- 29 Ocak 2023
- 182
- 179
- 35
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.201
Ah canım kan verdiğinde beni de etiketler misin. Çok merak ettim. Çok garip yanlız. Çünkü mesela afra artışı takip etmek için gün gün fotografladı testleri. Onlarda hep ilk koyuluğuyla kurumuştu. Kafam karıştı. En son bir arkadaşım da böyle bir deneyim yaşayıp adet günü hamile olduğunu öğrenmişti umarım biz de aynı durumu yaşarız. Kaç yumurtlamadan sonraki 8. Gün benim deCanım bende aynı durumu yaşıyorum 4 gündür aynı şekilde çıkarıyor ilk günler 2 saat sonra bugün bi 45 dakika sonra 2. Cizgi beliriyor hep.bende şaşırdım.ustelik 18 eylül regl olmam gerekirdi hala olmadım.gec yumurtlama olanlar adet gecikmesinin 10. Gunu bile öğrenmiyorlarmış.cok okudum bu şekilde.beklemedeyim bakalım olmazsam 10. Bundan sonra kan vermeyi dusunuyorum
Noluyo bakıyim sana okumaya fırsatım olmuyo ama nedir bu üzgünlüğün bakıyimŞuan biraz daha iyim kuzum bi anda sinirlerim boşaldı
Ekledim diye hatırlıyorum kuzumCanım beni eklemiş miydinn
Tabiki canım etiketlerimAh canım kan verdiğinde beni de etiketler misin. Çok merak ettim. Çok garip yanlız. Çünkü mesela afra artışı takip etmek için gün gün fotografladı testleri. Onlarda hep ilk koyuluğuyla kurumuştu. Kafam karıştı. En son bir arkadaşım da böyle bir deneyim yaşayıp adet günü hamile olduğunu öğrenmişti umarım biz de aynı durumu yaşarız. Kaç yumurtlamadan sonraki 8. Gün benim de
ya seni de anliyorum canim insallah sen de testte negatif gorup hamis cikanlardan olursun gecikip2-3 gündür kaset test yapıyorum, tertemiz çıkıyor gölge bile yok :) bugün bat günüm ama regl de olacakmışım gibi de değil. öyle bekliyorum kuş gibi gerildikçe gerildim. senin de sonucun eli kulağındadır canım en azından mesai saati var ondan önce kesin çıkacak :)) inşallah daaa güzel sonuç çıkacak bugün senin günün olacak
ben bugün yarın bekleyecem artık bakalım çaresiz
aaah ahhh keşke öyle bişey olsa benim içinya seni de anliyorum canim insallah sen de testte negatif gorup hamis cikanlardan olursun gecikipinsallah canim dedikleri dogrudur bugun cikar bunlara pazartesiye kaldi da diyebilir guvenim yok hic :) Az once aradim yine doktoruna sorayim ogleden sonra donerim dedi gicik :)
Bence de yapmayın reglme 4 gün kala yaptım negatifti bugün gecikmemin 4. Günü pozitif testlerim. Hem kan hem de idrarBir daha tövbe asla. Günüm geçmeden test dahi yapmıcam
ay insallah canimcim hepimiz guzel haberler alalimaaah ahhh keşke öyle bişey olsa benim için
yaanii hakkaten gıcık insan orda sabırsızlıkla bekliyor di mi, inşallah ptesiye kalmaz yaa
Canım kanda vermiş miydin 4 gün kala . Ben 5 gün kala verdim negatif çıktı kanda .Bence de yapmayın reglme 4 gün kala yaptım negatifti bugün gecikmemin 4. Günü pozitif testlerim. Hem kan hem de idrar
Her ne kadar oluruna bıraktım desek te elimiz illa o testlere gidiyor ve panik oluyoruz yumurtladım mı hamile miyim . Ben 38 yaşındayım 6 aylık evliyim ve henüz 2 aydır korunmuyoruz. Bu yaşıma kadar ilişkiye girince hemen hamile kalınır sanıyordum ne kadar komik dimi bir de kendimi çok bilgiç sanarımMerhaba arkadaşlar, keşke elimizde olsa da erkenden test yapmaya başlamasak ama o kadar uğraşıyoruz ve bekliyoruz ki sanki biz hissettiğimiz için hemen pozitifi görecekmişiz gibi geliyorben de iki gündür test yapıyorum ama koskocaman tek bir kırmızı çizgi görüyorum adetime de 4 gün var. Hepimiz inşallah bir gün sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
gecikmenin 4. gününe kadar testler hep negatif mi çıktı, ay bir an umut oldunuz bana :)
sadece 4 gün kala ve 4 gün geçe test yaptım arada hiç yapmadımgecikmenin 4. gününe kadar testler hep negatif mi çıktı, ay bir an umut oldunuz bana :)
ay bebisim senin kac gun var erken degil mi ?