- 25 Eylül 2022
- 9.235
- 13.375
- 36
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.861
At bakim ateş tablonu canımBenim sabah 35.6 cikti ateskutuplara gitsem rahat yasicam demekki
Kaçıncı dakika da çektin canım adetine kaç gün varKızlar günaydın erken gebelik bu. Bat pazarfnd_50 @melisaa93 ben ince bi çizgi görmüyorum bakın bi ayy heyecen yaptım
Yavrummm senin vücuduna göre o sıcaklık veriyor sana özel oBenim sabah 35.6 cikti ateskutuplara gitsem rahat yasicam demekki
Bence tutma ihtimali yüksek canımArtık sonucu bekliyoruz
İnşallah aynen nasipte varsa her türlü olacak buna inanıyorum ama 19 a da bir çarpı atmak isterdim yaniOlsun kuzum öncesi 3 gün dolu tutacak olduktan sonra tutar canını sıkma bitanem
10 dakka ya oldu ya olmamıştı pazar adet olcamKaçıncı dakika da çektin canım adetine kaç gün var
İnşallah aynen nasipte varsa her türlü olacak buna inanıyorum ama 19 a da bir çarpı atmak isterdim yani
Evet kuzum dikkatli bakınca çok ince bir çizgi gözüküyorKızlar günaydın erken gebelik bu. Bat pazarfnd_50 @melisaa93 ben ince bi çizgi görmüyorum bakın bi ayy heyecen yaptım
canim ben goguslerim regl gunum gelmeden 1 gun once basladi hafif hassalasip agrimaya ama test pozitifti cok daha onceden ona uzulme. hic belirtisiz olucak belki :)
canim ben goguslerim regl gunum gelmeden 1 gun once basladi hafif hassalasip agrimaya ama test pozitifti cok daha onceden ona uzulme. hic belirtisiz olucak belki :)
Bak burda kuzumAt bakim ateş tablonu canım
Sadece 1inde belli belirsiz emin olamadım var gibiKızlar günaydın erken gebelik bu. Bat pazarfnd_50 @melisaa93 ben ince bi çizgi görmüyorum bakın bi ayy heyecen yaptım
Adete 2 gün kala benim de negatifti canım erken vermiş olabilirsin daha koskoca 4 gün varKızlar günaydın . Ben dün beta hcg verdim . Çatlamanın 8 günü idi . Bata bugün itibariyle 4 kaldı . Sonuç negatif çıktı . Kesin midirerken mi verdim bilmiyorum . İnsanın içindeki umudu azalmıyor
Yaa evet var gibi sankii sen daha net görürsün elinde i, hadi inşallah yaaaKızlar günaydın erken gebelik bu. Bat pazarfnd_50 @melisaa93 ben ince bi çizgi görmüyorum bakın bi ayy heyecen yaptım
Yok yok tamam sakinlestim siz oyle dedikten sonra canimYavrummm senin vücuduna göre o sıcaklık veriyor sana özel o
Erken bence canım bende vermemek için zor durdurdum kendimi benimde bugün 8.gün en erken 10-12 günde çıkıyormuş kandaKızlar günaydın . Ben dün beta hcg verdim . Çatlamanın 8 günü idi . Bata bugün itibariyle 4 kaldı . Sonuç negatif çıktı . Kesin midirerken mi verdim bilmiyorum . İnsanın içindeki umudu azalmıyor
Ya sonrasında pozitife döndü mü kuzumAdete 2 gün kala benim de negatifti canım erken vermiş olabilirsin daha koskoca 4 gün var
anladım kuzum insan bu süreçte çok zor sabrediyor bir çılgınlık yaptım verdim ama üzücü sonuçlandıErken bence canım bende vermemek için zor durdurdum kendimi benimde bugün 8.gün en erken 10-12 günde çıkıyormuş kanda
Uyandım aşkım dur yaptım