💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ah canım kan verdiğinde beni de etiketler misin. Çok merak ettim. Çok garip yanlız. Çünkü mesela afra artışı takip etmek için gün gün fotografladı testleri. Onlarda hep ilk koyuluğuyla kurumuştu. Kafam karıştı. En son bir arkadaşım da böyle bir deneyim yaşayıp adet günü hamile olduğunu öğrenmişti umarım biz de aynı durumu yaşarız. Kaç yumurtlamadan sonraki 8. Gün benim de

Tabiki canım etiketlerimyumurtlamami kestiremiyorum işte ovulasyon falan kullanmadım.sadece 1 2 aydır düzensiz adetim o yüzden herşeye hazirlikliyim.ama belirtilerim var bakalım inşallah rabbim kalbimize gore verirondan gelen herşeye razıyız.vardir bi bildigi

Zumruduanka96 Eğer ki olmuyor diye üzülüyorsan hiç üzülme diyemiycem insan elinden olmadan üzülüyor yıpranıyor hayatının baş köşesine taşıyor bu üzüntüyü insanoğluyuz canım benim.
Ama inan bir şekilde hamileyken ya da doğum yaptıktan sonra belli acılar yaşamandansa belki böylesi daha hayırlıdır rabbim biliyor işte biz bilemiyoruz şer zannediyoruz ama aslında hakkımızda hayırlısı olan olabiliyor
Ben doğuma 2 hafta kaybetmiştim bebeğimi şimdi hamile olduğumu öğrendim ama eşimle tam anlamıyla sevinme durumunu yaşayamıyoruz canım emin ol
Tabiki de aynı şeyler olucak diye bi kaide yok ama yaşanılanlardan dolayı insan hep korkuyla yaşıyo.
Onun için kendine ne iyi geliyorsa onu yap.
Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur ve o güzel günler hayırlısıyla yakın

ya seni de anliyorum canim insallah sen de testte negatif gorup hamis cikanlardan olursun gecikip insallah canim dedikleri dogrudur bugun cikar bunlara pazartesiye kaldi da diyebilir guvenim yok hic :) Az once aradim yine doktoruna sorayim ogleden sonra donerim dedi gicik :)

aaah ahhh keşke öyle bişey olsa benim için
yaanii hakkaten gıcık insan orda sabırsızlıkla bekliyor di mi, inşallah ptesiye kalmaz yaa

Merhaba arkadaşlar, keşke elimizde olsa da erkenden test yapmaya başlamasak ama o kadar uğraşıyoruz ve bekliyoruz ki sanki biz hissettiğimiz için hemen pozitifi görecekmişiz gibi geliyor ben de iki gündür test yapıyorum ama koskocaman tek bir kırmızı çizgi görüyorum adetime de 4 gün var. Hepimiz inşallah bir gün sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız

Kızlar merhaba benim iki gün önce arada adet sancısı vardı hatirliyormusunuz adete dokuz gün kala basladi sık sık oluyordu saat başı yada iki saatte bir ama bugün yok ya

Her ne kadar oluruna bıraktım desek te elimiz illa o testlere gidiyor ve panik oluyoruz yumurtladım mı hamile miyim . Ben 38 yaşındayım 6 aylık evliyim ve henüz 2 aydır korunmuyoruz. Bu yaşıma kadar ilişkiye girince hemen hamile kalınır sanıyordum ne kadar komik dimi bir de kendimi çok bilgiç sanarım Oysa ki ne meşakatli ne sabır isteyen bir yolmuş bu. Kasıklardaki her ağrıyı hamileliğe yoracak kadar ya da burda forumda yazılanlardan medet umacak kadar karmakarışık duygular. Bu ay ben bazal ısı termometresi takibiyle tam verimli günlere ve yumurtlamama denk getirmişim bakalım ne olacak. Allah isteyen herkese nasip etsin, hasret bırakmasın inşallah.

gecikmenin 4. gününe kadar testler hep negatif mi çıktı, ay bir an umut oldunuz bana :)
sadece 4 gün kala ve 4 gün geçe test yaptım arada hiç yapmadım 4 gün kala yaptığımda aslında çizgi çıktı ama 3 saat sonra falan o yüzden ciddiye almadım negatif dedim . Gecikmenin 4. Günü de 2 tane test yaptım ikisi de pozitif çıkınca kan verdim

Dünkü testte çizgi varmış canım laboquick yaptım birşey yok Merve3553

Eklentiler

• 20230922_162752.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 51
  • 20230922_162630.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…