- 20 Ağustos 2022
- 3.865
- 3.300
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.661
11 gün verdim canımCanım kanı kaçıncı gün verdin çatlamadan sonra ?
Hadi inşallah canımçıkarsa buraya paylaşacağımm yarına kadar gelmezse
Yani doğru söylüyorsun regl gelene kadar devam edeyim o zamanDevam edebilirsin valla benim elimde olsa bende devam edicem alamadım bir türlü belki bir daha yumurtalanırım belli olmaz bakmak lazım
Olur olur zaten söyler sana yani muayenede denk gelince söylüyorlar normaldeYani regl öncesi olduğunda hamilelik belirtisi sanıyoruz hayal kırıklığı yaşıyoruz bugün bitti ona rağmen olunca merak ettim bende yarın doktora gidicem bende sorucam
Belkide öyledir yarın doktora gidince sorucam alttan baktığında belli oluyor mu yumurtlama olacağı biliyormusun canım
Evet doktor kontrolünde belli olabiliyor büyüyen bi yumurta varsaYani regl öncesi olduğunda hamilelik belirtisi sanıyoruz hayal kırıklığı yaşıyoruz bugün bitti ona rağmen olunca merak ettim bende yarın doktora gidicem bende sorucam
Belkide öyledir yarın doktora gidince sorucam alttan baktığında belli oluyor mu yumurtlama olacağı biliyormusun canım
Olur olur zaten söyler sana yani muayenede denk gelince söylüyorlar normalde
Rabbim gönlüne düşen her duanı kabul etsin inşallah canım benimYani doğru söylüyorsun regl gelene kadar devam edeyim o zaman
Bakalım ne çıkacak inş yumurtlamadır ciddi birşey yoktur inşallahEvet doktor kontrolünde belli olabiliyor büyüyen bi yumurta varsa
BEnimde 17.gün hala pik göremedim ister istemez kafaya takiyoruz anlqmadim bende adetlerin duzensizmiydi seninde ben artik ona yoruyorum hangi ovü testini kullaniyorsun benmki laboquickBugün döngümün 23.günü, ovulasyon testinde hala pik göremedim. Umuyorum ki testler yanlış göstermiş olsun ya da test yaptıktan sonra bi anda pik olup çatlamış olsun. Bat 27si ama elenecek gibi hissediyorum kendiminasip
Yani regl öncesi olduğunda hamilelik belirtisi sanıyoruz hayal kırıklığı yaşıyoruz bugün bitti ona rağmen olunca merak ettim bende yarın doktora gidicem bende sorucam
İnşallah benimdr yumurtlamadan kaynaklıdırCanım ben testi yaptım yumurtlamayı gördüm randevu aldım gittim gördüm hatta Kaç ml olduğunu dahi söyledi :)
İnşallah benimdr yumurtlamadan kaynaklıdıryarın göreceğim dua edin kötü birşey çıkmasın
İyi yapmışsın canım çizgin belirgindi. Yarın olmaz şimdi sana. Bana da ertesi gün demişlerdi gece çıkmıştı inşallah senin de erken çıkar
Amin kuzum hepimizin kucağını doldursun AllahımRabbim gönlüne düşen her duanı kabul etsin inşallah canım benim
İnşallah yumurtlamadır canım benimBakalım ne çıkacak inş yumurtlamadır ciddi birşey yoktur inşallah
Benim kullandığım testte laboquik. Adetlerim düzenli hep 29 günde bir adet oluyorum. Geçtiğimiz ay 16.döngü günümde pik görmüştüm. Ondan önceki ayda bi ara kanama yaşadığım için doktor 4 aylık duphaston yazdı onu kullanıyorumBEnimde 17.gün hala pik göremedim ister istemez kafaya takiyoruz anlqmadim bende adetlerin duzensizmiydi seninde ben artik ona yoruyorum hangi ovü testini kullaniyorsun benmki laboquick
Anladim canim benim düzensiz insallh yumiler gelir bekliyoruz bakalimBenim kullandığım testte laboquik. Adetlerim düzenli hep 29 günde bir adet oluyorum. Geçtiğimiz ay 16.döngü günümde pik görmüştüm. Ondan önceki ayda bi ara kanama yaşadığım için doktor 4 aylık duphaston yazdı onu kullanıyorum
Düzensizse ondan daha yumurtlama görmemiş olabilirsin canım sen teste devam etAnladim canim benim düzensiz insallh yumiler gelir bekliyoruz bakalim
Panikleme hiç gerek yok robot değiliz ya değişebiliyor tarihlerPanikliyrum ilk defa kullniyrum birde 17.günude gorunce insallh bu hafta gelir adetlerim cok düzensizlesti sagol canm icim bir nebze rahtladi
Evet biz konuşmuştuk üzülmüyorum hatta rahatladım sebebini öğrendiğim için iyi olacak inanıyorum çok teşekkürlerCanım geçen ben mi senle konuşmuştum bu konuda üzülme tüplerin açıldıysa özellikle filmden sonra hamile kalan birçok kişi var hatta kadınlar kulübünde paylaşan birçok kişi var araştırıp okuyabilirsin üzülme bak işte haberin oldu şükür tüplerini açmışlar inşallah hayırlı haberleri tez alırsın sende
Evet tabi bat değişir yumurtlamadan 14 gün sonra regl oluyorum 13 gün olduğu da oluyor nadirenCanım bu değişim bat etkiliyor mu ? Yoksa beklenen sürede mi oluyor yine . Ben 28 günde oluyorum mesela ama bu ay ovülasyonda çatlamayı 16 17.gün gördüm hep 14. Gün diye düşünüyordum . Batı şuan hesaplayamıyorum çatlamadan sayarsam değişiyor .