💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yok yapmadım ben bişey valla uslu duruyorum :) gaza gelip bi sürü de test almıştım ama hevesim kalmadı kuzum
Eee sen yaptınn ne çıktı at hemen

Bişi çıkmadı kuzum ona canım sıkıldı😔

ne olacaksa olsa bi an önce 🙈

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar şimdi bişiy sorucam 😂 benim bata 4 gün kaldı kan versem çıkarmı acaba ? Heyecandan test aldım gebelik testi yapamıyorum yumurtlama 11indeydi bi gün önce birliktelik hemen hemene 9.gün geçmiş oluyor 🙁🥰🙏🏻

Bişi çıkmadı kuzum ona canım sıkıldı😔

ne olacaksa olsa bi an önce 🙈
İşte aynı duyguyu yaşadım sabah böyle görünce, sonra da amaan noolacaksa olsun dedim saldım :) tek hani hala da küçük bi ihtimal olsa da regl olana kadar umut hep var 🙈
Arkadaşım 2 gün kala erken gebelik testinde hem de negatif görüp kendini paralamıştı meğer hamileymiş mesela bu da bi örnek :)

Kızlar şimdi bişiy sorucam 😂 benim bata 4 gün kaldı kan versem çıkarmı acaba ? Heyecandan test aldım gebelik testi yapamıyorum yumurtlama 11indeydi bi gün önce birliktelik hemen hemene 9.gün geçmiş oluyor 🙁🥰🙏🏻
Bence kan vermektense test yap kuzum hadi sende sabah yap 🤣

Yoksa pazartesiyimi beklesem dün sağlık ocağındaki hekim idrar testi yaptı çok az enfeksiyon var diye bi tane toz verdi suyla karıştırıp içmem için 🙁kasıkalrım arada yokluyordu dizimin ağrısı hiç durmuyor be ☺️

X