- 12 Ocak 2014
- 4.606
- 4.686
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.841
Alayım bir tane de migrene pek etki etmez sanırım kafaya buz torbasi koyup beynimi uyusturayim bari. Teşekkür ederimParolu gebeler içiyor canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alayım bir tane de migrene pek etki etmez sanırım kafaya buz torbasi koyup beynimi uyusturayim bari. Teşekkür ederimParolu gebeler içiyor canim
Ayyyy kuzum pardon zümrüdüanka kuşumuza yazacaktım kuzum pıhtılaşma testi için regl dönemi farketmiyor herhangi bi zamanda yaptırabiliyorsun senden kan alıyorlar sadece o kadar ben ilk genetik bölümünde verdim bende pıhtılaşma çıkınca Hematoloji bölümüne yönlendirdi orda daha kapsamlı testler yapıldı tekrarBana yazdın canım ilgili kişiyi karıştırdın mı Bende bir yılı geçti daha yaptırcam. Her ay yaptırayım diyorum bir türlü eşimle müsait olup gidemedik. Regl bittikten sonra mı yaptırılıyordu?
Günaydın canım çok az belli belirsi bi çizgi görür gibi oluyorum ama bi geliyo bi gidiyo görüntü, ama sen çıplak gözle görüyorsundur. varsa yarına koyulaşır kuzum kaset testte çıkarıyor yarın sabah kasette yapabilirsin
Evet ben de orda görüyorumÇizgi burda mı kuzum ?
Aşkım ben de görüyorum ama şunu da söylemeden edemicem ben de bir keresinde predictor yaptığımda böyle ince çizgi çıkmıştı çıkarmıştı test ama maalesef negatifti. İnşallah seninki pozitftir testi tekrarlarsın kuzum
Şu diğeri sahte testten değil mi kuzum
Bak kuzum bugün 36.6 çıktı ateş. 17 de pikti 18 de silik olmuştu yani çatlamıştı test. 18 e çekti bak 16. Güne tekrar 36.8 yazınca. En son 17. Gün değerlendirme olabildi bir daha değerlendiremedik artık nasip melegim canO zaman o gün doğru oluyor 3.dpo hayırlı olsun sonucun pozitif olsun İnşAllah
Evet aşkım hatırlıyorum o zamanı inşallah pozitiftir.Aşkım ben de görüyorum ama şunu da söylemeden edemicem ben de bir keresinde predictor yaptığımda böyle ince çizgi çıkmıştı çıkarmıştı test ama maalesef negatifti. İnşallah seninki pozitftir testi tekrarlarsın kuzum
Artimed biri. Ama fabrikasından almıştım bunlarıŞu diğeri sahte testten değil mi kuzum
Bence tutma ihtimali yüksek canım Artık sonucu bekliyoruzBak kuzum bugün 36.6 çıktı ateş. 17 de pikti 18 de silik olmuştu yani çatlamıştı test. 18 e çekti bak 16. Güne tekrar 36.8 yazınca. En son 17. Gün değerlendirme olabildi bir daha değerlendiremedik artık nasip melegim can
Olsun kuzum öncesi 3 gün dolu tutacak olduktan sonra tutar canını sıkma bitanemBak kuzum bugün 36.6 çıktı ateş. 17 de pikti 18 de silik olmuştu yani çatlamıştı test. 18 e çekti bak 16. Güne tekrar 36.8 yazınca. En son 17. Gün değerlendirme olabildi bir daha değerlendiremedik artık nasip melegim can
Benim sabah 35.6 cikti ates kutuplara gitsem rahat yasicam demekkiBak kuzum bugün 36.6 çıktı ateş. 17 de pikti 18 de silik olmuştu yani çatlamıştı test. 18 e çekti bak 16. Güne tekrar 36.8 yazınca. En son 17. Gün değerlendirme olabildi bir daha değerlendiremedik artık nasip melegim can
Allah razı olsun canım benim sana da nasip olsun hayırlısıylaaAmin inşallah teşekkür ederim hayırla gelsin inşallah sağlıklı sıhhatli yavrun
TurnaBulut seni etiketlememisim