💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlaaaar Günaydınn🌸
Bugün benim doğum günüm ☺️
Önceleri doğum günlerimde hep bi heves olurdu ama belli bir yaştan sonra amaaaan moduna giriyor sanki insan. Herkes mi öyle ben mi erken başladım bilmiyorum. 😅
doğum günün kutlu olsun canım
merak etme ylnız değilsin canım :) önceden bende önme verirdm şimdilerde o kadar değil

h
Peki adet tarihine kadar hiç test denemişmiydin balım
hayır hiç denemedim. hepsi stres oluşturuyor. aksine bekledim 4 gün geçmesini. biraz zordu beklemek ama test yapıp beklemekten daha kötü oldugundan çok eminim. siz de yapmayın asla. bat i bekleyin ufak bir tavsiyem bu sadece. geçen ay 5 gün vardı bende bata. hafif çizgi vardı ve çok mutlu olmuştum heyecandan duramıyordum. bata bir gün kala da kimyasal olduğunu anladım çok üzüldüm. hepsi stres. hiç gerek yokmuş aslında. bir test yaptım şu an yarın bir daha yapmayı düşünüyorum tam emin olmak için. 🥰

Mesajları okumadım canım sadece etiketlendiklerime baktım ay merak ettim ne çıktı 😍
Böyle bak bakalım. Ama bugün hiç iyi değilim her yerim ağrıyor belim bacaklarım. Migdem bulanıyor. Ya hasta olcam bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_20230921_062831.jpg
    IMG_20230921_062831.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20230921_062749.jpg
    IMG_20230921_062749.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 65
h

hayır hiç denemedim. hepsi stres oluşturuyor. aksine bekledim 4 gün geçmesini. biraz zordu beklemek ama test yapıp beklemekten daha kötü oldugundan çok eminim. siz de yapmayın asla. bat i bekleyin ufak bir tavsiyem bu sadece. geçen ay 5 gün vardı bende bata. hafif çizgi vardı ve çok mutlu olmuştum heyecandan duramıyordum. bata bir gün kala da kimyasal olduğunu anladım çok üzüldüm. hepsi stres. hiç gerek yokmuş aslında. bir test yaptım şu an yarın bir daha yapmayı düşünüyorum tam emin olmak için. 🥰
Allahım bu olgunluk kaçıncı level, bayıldım yaklaşımına 😍😍 darısı başımıza canım
çok çok tebrik ederim sağlıkla kucağına almanı dilerim🙏🏻

Yaptırayım o zaman bugün ne olacak . Geçen ay 4 gün kala baktırmıştım yoktu kuzum inşallah bugün güzel bi haber olur .
Ayyy inşallah ama erken de olabilir 9 10 gün geçse daha emin olabilirsin 2 gün daha bekle istersen ama ilaç alman filan gerekiyorsa yaptır ona göre ilaç al

Ay kizlar yarin cikacak sonucum cok stresim beklerken..
reglim gelmiyor dundu bat tamam ama insan stresleniyor.. agir kaldirmiyorum falan bir de kanama da olunca dikkat etmeye calisiyorum hep :)
ama bi tuhafim ya doktor dedi hamile hissediyormusun ? 4 haftaliksin dedi son sat i soyleyince ama dedim hic bisiy yok hissetmiyorum bakalim :)

X