- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.241
Ayy haklısın vallaDokuz doğurdum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy haklısın vallaDokuz doğurdum..
ya anliyorum valla bebisim sabirsizlik felaket kotu ahahah. hadi insallah pazar falan belki cikar seni hayaletBenimde pazartesi salı ancak netleşir herhalde canım bir an önce neyse belli olsun yoksa çıldırcam
İnşallah yaa sağol canımmya anliyorum valla bebisim sabirsizlik felaket kotu ahahah. hadi insallah pazar falan belki cikar seni hayalet
Canım hayırlı olsun. Çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar ben hamileymişimmm
Onca yaşadığım milyon tane belirtiyi “yok canım değildir boşuna umutlanma” diye arkama ata ata daha bugün kabullendim testi tekrarladığımda hamile olduğumu
Merve3553 @melisaa93 Zumruduanka96 IADK ve diğer bütün canım kızlar
olsun canım inşallah bi dahaki aya olucak umudunu yitirmeMerve3553 negatiffffff
Evet canım çok yüksekKızlar acil cevap!!!
B12 yüksek mi?
Takviye mi aldın canım niye bu kadar yükseldiKızlar acil cevap!!!
B12 yüksek mi?
Aaaaa nasıl bu kadar yüksek kuzum? Birşey mi kullanıyordunKızlar acil cevap!!!
B12 yüksek mi?
Baaaya yükselmiş neden ki takviye mi alıyordunuzKızlar acil cevap!!!
B12 yüksek mi?
Ay ben de senin gibiyim ovu takip de yapıyorum ama pik görmedimTabiki canım etiketlerimyumurtlamami kestiremiyorum işte ovulasyon falan kullanmadım.sadece 1 2 aydır düzensiz adetim o yüzden herşeye hazirlikliyim.ama belirtilerim var bakalım inşallah rabbim kalbimize gore verirondan gelen herşeye razıyız.vardir bi bildigi
Bu hafta acaba bi hekime gitsem çatlatma iğnesi desem mi acaba ya yani görüşsem mi yaklaşık 8-9 aydır deniyoruzolsun canım inşallah bi dahaki aya olucak umudunu yitirme
E nabıza bakmışmıydınBenim sonuclar pazartesiye kalmis cildirmalik degil mi ya :) gecen cumadan beri cift cizgi gordum ve hala kan testimi ogrenemedim :)
Evet dotex kullanıyorum baya düşüktü şimdi baktım baya yükselmişTakviye mi aldın canım niye bu kadar yükseldi
8 9 aydır dersen bişey yapmaz kuzum en az 1 sene diyorlar doktorlarBu hafta acaba bi hekime gitsem çatlatma iğnesi desem mi acaba ya yani görüşsem mi yaklaşık 8-9 aydır deniyoruz
Evet iğne kullanıyordumAaaaa nasıl bu kadar yüksek kuzum? Birşey mi kullanıyordun
Canım senin testlerinden yumurtladığım görünüyor. Lekelenme de sanki 10 güne kadar normal diye biliyorum. Emin değilim ama o zamanlar araştırırken okumuştum sankiKuzum benim 8 gün oldu olalı lekeleniyorum hala. Ovu testlerim de var yok gibi çıkıyo artık. Kasıklarım da ağrıyo. Yumurtladım kaçırdım mı, yeni mi yumurtluyo ne yaşıyorum anlamadım ya üf.