-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.861
İnşallah güzel haberlerini alırız canımm regline kadar umut varValla artık sacmaldim ya bugün test yaptım negatif sonra dedim ya o uygulama benim sekiz gün var bir umut dedim ben üç aydır sancısız adet oluyorum bu sancı bana biraz Umut oldu adet olunca sancı ağır olur bende
Bakalım pek umut yok amaİnşallah güzel haberlerini alırız canımm regline kadar umut var
Kız rahimdde doluluk nasıl onu nasıl hissettin benjm de üç aydır sancı yok diyordum hep hamileyim bu ayda sancı var dün ve bugün yine kafamda sorularAminSorularına bir bir cevab veriyorum Adet sancım yoktu adetime 3 ve 4gün kala sanki rahmimde bir doluluk vardı o hiss hala var belimde ağrı yoktu.Ben doluluk görünce içime dolduki hamile ola bilirim
Canım ben göremedim benim gözler gitmiş testime baka baka kaç gün var batKızlar sizce bişi var mı ?
duramadım ,
Duramıyorum her gün test yapmak istiyorum
Eki Görüntüle 3304752
Canım ben göremedim benim gözler gitmiş testime baka baka kaç gün var bat
Biraz olsa cikmasi lazım çünkü çatlatma olmuşsunÇatlamanın 12.günü canım bugün iki gün kaldı bata
Demi canım ,Biraz olsa cikmasi lazım çünkü çatlatma olmuşsun
Benim sancım olursa adet oluyorum kesin..nasıl sana anlatayımKız rahimdde doluluk nasıl onu nasıl hissettin benjm de üç aydır sancı yok diyordum hep hamileyim bu ayda sancı var dün ve bugün yine kafamda sorular
Hoş geldin test yapanlar klubuneKızlar sizce bişi var mı ?
duramadım ,
Duramıyorum her gün test yapmak istiyorum
Eki Görüntüle 3304752
Ne bileyim cesaret edemedim galiba çok da umutlu değilimAz kalmış bebeğim bakalım neler olacakNeden test yapmadın ki
Sende fazla belirti olmamış o zaman canım cevabın için teşekkürlerBenim sancım olursa adet oluyorum kesin..nasıl sana anlatayımsanki rahmimde bir ağırlık vardır doluluk sancı diğil ağrıda diğil kesinlikle.Her keste aynı olucak diye bir şey yok.Karnımda benim hep şiş olur zaten deyişen bir şey olmamıştı
Selçukludayiz canimm aynen görmedimCanım hayırlı olsun, sağlıkla gelsin kuzun sen konyadayım demiştin, neresindesin daha öncede sordum ama görmedin sanırım. Ben de Konyadayım Karatay dayım.
Haydi yap yapNe bileyim cesaret edemedim galiba çok da umutlu değilim
Bekle belli olmaz iğnenin 17 gün öğrenen varDemi canım ,
o zaman adet olcam
Hayırlısı kuzumBekle belli olmaz iğnenin 17 gün öğrenen var
Sabah yapayım çişim bile yok
Aynen canımHayırlısı kuzum
Tamam anlaştık evde hangi testler var ondan bile haberim yokTamam o zaman hadi sabah olsun hemen bende yapcam birlikte yapalım