- 29 Haziran 2023
- 711
- 669
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.901
Beni hamislere ekle kuzumKız tarihlerine bak bakiyim geçmiş mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni hamislere ekle kuzumKız tarihlerine bak bakiyim geçmiş mi
İnnovita yapma yalancı pozitif gören çok olduKalmış kenarda zavallılar esas soru hangisini yapayım
Yok geçmemiş hiç biriKız tarihlerine bak bakiyim geçmiş mi
bu şarkı benden sana gelsin kader ortağımOhooo başladım ya kız dün zaten biliyorum biliyorum kuzucum, ya çıkarsa diye yapıyorum çıkmayınca da sorun yok alıştım zaten
Hehe kesin öyledirGaza geldim bende yapcam yalnız hissetmeyin bak sırf sizin için ha yoksa merakımdan falan asla değil
Ekledim kuzum eklememişim mi ekledim yaaa hemde gündüzdenBeni hamislere ekle kuzum
Vardım aslinda sat 28 Ağustos bat 24 EylülAaaa hem senin sat bat ne neden listede yoksun
bu şarkı benden sana gelsin kader ortağım
Aşk olsunn öyle tabiiHehe kesin öyledir
GüzelllYok geçmemiş hiç biri
Listeyi düzenledim ya balım illa eksik yaptıklarım olmuş affet beniiiiVardım aslinda sat 28 Ağustos bat 24 Eylül
o zamanda çamaşır suyuyla hamilelik testi denerizya of sende olmasan yüzüm gülmeyecek bugün iyi güldürdün beni ocağıma incir ağacı diktim valla bu ay tutturalım inşallah yoksa bilmiyorum nereye kadar böyle gidecek iflas edicem
Aşk olsun beListeyi düzenledim ya balım illa eksik yaptıklarım olmuş affet beniiii
Kızz aklıma gelmedi değil haa önceki denemelerimde ama inancım yok doğruluğuna yoksa affetmezdimNeydi
o zamanda çamaşır suyuyla hamilelik testi deneriz
Benim regl günü 198 di seninki de normal benceÇok teşekkür ederim canım inşallah Henüz gecikmem olmadi normaldir demi değerim reglim yarın
Yok kızzz onuda denedim itiraf ediyorum ama ben evliyken değil ablam hamileyken e ozaman ben tazecik bekar bir kız dımKızz aklıma gelmedi değil haa önceki denemelerimde ama inancım yok doğruluğuna yoksa affetmezdim
Bebeğimmmm nasılsın özletiyorsun ama kendiniBenim regl günü 198 di seninki de normal bence
Yok yapmadım ben bişey valla uslu duruyorum :) gaza gelip bi sürü de test almıştım ama hevesim kalmadı kuzumBen duramadım yaptım yaa yine , sen naptın canım
Doğru sonuç verdi mi barii tecrübe olmuş sana fena mıYok kızzz onuda denedim itiraf ediyorum ama ben evliyken değil ablam hamileyken e ozaman ben tazecik bekar bir kız dım
Yok yanlışDoğru sonuç verdi mi barii tecrübe olmuş sana fena mı