- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.921
İyi ki denememişiz o zaman, güzelim çamaşır suyunu araya verecektikYok yanlış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi ki denememişiz o zaman, güzelim çamaşır suyunu araya verecektikYok yanlış
Yaaa senin bat ne zamanSabah yapayım çişim bile yok
Aynen ya yazık günahİyi ki denememişiz o zaman, güzelim çamaşır suyunu araya verecektik
Benim sizinle 1 gün var bata test manyağı olmak istiyorum şimdidenYaaa senin bat ne zaman
Pazar aşkımYaaa senin bat ne zaman
Yok yapmadım ben bişey valla uslu duruyorum :) gaza gelip bi sürü de test almıştım ama hevesim kalmadı kuzum
Eee sen yaptınn ne çıktı at hemen
Bence sart degil. Çıkacak olan her turlu cikiyorKızlar illa ilk idrar mi olması lazım gebelik testi için
Aşk olsunn öyle tabii
Bata birkaç gün kalmış olsa içinden geçeceğim de evdeki tüm testlerin 6 tane var elimde bat 29 Eylül daha çooookk var bu ay zaman geçmiyor lastik gibi uzadıBence sart degil. Çıkacak olan her turlu cikiyor
İnanılmaz bir gaz sancım vardı karnım gaz doluydu ve midem taş gibi oldu daha yeni iki gündür göğüs uclarım çürümüş gibi dokunamıyorum ve bugün başlayan bel ağrısıTebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Belirtilerin nelerdi
İşte aynı duyguyu yaşadım sabah böyle görünce, sonra da amaan noolacaksa olsun dedim saldım :) tek hani hala da küçük bi ihtimal olsa da regl olana kadar umut hep varBişi çıkmadı kuzum ona canım sıkıldı
ne olacaksa olsa bi an önce
Hangi marka gebelik testiKızlar şimdi bişiy sorucam benim bata 4 gün kaldı kan versem çıkarmı acaba ? Heyecandan test aldım gebelik testi yapamıyorum yumurtlama 11indeydi bi gün önce birliktelik hemen hemene 9.gün geçmiş oluyor
Bence kan vermektense test yap kuzum hadi sende sabah yapKızlar şimdi bişiy sorucam benim bata 4 gün kaldı kan versem çıkarmı acaba ? Heyecandan test aldım gebelik testi yapamıyorum yumurtlama 11indeydi bi gün önce birliktelik hemen hemene 9.gün geçmiş oluyor
Yoksa pazartesiyimi beklesem dün sağlık ocağındaki hekim idrar testi yaptı çok az enfeksiyon var diye bi tane toz verdi suyla karıştırıp içmem için kasıkalrım arada yokluyordu dizimin ağrısı hiç durmuyor beKızlar şimdi bişiy sorucam benim bata 4 gün kaldı kan versem çıkarmı acaba ? Heyecandan test aldım gebelik testi yapamıyorum yumurtlama 11indeydi bi gün önce birliktelik hemen hemene 9.gün geçmiş oluyor
Sabah test yap kuzumYoksa pazartesiyimi beklesem dün sağlık ocağındaki hekim idrar testi yaptı çok az enfeksiyon var diye bi tane toz verdi suyla karıştırıp içmem için kasıkalrım arada yokluyordu dizimin ağrısı hiç durmuyor be
2taneHangi marka gebelik testi
Sabah deneyin olmadı ya benim bir 3 tane daha alip bata kadar hergun 1 tane yapasım var, umarım gönlünüzce olur sonuç