- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.395
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.881
En azından testlerın barı var benim bata 5 gün var 10 testi bitirdim gittim bugün 7 tane daha aldım bide koştur koşturTamam anlaştık evde hangi testler var ondan bile haberim yok6 ay ara verince bakayım bi
En öndeki bennnn ay ne güldümmmmBat beklerken test yapmadan duramayanlar toplaşın yamacımavideoyu görünce direk bu aklıma geldi
Hayırlı olsun canım. Sağlıklı bir hamilelik olsun inşallah. Çok sevindim tebrik ediyorum
Erken gebelik bile varmışEn azından testlerın barı var benim bata 5 gün var 10 testi bitirdim gittim bugün 7 tane daha aldım bide koştur koştur
Gaza geldim bende yapcam yalnız hissetmeyin bak sırf sizin için ha yoksa merakımdan falan asla değilTamam o zaman hadi sabah olsun hemen bende yapcam birlikte yapalım
Kız senın kaç gün vardıGaza geldim bende yapcam yalnız hissetmeyin bak sırf sizin için ha yoksa merakımdan falan asla değil
HahahahhahaGaza geldim bende yapcam yalnız hissetmeyin bak sırf sizin için ha yoksa merakımdan falan asla değil
MaşallahhhhhErken gebelik bile varmışinnovita var one step var artimed var
7 gün varKız senın kaç gün vardı
Ben duramadım yaptım yaa yine , sen naptın canımBat beklerken test yapmadan duramayanlar toplaşın yamacımavideoyu görünce direk bu aklıma geldi
Kalmış kenarda zavallılarMa
Maşallahhhhheczane gibi ev
Aha benim gibi başla7 gün varçatlamanın da 7.günü oluyor
Kız tarihlerine bak bakiyim geçmiş miKalmış kenarda zavallılaresas soru hangisini yapayım
Kız dur aklıma gelmedi hiç bakayım biKız tarihlerine bak bakiyim geçmiş mi
Ohooo başladım ya kız dün zatenAha benim gibi başlaya bismillahhh ama çıkmaıcanız bilincinde ol benim gibi boş yere test harcarsın
Çok teşekkür ederim canım inşallahHayırlı olsun canım. Sağlıklı bir hamilelik olsun inşallah. Çok sevindim tebrik ediyorum
Aaaa hem senin sat bat ne neden listede yoksunKız dur aklıma gelmedi hiç bakayım bi
Test sipariş ettim ama o cuma gelir anca eczaneden 1 tane aldım dayanamayıpAha benim gibi başlaya bismillahhh ama çıkmaıcanız bilincinde ol benim gibi boş yere test harcarsın