💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Daha önceden bi çok kez atmıştım kuzum. 12eylül yazan testte ilk beş dkda o kadar koyu değildi ikinci çizgi. Bu fotoğrafı da ertesi gün çekmiştim
Canım ben daha öncekileri göremedim de sen ne zaman yapmaya başladın testlerini? Sağdaki günleri de reglin ilk gününden sayarak yazıyorsun değil mi? Geç mi yapmaya başladın acaba, ben ilk takibimde öyle yapmışım geç başlamışım delirmiştim yumurtlamıyorum ben heralde diye. Regl olup da 14 gün gerisine gidince anladım geç başladığımı.

Sağdakiler döngü günlerim kuzum. Adet biter bitmez yapmaya başladım bu test kullandığım 4.ay, dediğin gibi geç başlasam düşündürürdü ama işte adet biter bitmez başladım

Misafirlerim vardı bebeğim sonrada dışarı çıktık yeni döndüm eve dinlenirken bakayım dedim Çok şükür iyiyim sen naptın nasıl gidiyor Var mı güzel haberler bugünden
Oh gezmek iyi gelmiştir ben de iyiyim canım ne olsun gün sayiyorum bata 7 gün kaldı bugün güzel haberler Zumruduanka96 ve esen-ruzqar da kaçırdığım var ki bilmiyorum

Merhaba bende gebelik istiyorum5,6 aydır ama nasip olmadı deniyoruz bizdee acaba bende size katılabilirmiyim

Sağdakiler döngü günlerim kuzum. Adet biter bitmez yapmaya başladım bu test kullandığım 4.ay, dediğin gibi geç başlasam düşündürürdü ama işte adet biter bitmez başladım
Ooo o zaman hiç mantıklı açıklaması yok ya, adetlerim de düzenli diyorsun. Bilemedim kuzum ya

Merhaba yeni katıldım bende listeye dahil olmak istiyorum ekler misiniz?
Sat 28 ağustos bat 25 Eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…