım

Öyle mi dersin cnm keşke öyle olsa ağlamaktan mahvoldum çocuğum da etkileniyor anne ağlama diyor sürekli. Çok ağır bi süreçten geçiyorum henüz doktor yorumlamadı cnm görmedi sonucumu ama neden o zaman adetliyken istemedi de şimdi yaptırdı bilemiyorum madem öyleyse. Genelde de herkes adetliyken yaptiriyormus
Kız sen niye kendini harap ettin. Sen buralarda bu değerleri söyleyince, insanlar seni adetliyken hormonlarını baktırdın sanıp, ondan öyle yorum yapıyorlar. Doktorunla görüşmeden hiç etkilenme ve araştırma canım. Muhtemelen adet düzensizliği yaşıyorsundur veya kist vardır. Ama bunlar hep yorum. En doğrusunu doktorun söyleyecektir. Kendini çok kötü hissediyorsan, beklemeye gücün yoksa, yarın özelden bi randevu alıp görün. Sakın üzme kendini. Daha ne olduğu belli bile değil.

Kizlar iyi aksamlar benim bir dusugum var doktor hicbir tahlil yapmadan bir daha hamile kalirsan kan sulandirici baslayacagiz dedi bende kan pihtilasmasi varmi yokmu belli degil bunun icin genetik bolumleri varmis onami gitmem lazim bana biraz bilgi veririseniz cok memnun olurum 🌸

Merhaba kızlar, yarın yurtdışına çıkıyorum 8 saat araba yolculuğu yapıcam. Bat 27 eylül, gitmeden bi test yapsam mı acaba🤔

Kizlar iyi aksamlar benim bir dusugum var doktor hicbir tahlil yapmadan bir daha hamile kalirsan kan sulandirici baslayacagiz dedi bende kan pihtilasmasi varmi yokmu belli degil bunun icin genetik bolumleri varmis onami gitmem lazim bana biraz bilgi veririseniz cok memnun olurum 🌸
Doğuma 2 hafta kala kaybetmiştim bende. Doktorum direk banada 1 sene sonra hamile kalırsın kan sulandırıcı başlarız demişti.
Benim tabi genetik testinden vs haberim yoktu sonradan öğrendim ve yaptırdık. Benim kan pıhtılaşmam çıktı sonuç olarak.
Direk genetik bölümünden randevu alıp eşimle kan vermiştik. 1 tane düşük olunca bakmıyorlar diye biliyorum genetik teste. Tekrarlayan düşükler ve ölü doğumda bakılıyor diye biliyorum🤍

Doğuma 2 hafta kala kaybetmiştim bende. Doktorum direk banada 1 sene sonra hamile kalırsın kan sulandırıcı başlarız demişti.
Benim tabi genetik testinden vs haberim yoktu sonradan öğrendim ve yaptırdık. Benim kan pıhtılaşmam çıktı sonuç olarak.
Direk genetik bölümünden randevu alıp eşimle kan vermiştik. 1 tane düşük olunca bakmıyorlar diye biliyorum genetik teste. Tekrarlayan düşükler ve ölü doğumda bakılıyor diye biliyorum🤍
Hani bilip bilmeden direkde okadar ay igne yemek istemiyoruk gercekten kaybetme korkusu hat safhada zaten

Sehir hastanelerinde bolumden 6 tane var yinede gibip bir sansimi denesem mi acaba esimin olmasi zorunlumu birde

Hani bilip bilmeden direkde okadar ay igne yemek istemiyoruk gercekten kaybetme korkusu hat safhada zaten
Sen yine de bir sor öğren canım ben genetik test herkese yapılmıyor diye biliyorum🤍
Yani bilmem bende şuan hergün iğne olucam ama gözüme hiç zor gelmiyor yeter ki sağlıkla kucağıma alıyimde hergün iğne olmaya razıyım diyorum🥹🤍

Canım öncelikle geçmiş olsun. Fsh yüksek gelince genelde menopoaz başlangıcı diyorlar evet fsh çok yüksek çıkmış ama düşürülebilir. Benimde 1 sene önce 20 çıkmıştı ve doktorum menopoz başlangıcı dedi amh bakıldı 0.68 çıktı. Bebegin olur ama biraz uzun sürer dedi. Ne yazıkkı fsh düşüren bir ilaç yok ben fsh hayıt macunu kullanarak düzene soktum. Şuan fsh 5 6 arası o kadar düştü ve şuan çok şükür hamileyim. Hatta fsh bu kadar düşmesine doktorum bile çok şaşırdı. Hayıt macununu mutlaka al hem hemen adet olmanıda saglıyor ve hamile kalmana kesinlikle yardımcı ihmal etme bu arada benim de yaşım 35 umudunu kaybetme

Bencede çünkü çıkmayınca insan ister istemez üzülüyor🤍
Haklısın canım. Bundan iki ay önce ara kanama yaşamıştım doktor iki aydır her gün birer duphaston iç sonra 10 gün ara ver dedi. Şimdi duphaston biteli 2 gün oldu 10 günlük ara tatildeyken dolmuş olacak eğer adetim gecikirse ve test yapamasam bile ilaca hemen başlasam mı onu bilemiyorum ya doktor daha üç ay bu ilaca devam edelim demişti

X