💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yemin ederim kabızlık konusu tam tersi bunun dışında şuan tüm belirtiler bende var
Ay maşallah ya teşekkür ederim cevap içinde

Amiiiin bebeğim benim de en büyük duam bu rabbim o acıyı kimseye yaşatmasın İnşAllah

Yemin ederim kabızlık konusu tam tersi bunun dışında şuan tüm belirtiler bende var
Ay maşallah ya teşekkür ederim cevap içinde
Ayy hadi hayırlısıyla inşAllahh canım benimmm
Çok erken test yapma bence ben adete son 3 kala yaptım onda bile çok belli değildi muhtemelen geç döllenme benimkisi. Onun için rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin inşAllah

Amin inşallah teşekkür ederim hayırla gelsin inşallah sağlıklı sıhhatli yavrun

Arkadaşlar benim reglim 2 gün gecikti 1 haftadır göğüste şişlik ve ağrı var 3-4 gündürse adım atarken özellikle kendini hissettiren bi ağrı vardı sol kasığımda bugün yok. Test yaptım görseldeki gibi çıktı sizce var mıdır bişey yarın erken gebelik testi yapsam netleşir mi dersiniz? Ya da kan mı vermeliyim?

Kızlar benimde başım çatliyor diş sıkma ve migrenden muzdaribim parol aldım iki gün önce bu yüzden şuan da iyi değil başım, gebe falan olurum diye ilaç içmek istemiyorum parol içsem yine bir zarari olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…