💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Erken gebelikle baktın mı kuzum ? O daha hassas ya . Geç döllenmedir belki kasette çıkmayabilir . Bugün gelmezse tekrarla canım

Beni de eklermisiniz lutfen. SAD 29 AUSTOS daha dogrusu kurtaj oldum o gun 9 haftalik kalbi durmusdu. BAT 26 eylul olmasi lazim ama ben test yapdim galiba hamileyim. İnsallah cok istiyorum. 2 gun arayla yapdim ayin 20 ve 22 sinde ilkinde cok silikdi digeri cok belirgin. Hormonlar kalsaydi belirginlesmezdi her halde. Ama adetimden once bu kadar net cikmasini da anlamadim siz yinede ekleyin bugun doktora gidicem
Amin canım benim hamişleride ekliyorum muhabbet için ekledim senide

Testlerin resmini atarmısın kuzum

Erken gebelikle baktın mı kuzum ? O daha hassas ya . Geç döllenmedir belki kasette çıkmayabilir . Bugün gelmezse tekrarla canım
yok yapmadım ya, kaset testler almıştım. erken gebelikler yalancı pozitif çıkarıyor falan noolur noolmaz dedim. Geçen ay yalancı pozitif gördüm çünkü ben erken gebelikte, hem de inanmazsın predictor yani güya en güvenilir. belki de kimyasal oldu emin değilim.
bugün gelmezse yarın sabah bakarım kasetle bir daha, ay gelmesin yaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…