- 22 Şubat 2023
- 9.655
- 10.727
- 37
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.741
Kız ben de topik açtım ya yanı şey benim için de geçerli midir acabası lütfen lütfen geçerli olsunnmDedin vallahi ya lütfen bu testler yanıltmasın beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ben de topik açtım ya yanı şey benim için de geçerli midir acabası lütfen lütfen geçerli olsunnmDedin vallahi ya lütfen bu testler yanıltmasın beni
Büyük bir heyecanlaaa erken kalkıyorum sen uyanana kadar vakit de geçmez şimdiSabah bekleyin beni ozaman
Çatlama çatlama sabaha ne kaldıBekliyoruz sabırsızlıkla. Çatlayacağımmn muhtemelen
Maşallah afiyet olsun yarasın bebişineEvettt bunu aşerdim inşallah yerim sütle falan aşerdim böyle mama gibi Eki Görüntüle 3304630
BU ay siz hamiş çıkıp ben kalırsam topik açıcam gebeliğin yolu topik açmaktan geçiyor sanırımKız ben de topik açtım ya yanı şey benim için de geçerli midir acabası lütfen lütfen geçerli olsunnm
İnşallah inşallah geçerli balımKız ben de topik açtım ya yanı şey benim için de geçerli midir acabası lütfen lütfen geçerli olsunnm
Yok valla geçiyo takmıyorum ya valla çünkü testin yanıltabileceği ihitimalini düşünüyorum kuzumBüyük bir heyecanlaaa erken kalkıyorum sen uyanana kadar vakit de geçmez şimdi
Kasım aralık topiğini sen açBU ay siz hamiş çıkıp ben kalırsam topik açıcam gebeliğin yolu topik açmaktan geçiyor sanırım
Kız bana geçmez vakit sen uyanana kadar senden daha heyecanlıyımYok valla geçiyo takmıyorum ya valla çünkü testin yanıltabileceği ihitimalini düşünüyorum kuzum
Yeni yaptığın nerede ? Yaptın mı 6da yapmadın mı kuzumSabah yapmıştım kuzum tekrarladım bu sabahki yaptığım
Deli ya geçer geçer az kaldı saat kaç olmuş zatenKız bana geçmez vakit sen uyanana kadar senden daha heyecanlıyım
Tamam o iş bendeKasım aralık topiğini sen aç
Yaptım ama nasıl yaptın de 2 saat çişimi tuttum ama tutmaya başlamadan önce 2 bardak soğuk çay içerek tuttumYeni yaptığın nerede ? Yaptın mı 6da yapmadın mı kuzum
İnşallah yaaa duaya çok inanıyorum. Heleki topik başkanı en çok adı geçen ve dua alan kişi oluyor ihtimali arttırıyor bence.BU ay siz hamiş çıkıp ben kalırsam topik açıcam gebeliğin yolu topik açmaktan geçiyor sanırım
hemencik sabah olsunDeli ya geçer geçer az kaldı saat kaç olmuş zaten
Kız o ne öyle gören de seni tecrğbesiz test yapmayı bilmeyen biri sanacak ee nerde test?Yaptım ama nasıl yaptın de 2 saat çişimi tuttum ama tutmaya başlamadan önce 2 bardak soğuk çay içerek tuttum
Ayy öyle de oluyor mu ya benimde mi öyle kiNasıl ya çizgi vardı ve koyuydu. Kuzum walla gene çişinin derdine düşecez neden pozitif çıkarıyor ya. Heveslendiriyor .
Maşllah canım benim bir dahaki kontrolde kalp sesi var sırada dinlen canım iş falan da yapma evde gerekirse hiç çıkma yataktan yorma kendiniKeseyi gördük lekelenme için duphaston verdi bol bol dinlen dedi. Bu hafta raporluyum evde dinleneceğim inşallah bir an evvel geçer
Benden bu kadar 2 ay içinde oldu oldu olmadı çekiyorum elimi ayağımı buralardanTamam o iş bende
Kesinlikle öyle canım bir gün burda hepimiz gebelik haberinimizi paylaşacağız inanıyorumİnşallah yaaa duaya çok inanıyorum. Heleki topik başkanı en çok adı geçen ve dua alan kişi oluyor ihtimali arttırıyor bence.