-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.961
Ayy o zaman gelsin artik lütfenAynen öyle kaç hafta oldu hiç buranı bırakamadım hep aklım kızlarda zaten normaldede duyğusal biriyim şimdi daha çok artmış yazınca bile gözlerim doluyor hemenOnların mesajlarını okuyunca kendi günlerim gözümün önüne geliyor..hala bile doktora gidince heyacandan bayılacak gibi oluyor.Bende çok inanıyorum her kes hamiş olucak sadece her kesin bir zamanı vakti var
Heyecanla bekliyoruz yarını kuzum benim de 8. Gun yarin. Yine erken ama bir umut yapcam bakalim bendeNiqu melegim can tabi ya tecrübeliler aydınlatacak önümüzü iyiki varsınız kızlar gerçekten. Ömrümde ilk defa uçuk gibi birşey çıkardım. İnnşallaah bağışıklık düşmesi ve bebiş sebebiyle çıkmıştır. Yarın idrar testimi yapıyorum. Aşılamanın 12. Günü, çatlatma iğnesinin 13. Günü. Varsa çıkacaktır. Yoksa hapı yutacağımdır
hepimizin dolu dolu anıları var canım hiçbirimiz yaşadıklarımızı unutmıcak mesala senin o tüp dr söyledikleri seni nasıl umutsuzluga götürdüğü günler hep aklımda işte kimsenin ne dediği önemli degil rabbim zamanı gelince yoktan da var ediyorAynen öyle kaç hafta oldu hiç buranı bırakamadım hep aklım kızlarda zaten normaldede duyğusal biriyim şimdi daha çok artmış yazınca bile gözlerim doluyor hemenOnların mesajlarını okuyunca kendi günlerim gözümün önüne geliyor..hala bile doktora gidince heyacandan bayılacak gibi oluyor.Bende çok inanıyorum her kes hamiş olucak sadece her kesin bir zamanı vakti var
Yaaa sen aşılama yapmışsın kaçırmışım kuzum yaNiqu melegim can tabi ya tecrübeliler aydınlatacak önümüzü iyiki varsınız kızlar gerçekten. Ömrümde ilk defa uçuk gibi birşey çıkardım. İnnşallaah bağışıklık düşmesi ve bebiş sebebiyle çıkmıştır. Yarın idrar testimi yapıyorum. Aşılamanın 12. Günü, çatlatma iğnesinin 13. Günü. Varsa çıkacaktır. Yoksa hapı yutacağımdır
Ah o arsız umut hic bitmiyor ki zaten kuzum. Bembeyaz testleri evirip cevirirken yanibasinda duruyor insaninsen umudunu koru bence
Beni hatırlıyorsun demi kuzum grip oldum ve kolay kolay uçuk çıkmaz bende ve oda çıktı hamileymişim ayyy çok heycanlandım inşallah bebiştendir bitanemNiqu melegim can tabi ya tecrübeliler aydınlatacak önümüzü iyiki varsınız kızlar gerçekten. Ömrümde ilk defa uçuk gibi birşey çıkardım. İnnşallaah bağışıklık düşmesi ve bebiş sebebiyle çıkmıştır. Yarın idrar testimi yapıyorum. Aşılamanın 12. Günü, çatlatma iğnesinin 13. Günü. Varsa çıkacaktır. Yoksa hapı yutacağımdır
Evet canim erken degil mi neden verdin o kadar erken :) ben 17.gununde verdim tam regl gunumde bakalim ne cikacakErken bence canım bende vermemek için zor durdurdum kendimi benimde bugün 8.gün en erken 10-12 günde çıkıyormuş kanda
Anaa benim de dudaklarım kuru. Alahımmm inşallahcanım seni umutlandırmak istemem ama reglime bi kac kala benimde dudagımda ucuk cıkmıştı ve dudaklarımda sürekli kuruyordu ucuk gecti tabi şimdi ama hala o dudaklarda agızda kuruluk devam ediyor
Aynen öyle zaten onun dediklerini sanırım kimse unutmucak..onun sayesinde gebeliğimin tadını çıkartamıyorum.Kızlar hep bir şeyler alıyorlar ben hala 20 haftanı bekliyorum eşimde benim gibi.Kurban olduğum Allahın elinde her şeyhepimizin dolu dolu anıları var canım hiçbirimiz yaşadıklarımızı unutmıcak mesala senin o tüp dr söyledikleri seni nasıl umutsuzluga götürdüğü günler hep aklımda işte kimsenin ne dediği önemli degil rabbim zamanı gelince yoktan da var ediyor
Ay hatırlamaz olur muyum MeleğimBeni hatırlıyorsun demi kuzum grip oldum ve kolay kolay uçuk çıkmaz bende ve oda çıktı hamileymişim ayyy çok heycanlandım inşallah bebiştendir bitanem
bende cok istiyorum 1 yıldır deniyorum bende bebek bir defa düşük oldu sonrasında doktorum catlatma iğnesi ovitrelle ve letu basladı ama kist olustu bende bu ay kisti eritmeye calısıyor dogum kontrol hapı verdi aranıza umarım diğer ay bende katılırım canım kızlar dua edinÇatlamadan 10 gün sonra canım
senden umutluyum kuzum sabah varsa illaki çıkacagını düşünüyorum inş vardır hepimizim gözleri şenlenirAnaa benim de dudaklarım kuru. Alahımmm inşallahgerçekten yarın testi yapsam da sonucuna bakmasam siz baksanız, negatif çıkarsa bana otomatik sakinleştirici serum bağlasanız. İnşallah pozitifi görürüm canım, iiiiinnşaalaaahh bebiştendir bu uçuk.
Evet üçüncü aşılamamı oldum canım benimYaaa sen aşılama yapmışsın kaçırmışım kuzum yaAyy İn şa Allah hamiş haberini ver bize canım ben hamile kaldığım ayda çok şiddetli grip oldum hatda ilişki bile zar zor oldu zaten dedim bu griple hayatda hamile kalamam hatda sinirlendim kendime İyi düşünelimki iyi olsun canım
maşallah kuzum sen 16 haftalık oldun artık alabilirsin ben bile şimdiden bakıyorum annem bırakmıyor alma diyor bi 15 hafta olsun öyleAynen öyle zaten onun dediklerini sanırım kimse unutmucak..onun sayesinde gebeliğimin tadını çıkartamıyorum.Kızlar hep bir şeyler alıyorlar ben hala 20 haftanı bekliyorum eşimde benim gibi.Kurban olduğum Allahın elinde her şey
Ah o arsız umut hic bitmiyor ki zaten kuzum. Bembeyaz testleri evirip cevirirken yanibasinda duruyor insanin
Amin AminEvet üçüncü aşılamamı oldum canım benimbağışıklığımmm düştü diye seviniyorum içten içe inşallah benim de öykümün sonu sizlerinkine benzer, bağışıklığımm düştü hamiş haberimi aldım diyebilirim
Insallah kuzumöyle kuşum seninde kimsayalın vardı öyle hatırlıyorum kimyasal sonrası tekrar gebe kalan cok bence yakın zamanda güzel haberlerini alırız
20 haftada detaylı ultrason olucak ya onu bekliyorum ben.Ay benim anneme kalırsa doğuma 1 hafta kala diyor alınmaşallah kuzum sen 16 haftalık oldun artık alabilirsin ben bile şimdiden bakıyorum annem bırakmıyor alma diyor bi 15 hafta olsun öyle
anneler zaten öyle benimkide izin vermiyor aslında haklılar doğrusu zaten 20.haftalarda almak lazım tabi tutabilirsek kendimizi20 haftada detaylı ultrason olucak ya onu bekliyorum ben.Ay benim anneme kalırsa doğuma 1 hafta kala diyor alınciddi ciddi öyle diyor o kadar her şey pahalıki hepsini araştırdım sadece bebek bakımı için ne kadar para çıkacak..annem sanıyor her şey eskisi gibi
Sen şimdi sanıyorsun 20 haftaya çok var ama bir bakıcan 20 haftadasınanneler zaten öyle benimkide izin vermiyor aslında haklılar doğrusu zaten 20.haftalarda almak lazım tabi tutabilirsek kendimiziama önceden almak daha iyi herşey gün gectikçe pahalılaşıyor