- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.394
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.701
Ekledim ekledim küsmeCanın sağolsun ben buralardayımHadi test yap at çok heyecanlıyız
Sağol canım benim bende betayi bekliyorummOh gezmek iyi gelmiştirben de iyiyim canım ne olsun gün sayiyorum bata 7 gün kaldı bugün güzel haberler Zumruduanka96 ve esen-ruzqar da kaçırdığım var ki bilmiyorum
Hadi testte son 10 dakika seninle bir bende saat sayar oldum
İnanamayip sabah ilk idrarla yaptim birdaha inanamayip esime test aldirdim
Ne çıktı kuzumEkledim ekledim küsmeyaptım
Sabah yapmıştım kuzum tekrarladımYaa test mi yapacaksıızz çok heyecanlı, güzel bir haber olsun sizin için hadi bakalım ♥Zumruduanka96
yyaa tebrik ederiiim ♥İnanamayip sabah ilk idrarla yaptim birdaha inanamayip esime test aldirdimalbi marka almis birazdan onu da yapicam. Sabahki yaptigim bu
Aşkım sabah iyice gösterir kendini inşallah ben yine gölge görüyorum
Diyorum ya kuzum 2 saatır tutuyorum çişimi ama öyle çokta gelmedi bide 2 bardak soğuk çay içmiştimAşkım sabah iyice gösterir kendini inşallah ben yine gölge görüyorum
Aynen kuzum 2 bardak soğuk çay içip çişimi tuttumÇizgi var yine ama sabah ilk idrarla yapmak en mantıklısı galiba bebeğim sabahki daha netti sen sabah yapZumruduanka96
HAmile kafası diyelim biz onaAynen kuzum 2 bardak soğuk çay içip çişimi tuttum
Kaç gün kalmıştı senin bata canımAşkım ben yapmadım. Beni de merak etmissindir belki söyliyim dedim
YaaaOh gezmek iyi gelmiştirben de iyiyim canım ne olsun gün sayiyorum bata 7 gün kaldı bugün güzel haberler Zumruduanka96 ve esen-ruzqar da kaçırdığım var ki bilmiyorum
Tesekkur ederimyyaa tebrik ederiiim ♥
Heyecandan ne yapacağımızı şaşırıyoruz bebeğim ya çok görmemek lazımNasıl bi akılsa bendeki
Dimi dimi ama en sağlıklısı sabah cidden hadi adete son gün kalsa fark etmez idrar dicem ama daha 5 gün varHeyecandan nr yapacağımızı şaşırıyoruz bebeğim ya çok görmemek lazım