💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Tatlım her vücudun yapısı ateş-i farklı mesala afra tafra arkadaşımızın bariz bi ateş düşüşü vardı seninkine benzer benimkinde ise hiç bariz bi düşüş olmadı ve normalde de hiç düşüş görmedim adete yakın düşerdi zaten hemen regl olurdum senin daha regline de çok var yerleşme düşüşü olabilir diye düşünüyorum

Kızlar günaydın erken gebelik bu. Bat pazar @fnd_50 @melisaa93 ben ince bi çizgi görmüyorum bakın bi ayy heyecen yaptım
Canım ben yaptım bu testi hiç yanıltmadı beni güveniyorum bu teste o yüzden belli belirsiz çıkmış evet bide şuan ki halini atar mısın merak ettim ben 9 gün yaptım aynı böyleydi ama durdukça kuruyunca daha belirgin oldu o yüzden soruyorum

Aşkım evde değilim işe geldim çekemem ki fotoğraf. Bana hiç çizgi çıkarmadı daha önce.ama bi arkadaşımıza yalancı çizgi çıkarmıştı.devam edicem teste inşallah vardır.

Yaa insallah canim benim umarim vardir da ondan dusuktur. Artik yoksa da boyle boyle ogrencez

Ahahha ya gebelik testinde ikinci çizgiyi görsem asla bekletip sürpriz falan yapamazmışım, ovülasyondaki tek çizgide bile heyecan yaptım

Bende öyle eşim benimle dalğa geçiyor sabahlar iki gözümü tam açmadan bakıyorum 1 gözle
ne yapalım canım hepsi bizim arkadaşımız hepsinin hamileliğini görmeyi cok istiyorum hamile kalıncada iş bitmiyor beta yükseldimi sağlıklımı kese varmı kalp atışı varmı her sürecte farklı bekleyişler yine bizi bekliyor rabbim herkese nasip edecektir sadece herkesin vakti zamanı farklıdır ben buna inanıyorum

Niqu melegim can tabi ya tecrübeliler aydınlatacak önümüzü iyiki varsınız kızlar gerçekten. Ömrümde ilk defa uçuk gibi birşey çıkardım. İnnşallaah bağışıklık düşmesi ve bebiş sebebiyle çıkmıştır. Yarın idrar testimi yapıyorum. Aşılamanın 12. Günü, çatlatma iğnesinin 13. Günü. Varsa çıkacaktır. Yoksa hapı yutacağımdır

Aynen öyle kaç hafta oldu hiç buranı bırakamadım hep aklım kızlarda zaten normaldede duyğusal biriyim şimdi daha çok artmış yazınca bile gözlerim doluyor hemenOnların mesajlarını okuyunca kendi günlerim gözümün önüne geliyor..hala bile doktora gidince heyacandan bayılacak gibi oluyor.Bende çok inanıyorum her kes hamiş olucak sadece her kesin bir zamanı vakti var

canım seni umutlandırmak istemem ama reglime bi kac kala benimde dudagımda ucuk cıkmıştı ve dudaklarımda sürekli kuruyordu ucuk gecti tabi şimdi ama hala o dudaklarda agızda kuruluk devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…