💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Evet kuzum bende duydum . Predictör yalancı pozitif veriyormuş . Sen kasetle takip et canım en mantıklısı ol , inşallah gelmez . Var mı değişiklik vücudunda belirti gibi hissediyor musun

Evet kuzum bende duydum . Predictör yalancı pozitif veriyormuş . Sen kasetle takip et canım en mantıklısı ol , inşallah gelmez . Var mı değişiklik vücudunda belirti gibi hissediyor musun
yok yani değişiklik aslında, regl olacak gibi de değilim. pat diye gelecek heralde bu sefer dedim artık, ama benim reglim hep bangır bangır gelir :))

Günaydın herkese
Bugün ovülasyona başlıyorum inşallah, ilk idrarla yapılmayacak, yapılmadan önce sıvı alımı kısıtlanacak diye biliyorum. Tamamen kesmem lazım mı sıvıyı?

Kızlar adetimin 4. Günü bugün sol kasığım patlayacak gibi ağrıyor benim gibi durum yaşayan var mı bu ay ultrasona da girmiştim kist yoktu ama anlamadım hareketimi sınırlandırıyor ağrısı

Günaydın herkese
Bugün ovülasyona başlıyorum inşallah, ilk idrarla yapılmayacak, yapılmadan önce sıvı alımı kısıtlanacak diye biliyorum. Tamamen kesmem lazım mı sıvıyı?
Ben ilk idrardan sonra bı yudum suyla folik asit içiyordum yarım saat 1 saat sonra da ikinci idrarla testi yapıyordum bı sıkıntı yasamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…