💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Sabah deneyin olmadı ya benim bir 3 tane daha alip bata kadar hergun 1 tane yapasım var, umarım gönlünüzce olur sonuç
Sabah yapiyim o zaman erken gebelik testini olmazsa iğne vurunmak için gidicem nede olsa o zamanda kan veririm akşama anca çıkar sonuç Rabbim isteyen herkesin kucağını dolu etsin ya nasıl heyecan nasıl mutluluk hani ufak bir umutta olsa ne kadar güzel tarifsiz duygu inşallah yarın çıkar

Canım bende özlüyorum sizi. Takip ediyorum sizi. Güzel haberlerinize mutlu oluyorum. Ama okul başladığı için yoğun oluyor günler eskisi kadar aktif olamıyorum. Gene de hep aklımdasınız duamdasınız
Anladımmmkuzum benim dikkat et kendini fazla yorma

Bata birkaç gün kalmış olsa içinden geçeceğim de evdeki tüm testlerin 6 tane var elimde bat 29 Eylül daha çooookk var bu ay zaman geçmiyor lastik gibi uzadı
Canim ben hep aksamustu testiyle yaptim valla 3 saat su icmedim aksamustu 6 gibi yaptim mesela gayet yogun bi idrar ise yaradi. Bence sivi alimini kestigin andan itibaren hep yapilir gibi

Aynen aynen canım haklısın gelmediği sürece hep var umut , belki daha miniminnacık teste çıkmıyo da olabilir , bekleyelim bakalım
bat gününden sonra öğrenen de çook ,
daha birçok örnek bize

Böyle kahverengi gibi bi leke geldi peçeteye bi anda gaza geldim ,
gittim yaptım ve işte sonuç

elimde test bitti yarın eczane yolu göründü, artık utanır oldum başka eczacıya gideyim bari

ya tabi pazar bile olur baslasan erken gebelikle :) nasip olsun insallah cift cizgileeer
İnnovita erken gebelik çubukları var elimde ama satıcı adet gecikmesinde kullanın diyor nasıl erken gebelik testi ise, ovulasyonu onunla takip ettim o iyiydi ama başka bir erken gebelik testi istiyorum hepsinde olumlu kadar olumsuz yorum da vardı hevesim kursagimda kalmasın istiyorum

İyi akşamlar kızlar ben 3. Günü bitirdim şükür annem ve teyzem geldi sabahtan beri hamur aç erişte kes bittimm Ama iyi zamanı geçirdim evde tekken insan iyice sıyırıyor Bu arada anlımda koca bir sivilce çıktı hiç görmedim bu şekilde sivilce suratımda buda bir umuttur be ne yapalım ..

Bata tam 10 gün vardı aslında gebeliğimi hep eşim anladı benim test yap gebe misin dedi adamda biliyor işini tabi
Alla alla nasıl anlamış helal olsun benimde 9 gün kaldı hangi marka test ile öğrendiniz biraz da o testten alayım valla bu ay geçmedi benim için nasip olur gebelik olursa 9 ay nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…