- 16 Eylül 2023
- 115
- 62
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.941
Sabah yapiyim o zaman erken gebelik testini olmazsa iğne vurunmak için gidicem nede olsa o zamanda kan veririm akşama anca çıkar sonuçSabah deneyin olmadı ya benim bir 3 tane daha alip bata kadar hergun 1 tane yapasım var, umarım gönlünüzce olur sonuç
Canım bende özlüyorum sizi. Takip ediyorum sizi. Güzel haberlerinize mutlu oluyorum. Ama okul başladığı için yoğun oluyor günler eskisi kadar aktif olamıyorum. Gene de hep aklımdasınız duamdasınızBebeğimmmm nasılsın özletiyorsun ama kendini
Normalde yasak canım zaten anaokulunda harf öğretmek ama bazı özel okullar öğretiyorYaa olabilir duymuştum sankiianaokuluna da gitti ama harf öğretmemişlerdi hiç
Anladımmmkuzum benim dikkat et kendini fazla yormaCanım bende özlüyorum sizi. Takip ediyorum sizi. Güzel haberlerinize mutlu oluyorum. Ama okul başladığı için yoğun oluyor günler eskisi kadar aktif olamıyorum. Gene de hep aklımdasınız duamdasınız
Canim ben hep aksamustu testiyle yaptim valla 3 saat su icmedim aksamustu 6 gibi yaptim mesela gayet yogun bi idrar ise yaradi. Bence sivi alimini kestigin andan itibaren hep yapilir gibiBata birkaç gün kalmış olsa içinden geçeceğim de evdeki tüm testlerin 6 tane var elimdebat 29 Eylül daha çooookk var bu ay zaman geçmiyor lastik gibi uzadı
Pazartesi günü bata 4 gün kalmış olacak o zaman başlarım bende artık testeCanim ben hep aksamustu testiyle yaptim valla 3 saat su icmedim aksamustu 6 gibi yaptim mesela gayet yogun bi idrar ise yaradi. Bence sivi alimini kestigin andan itibaren hep yapilir gibi
İşte aynı duyguyu yaşadım sabah böyle görünce, sonra da amaan noolacaksa olsun dedim saldım :) tek hani hala da küçük bi ihtimal olsa da regl olana kadar umut hep var
Arkadaşım 2 gün kala erken gebelik testinde hem de negatif görüp kendini paralamıştı meğer hamileymiş mesela bu da bi örnek :)
ya tabi pazar bile olur baslasan erken gebelikle :) nasip olsun insallah cift cizgileeerPazartesi günü bata 4 gün kalmış olacak o zaman başlarım bende artık teste
İnnovita erken gebelik çubukları var elimde ama satıcı adet gecikmesinde kullanın diyor nasıl erken gebelik testi ise, ovulasyonu onunla takip ettim o iyiydi ama başka bir erken gebelik testi istiyorum hepsinde olumlu kadar olumsuz yorum da vardı hevesim kursagimda kalmasın istiyorumya tabi pazar bile olur baslasan erken gebelikle :) nasip olsun insallah cift cizgileeer
Ay çok tatlılarBat beklerken test yapmadan duramayanlar toplaşın yamacımavideoyu görünce direk bu aklıma geldi
Kocamın bana uyguladığı tarifebu şarkı benden sana gelsin kader ortağım
Kızz aklıma gelmedi değil haa önceki denemelerimde ama inancım yok doğruluğuna yoksa affetmezdim
Şuan shepimizn gördüğü tarife balımKocamın bana uyguladığı tarife
Aha yanlış değilmişimŞiii aramızda kalsın bu cahil kardeşin sesin için zamanında onuda denedi
Yoo ben gece yaptığım testle bile koyu çizgi gördüm size oğluma yaptığım ilk testleri atmak isterim hala saklıyorum ilk hastahane mavi bilekliğini ilk yolculuk biletlerimizi öğrendiğimde ilk resmimizi hatıra kutusu yaptımKızlar illa ilk idrar mi olması lazım gebelik testi için
Ama benim ki doğru çıktı o konuda anlaşamadıkAha yanlış değilmişim
Ya ne güzelYoo ben gece yaptığım testle bile koyu çizgi gördüm size oğluma yaptığım ilk testleri atmak isterim hala saklıyorum ilk hastahane mavi bilekliğini ilk yolculuk biletlerimizi öğrendiğimde ilk resmimizi hatıra kutusu yaptım
Bata tam 10 gün vardı aslında gebeliğimi hep eşim anladı benim test yap gebe misin dedi adamda biliyor işini tabiYa ne güzelbata ne kadar kala öğrenmiştiniz
Alla alla nasıl anlamış helal olsunBata tam 10 gün vardı aslında gebeliğimi hep eşim anladı benim test yap gebe misin dedi adamda biliyor işini tabi