- 19 Haziran 2023
- 1.371
- 681
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.941
2 saat öncesinden sıvı alımını kesersen dsha iyi olurGünaydın herkese
Bugün ovülasyona başlıyorum inşallah, ilk idrarla yapılmayacak, yapılmadan önce sıvı alımı kısıtlanacak diye biliyorum. Tamamen kesmem lazım mı sıvıyı?
Yeni sevgililer gibi sabah olunca hemen telefonu elime alıyorum acaba test yaptılarmıHahahaaşkım valla bence de yeter inşallah çıkarız
Umarım canım nasip hayırlısı olsun inşallahHiç sıkma canını canım daha var regline umarım regl olmazsın
Tatlım her vücudun yapısı ateş-i farklı mesala afra tafra arkadaşımızın bariz bi ateş düşüşü vardı seninkine benzer benimkinde ise hiç bariz bi düşüş olmadı ve normalde de hiç düşüş görmedim adete yakın düşerdi zaten hemen regl olurdum senin daha regline de çok var yerleşme düşüşü olabilir diye düşünüyorumBak burda kuzum
Ben ilk buraya bakıyorum kim ne yapmış güzel haber varmı diyeYeni sevgililer gibi sabah olunca hemen telefonu elime alıyorum acaba test yaptılarmıİn şa Allah bekliyorum sizi
Canım ben yaptım bu testi hiç yanıltmadı beni güveniyorum bu teste o yüzden belli belirsiz çıkmış evet bide şuan ki halini atar mısın merak ettim ben 9 gün yaptım aynı böyleydi ama durdukça kuruyunca daha belirgin oldu o yüzden soruyorumKızlar günaydın erken gebelik bu. Bat pazar @fnd_50 @melisaa93 ben ince bi çizgi görmüyorum bakın bi ayy heyecen yaptım
Aşkım evde değilim işe geldim çekemem ki fotoğraf. Bana hiç çizgi çıkarmadı daha önce.ama bi arkadaşımıza yalancı çizgi çıkarmıştı.devam edicem teste inşallah vardır.Canım ben yaptım bu testi hiç yanıltmadı beni güveniyorum bu teste o yüzden belli belirsiz çıkmış evet bide şuan ki halini atar mısın merak ettim ben 9 gün yaptım aynı böyleydi ama durdukça kuruyunca daha belirgin oldu o yüzden soruyorum
İnşallah vardır kuzum beni de hiç yanıltmadı 6 değerli betamı gösterdi kimyasala hamileykenAşkım evde değilim işe geldim çekemem ki fotoğraf. Bana hiç çizgi çıkarmadı daha önce.ama bi arkadaşımıza yalancı çizgi çıkarmıştı.devam edicem teste inşallah vardır.
Çok geçmiş olsun. Ben de ilk defa çizgi gördüm bu testte eve giderken tekrar alicam akşam ama heyecan yaptım bi ağlama hissi geldiİnşallah vardır kuzum beni de hiç yanıltmadı 6 değerli betamı gösterdi kimyasala hamileyken
Bende öyle eşim benimle dalğa geçiyor sabahlar iki gözümü tam açmadan bakıyorum 1 gözleBen ilk buraya bakıyorum kim ne yapmış güzel haber varmı diye
Yaa insallah canim benimTatlım her vücudun yapısı ateş-i farklı mesala afra tafra arkadaşımızın bariz bi ateş düşüşü vardı seninkine benzer benimkinde ise hiç bariz bi düşüş olmadı ve normalde de hiç düşüş görmedim adete yakın düşerdi zaten hemen regl olurdum senin daha regline de çok var yerleşme düşüşü olabilir diye düşünüyorum
Wauw iki günde ne biçim koyulaşmış maşallahEki Görüntüle 3305542 bu ilk yani ayin 20 si yapdigim
ne yapalım canım hepsi bizim arkadaşımız hepsinin hamileliğini görmeyi cok istiyorum hamile kalıncada iş bitmiyor beta yükseldimi sağlıklımı kese varmı kalp atışı varmı her sürecte farklı bekleyişler yine bizi bekliyor rabbim herkese nasip edecektir sadece herkesin vakti zamanı farklıdır ben buna inanıyorumBende öyle eşim benimle dalğa geçiyor sabahlar iki gözümü tam açmadan bakıyorum 1 gözle
sen umudunu koru benceYaa insallah canim benimumarim vardir da ondan dusuktur. Artik yoksa da boyle boyle ogrencez
Ben çizgi göremedim ama çıplak gözle daha iyi görünüyor olabilir kuzumAşkım evde değilim işe geldim çekemem ki fotoğraf. Bana hiç çizgi çıkarmadı daha önce.ama bi arkadaşımıza yalancı çizgi çıkarmıştı.devam edicem teste inşallah vardır.
ne yapalım canım hepsi bizim arkadaşımız hepsinin hamileliğini görmeyi cok istiyorum hamile kalıncada iş bitmiyor beta yükseldimi sağlıklımı kese varmı kalp atışı varmı her sürecte farklı bekleyişler yine bizi bekliyor rabbim herkese nasip edecektir sadece herkesin vakti zamanı farklıdır ben buna inanıyorum
Aynen öyle kaç hafta oldu hiç buranı bırakamadım hep aklım kızlarda zaten normaldede duyğusal biriyim şimdi daha çok artmış yazınca bile gözlerim doluyor hemenne yapalım canım hepsi bizim arkadaşımız hepsinin hamileliğini görmeyi cok istiyorum hamile kalıncada iş bitmiyor beta yükseldimi sağlıklımı kese varmı kalp atışı varmı her sürecte farklı bekleyişler yine bizi bekliyor rabbim herkese nasip edecektir sadece herkesin vakti zamanı farklıdır ben buna inanıyorum
canım seni umutlandırmak istemem ama reglime bi kac kala benimde dudagımda ucuk cıkmıştı ve dudaklarımda sürekli kuruyordu ucuk gecti tabi şimdi ama hala o dudaklarda agızda kuruluk devam ediyorNiqu melegim can tabi ya tecrübeliler aydınlatacak önümüzü iyiki varsınız kızlar gerçekten. Ömrümde ilk defa uçuk gibi birşey çıkardım. İnnşallaah bağışıklık düşmesi ve bebiş sebebiyle çıkmıştır. Yarın idrar testimi yapıyorum. Aşılamanın 12. Günü, çatlatma iğnesinin 13. Günü. Varsa çıkacaktır. Yoksa hapı yutacağımdır