💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yok yapmadım ben bişey valla uslu duruyorum :) gaza gelip bi sürü de test almıştım ama hevesim kalmadı kuzum
Eee sen yaptınn ne çıktı at hemen

Bişi çıkmadı kuzum ona canım sıkıldı

ne olacaksa olsa bi an önce

Eklentiler

• image.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar şimdi bişiy sorucam benim bata 4 gün kaldı kan versem çıkarmı acaba ? Heyecandan test aldım gebelik testi yapamıyorum yumurtlama 11indeydi bi gün önce birliktelik hemen hemene 9.gün geçmiş oluyor

Bişi çıkmadı kuzum ona canım sıkıldı

ne olacaksa olsa bi an önce
İşte aynı duyguyu yaşadım sabah böyle görünce, sonra da amaan noolacaksa olsun dedim saldım :) tek hani hala da küçük bi ihtimal olsa da regl olana kadar umut hep var
Arkadaşım 2 gün kala erken gebelik testinde hem de negatif görüp kendini paralamıştı meğer hamileymiş mesela bu da bi örnek :)

Kızlar şimdi bişiy sorucam benim bata 4 gün kaldı kan versem çıkarmı acaba ? Heyecandan test aldım gebelik testi yapamıyorum yumurtlama 11indeydi bi gün önce birliktelik hemen hemene 9.gün geçmiş oluyor
Bence kan vermektense test yap kuzum hadi sende sabah yap

Yoksa pazartesiyimi beklesem dün sağlık ocağındaki hekim idrar testi yaptı çok az enfeksiyon var diye bi tane toz verdi suyla karıştırıp içmem için kasıkalrım arada yokluyordu dizimin ağrısı hiç durmuyor be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…