- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.061
dualarım sizinle Allah razı olsun size de nasip etsin rabbimDualarindan bizide eksik etme. Hayrli ugurlu olsun cnm benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dualarım sizinle Allah razı olsun size de nasip etsin rabbimDualarindan bizide eksik etme. Hayrli ugurlu olsun cnm benim
doğum günün kutlu olsun canımKızlaaaar Günaydınn
Bugün benim doğum günüm
Önceleri doğum günlerimde hep bi heves olurdu ama belli bir yaştan sonra amaaaan moduna giriyor sanki insan. Herkes mi öyle ben mi erken başladım bilmiyorum.
hayır hiç denemedim. hepsi stres oluşturuyor. aksine bekledim 4 gün geçmesini. biraz zordu beklemek ama test yapıp beklemekten daha kötü oldugundan çok eminim. siz de yapmayın asla. bat i bekleyin ufak bir tavsiyem bu sadece. geçen ay 5 gün vardı bende bata. hafif çizgi vardı ve çok mutlu olmuştum heyecandan duramıyordum. bata bir gün kala da kimyasal olduğunu anladım çok üzüldüm. hepsi stres. hiç gerek yokmuş aslında. bir test yaptım şu an yarın bir daha yapmayı düşünüyorum tam emin olmak için.Peki adet tarihine kadar hiç test denemişmiydin balım
Mesajları okumadım canım sadece etiketlendiklerime baktım ay merak ettim ne çıktıaskım yaptım bile :) görmedin mi
Kuzum görüyorum ben bunda daha netTabikide bendim Buda başka test
Of vallahı çatlıcam artık kuzum net görünmüyo yaKuzum görüyorum ben bunda daha net
Böyle bak bakalım. Ama bugün hiç iyi değilim her yerim ağrıyor belim bacaklarım. Migdem bulanıyor. Ya hasta olcam bilmiyorumMesajları okumadım canım sadece etiketlendiklerime baktım ay merak ettim ne çıktı
Salgın da var ya dikkat et canım İnşAllah toparlanırsın bir an önce Bu ay olmazsa diğer aya pozitif görürsün İnşAllah canımBöyle bak bakalım. Ama bugün hiç iyi değilim her yerim ağrıyor belim bacaklarım. Migdem bulanıyor. Ya hasta olcam bilmiyorum
Hayırlı uğurlu olsun canımTabikide bendim Buda başka test
İyi ki doğdun canımKızlaaaar Günaydınn
Bugün benim doğum günüm
Önceleri doğum günlerimde hep bi heves olurdu ama belli bir yaştan sonra amaaaan moduna giriyor sanki insan. Herkes mi öyle ben mi erken başladım bilmiyorum.
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu huzurlu senelere İnşAllahKızlaaaar Günaydınn
Bugün benim doğum günüm
Allahım bu olgunluk kaçıncı level, bayıldım yaklaşımına darısı başımıza canımh
hayır hiç denemedim. hepsi stres oluşturuyor. aksine bekledim 4 gün geçmesini. biraz zordu beklemek ama test yapıp beklemekten daha kötü oldugundan çok eminim. siz de yapmayın asla. bat i bekleyin ufak bir tavsiyem bu sadece. geçen ay 5 gün vardı bende bata. hafif çizgi vardı ve çok mutlu olmuştum heyecandan duramıyordum. bata bir gün kala da kimyasal olduğunu anladım çok üzüldüm. hepsi stres. hiç gerek yokmuş aslında. bir test yaptım şu an yarın bir daha yapmayı düşünüyorum tam emin olmak için.
Cevabın için teşekkürler canım kasik kraplarin adet sancısı gibiymiydiçok teşekkür ederim canım karin kramplari ve Kasık krampları. ha bir de çok sık idrar ve mukus hafif Sarı akıntı
Hayırlı olsun canımEki Görüntüle 3304891 bu sabah yaptım
Çıkma ihtimali olabilir kanda canımKızlar günaydın . Çatlamanın 8 . Günü kanda çıkma ihtimali varmı?
Yaptırayım o zaman bugün ne olacak . Geçen ay 4 gün kala baktırmıştım yoktu kuzum inşallah bugün güzel bi haber olur .Çıkma ihtimali olabilir kanda canım
Ay kaç günlük gecikme bu hiç bu kadar net görmemiştim hayırlı olsunEki Görüntüle 3304891 bu sabah yaptım
Ayyy inşallah ama erken de olabilir 9 10 gün geçse daha emin olabilirsin 2 gün daha bekle istersen ama ilaç alman filan gerekiyorsa yaptır ona göre ilaç alYaptırayım o zaman bugün ne olacak . Geçen ay 4 gün kala baktırmıştım yoktu kuzum inşallah bugün güzel bi haber olur .