💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

H

Hakkaten ben niye yokum? Eklemişti sanki Zumruduanka96 Zumruduanka96
30u canım normalde bat ama sanki ben bu ay yumurtlamadım ya da bi ihtimal adetten hemen sonra yumurtlama oldu. Bakalım bu pazar adet olmazsam azcık umutlanmaya yer ararım:)) Düzenli ölçemediğim ateşim de pek yüksek değil ama. Onun için umutlanamıyorum.
Erken yumurtlayıp kaçırmış olabilrisin kuzum. Ben 7. Günde yumurtlamıştım. İnşallah güzel haberlerini alırız 🙏

Canım senin testlerinden yumurtladığım görünüyor. Lekelenme de sanki 10 güne kadar normal diye biliyorum. Emin değilim ama o zamanlar araştırırken okumuştum sanki
Şimdi baktım leke bitmiş dün vardı😊 bak bir daha atayım o testi gerçekten pik mi.
Testi paketiyle tuttuğum 15i
Diğer tek testli olan 2 resim de 17sinin ilk halleri
Kuruyunca toplu resimdeki gibi oldular. Şimdi ben pikleyip çatladım mı sonrasındaki testler var yok arası silik, bugün de kasıklarım ağrıdı baya. Bi yardımcı olun canlar 17yi değerlendirmiştim.

Eklentiler

• 20230922_183502.jpg
    20230922_183502.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20230922_183550_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20230922_183550_WhatsApp.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20230922_183612_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20230922_183612_WhatsApp.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20230922_183624_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20230922_183624_WhatsApp.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 34
Erken yumurtlayıp kaçırmış olabilrisin kuzum. Ben 7. Günde yumurtlamıştım. İnşallah güzel haberlerini alırız 🙏
Bu ay mı 7.günde yumurtlamıştın? Ben takip edemedim acaba adet bitimi akıntısıyla mı karıştı da hemen adet bittiği gibi yumurtlama oldu acaba. Benim 6 gün sürüyor adet. Bi ihtimal benim de 7.gün oldu yumurtlama.
Bakalım bu pazar pazartesi adet olmazsam çarşamba test yapıcam. Negatif çıkarsa asıl bat günümü beklerim artık.

Zumruduanka96 Zumruduanka96 Eğer ki olmuyor diye üzülüyorsan hiç üzülme diyemiycem insan elinden olmadan üzülüyor yıpranıyor hayatının baş köşesine taşıyor bu üzüntüyü insanoğluyuz canım benim.
Ama inan bir şekilde hamileyken ya da doğum yaptıktan sonra belli acılar yaşamandansa belki böylesi daha hayırlıdır rabbim biliyor işte biz bilemiyoruz şer zannediyoruz ama aslında hakkımızda hayırlısı olan olabiliyor🤍
Ben doğuma 2 hafta kaybetmiştim bebeğimi şimdi hamile olduğumu öğrendim ama eşimle tam anlamıyla sevinme durumunu yaşayamıyoruz canım emin ol🥹
Tabiki de aynı şeyler olucak diye bi kaide yok ama yaşanılanlardan dolayı insan hep korkuyla yaşıyo.
Onun için kendine ne iyi geliyorsa onu yap.
Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur ve o güzel günler hayırlısıyla yakın😍🤍
Bebeğini doğuma iki hafta kala neden kaybettin kuzum çok üzüldüm ama rabbim inşallah sağlıkla bu bebeğini kucağına almayı nasip etsin sana 🙏🏻

Benim sonuclar pazartesiye kalmis cildirmalik degil mi ya :) gecen cumadan beri cift cizgi gordum ve hala kan testimi ogrenemedim :)
Sen sonucunu öğrenene kadar betan 5e katlamış olacak canım 🙈 yani bu işler oralarda cidden sıkıntı, biz tr de çok alışmışız tabi sağlıkla ilgili çoğu şeye kolay ulaşmaya.. halbuki ne kadar da basit bir test, olsun ama her işte bir hayır vardır sen başka şeylere odaklanmaya çalış 🙏🏻 hem bu arada test yaparak koyulaşmasını da takip edebilirsin, sonuçta o çift çizgin her zaman senindir 😍

Sen sonucunu öğrenene kadar betan 5e katlamış olacak canım 🙈 yani bu işler oralarda cidden sıkıntı, biz tr de çok alışmışız tabi sağlıkla ilgili çoğu şeye kolay ulaşmaya.. halbuki ne kadar da basit bir test, olsun ama her işte bir hayır vardır sen başka şeylere odaklanmaya çalış 🙏🏻 hem bu arada test yaparak koyulaşmasını da takip edebilirsin, sonuçta o çift çizgin her zaman senindir 😍
Aynen bebişim şimdi eşimi test almaya yolladım bayadır test yapmıyordum bir bakayım normal gebelik testi.. inşallah yolundadır her şey hayırlısıyla. Her şey yolundaysa dediğin gibi beta katladığı için tekrar test vericem tekrar beklicem muhtemelen😂 Allah hayırlı sağlıklı nasip etsin artık hepimize ne diyeyim🥹😍 hep beklemece

Şimdi baktım leke bitmiş dün vardı😊 bak bir daha atayım o testi gerçekten pik mi.
Testi paketiyle tuttuğum 15i
Diğer tek testli olan 2 resim de 17sinin ilk halleri
Kuruyunca toplu resimdeki gibi oldular. Şimdi ben pikleyip çatladım mı sonrasındaki testler var yok arası silik, bugün de kasıklarım ağrıdı baya. Bi yardımcı olun canlar 17yi değerlendirmiştim.
Bence çatlamış çatlamış kuzum. İyice Baktım. Çatlamış gibi görünüyor. Üst üste değerlendirseydin. 17sinde bırakmasaydın sadeve

Bu ay mı 7.günde yumurtlamıştın? Ben takip edemedim acaba adet bitimi akıntısıyla mı karıştı da hemen adet bittiği gibi yumurtlama oldu acaba. Benim 6 gün sürüyor adet. Bi ihtimal benim de 7.gün oldu yumurtlama.
Bakalım bu pazar pazartesi adet olmazsam çarşamba test yapıcam. Negatif çıkarsa asıl bat günümü beklerim artık.
Yok kuzum Ocak gibiydi yanlış hatırlamıyorsam. Bu ay ilaç kullandım. 10. Günümde çatladım. İnşallah çatlamayı değerlendirmişsindir ve çarşamba gün pozitifini görürüz kuzum 😍🙏

Oluyor kuzum öyle şeyler. Ben daha bu yaz ramazan bayramıydı gitmedim kimseye sorarlar diye. Tabi o zaman tedaviye başlayacağım bekliyorum. Telefonda sorduklarında bile hemen gözlerim doldu yaşlar aktı. Herşeyin zamanı var ❤️ miniğin doğru zamanını bekliyor ❤️😍
Merhaba, bebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu acaba kız mı çok merak ediyorum 😄

Bu test yanlış. Gerçekten artık delirip pozitif görmeye başlayacağım. Kalbim kaldırmıyor. İsyan etmek istemiyorum. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur ama gerçekten 😟 psikolojik olarak çok yorulduk kuzum. Üzme kendini. Varsa elbet bir kaç güne çıkacak. Yoksa da sonraki aylar sağlıkla hayırlısı ile inşallah gelecek. Sağlıksız olacaksa zaten hiç olmasın diye duamız.. inan benim de psikolojim bozuldu ama dayanmalıyız. Allah'ın bir bildiği vardır kuzum. Testlere küsme. Test bizim yaşam şeklimiz 😍 seni seviyorummmm 🙏 Rabbim nasip eylesin güzel eylesinn sabır versin bizlere. Dayanmak çok zor 😟

Bebeğini doğuma iki hafta kala neden kaybettin kuzum çok üzüldüm ama rabbim inşallah sağlıkla bu bebeğini kucağına almayı nasip etsin sana 🙏🏻
A Alinnnn kesinlikle kızların dediklerine katılıyorum. Kızlar Allah sizlere sabır versin 🙏 Rabbim kucağınızı doldursun.... Sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz. Diğer türlüsü daha zor Zumruduanka96 Zumruduanka96

X