💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ya canim onu bende düşündüm ama çok karli olmuyor, görüştüğüm hastane Medova gayet iyi evime de çok yakin, 37 buçuk dedi doğum her sey içinde sence normal mi ? Birde ayri akademi hastanesi ve 2 hastane daha dedi onlarda özel ama çok iyi olmayan özeller fiyatı peşin 30 bin, taksitle 33 faln o da @cans16
Canım hangi şehirdesin sen

edahandro edahandro Daha zamanı gelmemiş canım miniğinin 💛 Rabbimin vardır bir bildiği ve yazdığı bir zamanı. Beklemekten başka çaremiz yok beklerken de çabalamaktantan başka 🙏 Belki bi kaç gün sonra belki 1 ay belki 2 ay elbet görücez ❤️

Canım aşılamada değerlere bakılıyor. Sperm verdiği için görünüyor. Doğal yolla olabilecek sperm var dedi doktor.
Ay aklıma ne geldi ama bana gülmeyin lütfen bu sperm testi varya ben şimdi yarın Türkiye’ye gidicem bir kaba eşimin spermını alıp doktorlara versem testi yaparlamı pazartesi nolur gülmeyin kafayı yedim 🤣

1 gecede bayatlarmı ya 🤣
Dakikalar bile önemli. Aşılamada bile bir kaç saat önce veriyorsun spermi, yıkama işlemi yapılıp geri veriliyor. Bekleme söz konusu olmuyor. Öyle olsaydı tüp bebekte erkeğin spermini de alıp bekletirlerdir. Erkeğin sperminin bekletilebilir olduğunu duymadım ben ama bilmiyor da olabilirim. Belki bilenler vardır.

Ay aklıma ne geldi ama bana gülmeyin lütfen bu sperm testi varya ben şimdi yarın Türkiye’ye gidicem bir kaba eşimin spermını alıp doktorlara versem testi yaparlamı pazartesi nolur gülmeyin kafayı yedim 🤣
Ben de burda okumuştum onu, o şey hastanede oluyormuş ama evden getirince olur mu bilmiyorum 🤣😬

Dakikalar bile önemli. Aşılamada bile bir kaç saat önce veriyorsun spermi, yıkama işlemi yapılıp geri veriliyor. Bekleme söz konusu olmuyor. Öyle olsaydı tüp bebekte erkeğin spermini de alıp bekletirlerdir. Erkeğin sperminin bekletilebilir olduğunu duymadım ben ama bilmiyor da olabilirim. Belki bilenler vardır.
Napayım kuzum işte kendimce çözüm aramaya çalışıyorum sıyırdım iyice

Bugün 12. Gün kızlar. Olsa çıkması lazımdı ama çıkmadı. Testim negatif. Önümüzdeki 4. ay Aşılamayı yaptıracağım gibi duruyor. Sizleri seviyorum. Destekleriniz için teşekkür ederimm

melisaa93 melisaa93 @melegim can @fnd_50 @hamileyimmmm @Gul220 @Pkolu_anneadayi @maaaavi tweeetyyy tweeetyyy @Afratafrac Merve3553 Merve3553 @Karusel @golden-snitch @The Little Mermaid @IADK @ozgeeeee1 @beyons
Zumruduanka96 Zumruduanka96 @simurgggg @Alinnnn @bernad @yenibirhayal Linakiz Linakiz @Papatyam000 @bebekheyecani @Merveeee57
@Niqu
Belki daha erkendir kuzum inşallah testi erken yapmışsındır da yanlış sonuç vermiş olsun ümidini kaybetme Allah bu yolda kim varsa hepinizin yardımcısı olsun biliyorum anlıyorum hepinizi tek tek ama moral bozmak yok devam rabbim ne zaman size o meleği göndereceğini biliyor 🌸🙏

Haklısın canım bende senin gibi biliyorum hatta sperm testinde hemen örneği teslim alıp gidiyormuş laborant

X