💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar ben hamileymişimmm🥹🥹
Onca yaşadığım milyon tane belirtiyi “yok canım değildir boşuna umutlanma” diye arkama ata ata daha bugün kabullendim testi tekrarladığımda hamile olduğumu🥹🥹🥹
Merve3553 Merve3553 @melisaa93 Zumruduanka96 Zumruduanka96 @IADK ve diğer bütün canım kızlar🥹
Yaa cook sevindim 😍😍 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darisiii hepimizin başına inşallah 🙏🏻💛
Geliyor geliyorrrr bebiş geliyor 🥰🙏
Ayy böyle okuyunca bir garip oldum insallahhh hepimizinki yolda bu ay 😍😍😂

Allah razı olsun canım benim rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşAllah🤲🏻❤️
2 ay yapmamıştım kızlar ovülasyon yap dedi yaptım ve bu ay yapmamda nasip oldu çok şükür🤲🏻🤲🏻🥹
Çokkk şükür çok sevindim❤️ yumurtlamadan kaç gün sonra pozitifi gördün

Yaa cook sevindim 😍😍 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darisiii hepimizin başına inşallah 🙏🏻💛

Ayy böyle okuyunca bir garip oldum insallahhh hepimizinki yolda bu ay 😍😍😂
Yaa Allah razı olsun canım benim inanki o kadar dua ediyorum ki rabbim burda bulunan ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın diye🤲🏻🤲🏻🥹

Çokkk şükür çok sevindim❤️ yumurtlamadan kaç gün sonra pozitifi gördün
Çatlamadan sonra 10.cu günde belli olmayan çok ince bir çizgi oluştu ben inanmadım kızlar hamile olduğumu söylemişti🥹
Dünde tekrarladığımda silikti bugün regl günüm bugünde çok net belli olmasada bi tık daha koyu. Yarın sabah beta vericem inşAllah🥹

Ben her gün günde 3 defa ismi azam duası okudum. Sürekli her gün dinledim. Ve en son hacet namazı kıldım 11 ismi azamı tesbihledim tek tek ve sonunda hamile oldugumu ögrendim. Youtubeden aç bak kuzum ismi azam duası allahım bütün dualarınızı kabul etsin inşallah 😍😍
Ay çok teşekkür ederim hemen bakıcam

Çatlamadan sonra 10.cu günde belli olmayan çok ince bir çizgi oluştu ben inanmadım kızlar hamile olduğumu söylemişti🥹
Dünde tekrarladığımda silikti bugün regl günüm bugünde çok net belli olmasada bi tık daha koyu. Yarın sabah beta vericem inşAllah🥹
Çok çok çok sevindim beta değerini de mutlaka bizimle paylaş🙏💖

Kızlar bata 11 gün var ama ben 2 gündür gebelik belirtisi gösteriyorum ya acaba regli den hemen sonra yumurtaladımda gene erken mi öğrenicem yada gene mi yumurtaladım valla karnımda şişti kasıklarım karnım devamlı ağrıyor akıntım var göğüslerim şiş belim ağrıyor devamlı tuvalete çıkıyorum ama çok erken ya test yapmak istemiyorum en azından 10dan geriye bir düşeyim 5 6 gün kalsın diyorum tabiki yoksa üzülmem varsada erken öğrenmek istemiyorum aşırı tedirginim hcg kontrolünde hop oturup hop kalkıyorum çünkü napcam ben ya 😒😩

Öyle dediyse kullan canım belki başka yumurtada yetişir arkadan 3 lenir inşallah hem çatlatma igneside çok güzel geliştirir bu ay seninde ayın olur inşallah vallahi inanın hamilelerin duası kabul olur diye hepinize dua ediyorum kuzum 💗💗
Allah razı olsun dualarda yer alabiliyorsak ne mutlu bize 💕bizimde vakti zamanımız var demek ki 🌸

X