💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Olur olur zaten söyler sana yani muayenede denk gelince söylüyorlar normalde

Evet doktor kontrolünde belli olabiliyor büyüyen bi yumurta varsa

BEnimde 17.gün hala pik göremedim ister istemez kafaya takiyoruz anlqmadim bende adetlerin duzensizmiydi seninde ben artik ona yoruyorum hangi ovü testini kullaniyorsun benmki laboquick

Canım ben testi yaptım yumurtlamayı gördüm randevu aldım gittim gördüm hatta Kaç ml olduğunu dahi söyledi :)

BEnimde 17.gün hala pik göremedim ister istemez kafaya takiyoruz anlqmadim bende adetlerin duzensizmiydi seninde ben artik ona yoruyorum hangi ovü testini kullaniyorsun benmki laboquick
Benim kullandığım testte laboquik. Adetlerim düzenli hep 29 günde bir adet oluyorum. Geçtiğimiz ay 16.döngü günümde pik görmüştüm. Ondan önceki ayda bi ara kanama yaşadığım için doktor 4 aylık duphaston yazdı onu kullanıyorum

Anladim canim benim düzensiz insallh yumiler gelir bekliyoruz bakalim

Panikliyrum ilk defa kullniyrum birde 17.günude gorunce insallh bu hafta gelir adetlerim cok düzensizlesti sagol canm icim bir nebze rahtladi
Panikleme hiç gerek yok robot değiliz ya değişebiliyor tarihler
Evet biz konuşmuştuk üzülmüyorum hatta rahatladım sebebini öğrendiğim için iyi olacak inanıyorum çok teşekkürler
Evet tabi bat değişir yumurtlamadan 14 gün sonra regl oluyorum 13 gün olduğu da oluyor nadiren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…