- 13 Aralık 2022
- 7.772
- 7.407
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.881
En belirgin böyle gözüküyorZumruduanka96 hadi kalk test yap testini bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En belirgin böyle gözüküyorZumruduanka96 hadi kalk test yap testini bekliyorum
Bak senden önce kalkıyor millet o kadar merak ediyoruz yani sen düşünUyandım aşkım dur yaptım
Vallahi hepinizi öpüyorum ya ama aramızda 1 saat fark var ben gerideyim ondan öyle oluyoBak senden önce kalkıyor millet o kadar merak ediyoruz yani sen düşün
naaptın kuzum bi dur aaa :)) çok erken değil miiiYa sonrasında pozitife döndü mü kuzum adete kaç olduğunu da tam bilmiyorum normalde 28 günde bir oluyorum , bu ay ovülasyon testi kullandım geç çatlama oldu kuzum 14 sayarsam bat a 6 oluyor . Dayanamadım verdim ama çok üzüldüm
Kuzum hemen umutsuzluğa kapılma lütfen kırmızılar gelene kadar her zaman umut vardırkızlaaar günaydın, bugün bat günüm benim. son 2-3 gündür sabahları kaset test yapıyorum hiçbirşey çıkmıyor. Bir yandan da hiç regl olacak gibi değilim :/ yani benim normalde 1 hafta öncesinde şişliklerim, memelerim hafif sancılarım başlar. Sadece 2 gün önce aa regl oluyorum galiba dedim çok ağrım oldu ama o gün sürdü regl de olmadım geçti gitti. yani bugün büyük gün artık, regl olacaksam da olsam da bu acaba mı çilesi bitse yaa ama birşey olsa da kaset testte en azlından silik çizgi görürdüm di mi?
Yapma kızzz batırmaAy karnım bir şişti bir şişti sanırsın içinde dünya var aşırı rahatız ediyor ben hamileyken bunu yaşamadım imdaaaat az kaldı iğne batırcam belki faydası olur diye
Yaptığımw kuzum testErken bence canım bende vermemek için zor durdurdum kendimi benimde bugün 8.gün en erken 10-12 günde çıkıyormuş kanda
canım yaa çok sağol, yani aşırı ümitsizim artık da bir regl olsam da kafam rahatlasa moduna girdimKuzum hemen umutsuzluğa kapılma lütfen kırmızılar gelene kadar her zaman umut vardır
Oyle cok çarpılarla dolu olunca da bisey olmayabiliyor kuzum. Kac defa yaşadık. Insallah nasipte vardir bu ay ve mevcut verilerle tutmusturİnşallah aynen nasipte varsa her türlü olacak buna inanıyorum ama 19 a da bir çarpı atmak isterdim yani
Yerleşme düşüşü olabilir mi acaba daha adetine çok var yarın yükselişe geçerse yerleşme diyebiliriz canımmBak burda kuzum
Neyi kaçırdım kız hamiş misin etiket yapsana görmüyom çok okuyamıyorum bi ton sayfa birikiyo ben girene kadarOoooooo kimler gelmiş kimlerrrrr sen kaçır
Sanki koyulaşmış mı bir tık dünkü ile karşılaştır resmi varsa kuzumEn belirgin böyle gözüküyor
Üzülme erken tabikii, adet günümde kaset test haptım ozaman silik çıktı 4 gün sonra kan vermiştim 72 çıkmıştıYa sonrasında pozitife döndü mü kuzum adete kaç olduğunu da tam bilmiyorum normalde 28 günde bir oluyorum , bu ay ovülasyon testi kullandım geç çatlama oldu kuzum 14 sayarsam bat a 6 oluyor . Dayanamadım verdim ama çok üzüldüm
Yine gölge var kuzum, kaç kaldı bata 3 mü?En belirgin böyle gözüküyor
Gözle daha belirgin aslında kuzum ya sanatsın elinde nokia 3310 varmış gibi çekiyorum fotoğraflarıSanki koyulaşmış mı bir tık dünkü ile karşılaştır resmi varsa kuzum
3 gün var kuzumYine gölge var kuzum, kaç kaldı bata 3 mü?
Daha tam emin değilim kuzumNeyi kaçırdım kız hamiş misin etiket yapsana görmüyom çok okuyamıyorum bi ton sayfa birikiyo ben girene kadar
Stres yaptıkçada gecikir ama yapmamaya çalış inşallah gelmezsecanım yaa çok sağol, yani aşırı ümitsizim artık da bir regl olsam da kafam rahatlasa moduna girdim