- 19 Haziran 2023
- 1.371
- 681
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.641
Ah canım benim ya koltuğu kaldırmasaydın bariKızlar temizlik yaptım koltuğu kaldırdım kasıklarımda ağrı var zonklama var şimdi oturup Ağlicam ya yatmaya gittim eşim uyuyor diye yardım isteyemedim oda kızdı çağırsaydın diye yada yapmasaydın beni bekleseydin dedi insan kendinede sinir oluyormuş
Testlerini sakladıysan atsana kuzumBugün döngümün 23.günü, ovulasyon testinde hala pik göremedim. Umuyorum ki testler yanlış göstermiş olsun ya da test yaptıktan sonra bi anda pik olup çatlamış olsun. Bat 27si ama elenecek gibi hissediyorum kendiminasip
i6 güne kaset test zaten biraz zor canım Karalar bağlamayın hemen yaa daha erken pozitif olun biraz
Canım iki testte de kuruma çizgisi bu kadar net çıkmaz sanki ümitlendirmek istemem ama bildiğin ikisinde de çizgi var. Testini yenile lütfen. İnşallah pozitif göreceksinKeşke bu gözler sabah yaptığım testlerin az önceki kuruma çizgisi yerine yaptığım anda bu çizgileri görebilseydi demek ki nasip değilmiş
Yarın adet günüm hepinize hayırlı zamanda hayırlı hamilelik haberlerinizi almayı nasip etsin rabbim
Canım kanı kaçıncı gün verdin çatlamadan sonra ?Bence de bende dayanamadım zaten kan verdim sonra hem test yaptım hem kan takip ettim
Daha önceden bi çok kez atmıştım kuzum. 12eylül yazan testte ilk beş dkda o kadar koyu değildi ikinci çizgi. Bu fotoğrafı da ertesi gün çekmiştimTestlerini sakladıysan atsana kuzum
çıkarsa buraya paylaşacağımm yarına kadar gelmezseCanım bi arkadaş ta bu şekilde hamile olduğunu öğrendi bence test yapabilirsin varsa çıkar
Evet kimis ilk üç ay diyor, kimi doktor ilk 6 ay diyorTamam kuzum saol. İlk 3 ay mı önemli bu filmde
İnşallah canım benim yaZumruduanka96 kız testini şimdi gördüm
Ayy inşallah yarın daha bet olur. Gerçi 6 da yapacaksın aklını çelenler olmuşsenin kimseye ihtiyacın yok zaten duramaz gene yaparsın testini inşallah pozitiftir canım çok sevindim
Canım test yapabilirsin adetin iki gün gecikmişkizlar ayın 18inde adet olmam gerekiyordu gelmemişti. bugün sabah ilişkiye girdik o günden beri ilk defa ve meniyi sildigim zaman kan gördüm açık renkli bir kan. ben adet oldum sandım ama daha şimdiye kadar ondan sonra hiç kan gelmedi. gebelik istiyorum test yapamaya da henüz erken diye yapmayı düşünmüyorum. siz de böyle bir şey yaşadınız mı? belirti olarak ben kaşık ve karın ağrısı hissediyorum ayni zamanda göğüslerimde de ağrı var
Benim genelde öyle oluyor canım doktora sormuştum bi şey söyleyememiştiKızlar birşey sorucam regl öncesi kasık batmalarım regli bitmesine rağmen devam ediyor sizce nedendir ?
Canım sen bence 14 te pik olmuş 16da çatlamış görünüyorsun keşke o günleri değerlendirseydinDaha önceden bi çok kez atmıştım kuzum. 12eylül yazan testte ilk beş dkda o kadar koyu değildi ikinci çizgi. Bu fotoğrafı da ertesi gün çekmiştim
Belki regli den hemen sonra yumurtalanma ya başlamışsındır bazı kişiler 2 kere yumurtalarKızlar birşey sorucam regl öncesi kasık batmalarım regli bitmesine rağmen devam ediyor göğüslerimin dolgunluğuda var hala sizce nedendir ?
Sağda yazan 14-16 sayısından bahsediyorsun dimi canım orda yazanlar döngü günlerim, 14-15-16.döngü günlerimi değerlendirdim tamamen şansa o üç gün üst üste oldu. Bakalım artık nasibe bıraktım işi. Sence hala ovulasyon testine devam etmeli miyimCanım sen bence 14 te pik olmuş 16da çatlamış görünüyorsun keşke o günleri değerlendirseydin
Devam edebilirsin valla benim elimde olsa bende devam edicem alamadım bir türlü belki bir daha yumurtalanırım belli olmaz bakmak lazımSağda yazan 14-16 sayısından bahsediyorsun dimi canım orda yazanlar döngü günlerim, 14-15-16.döngü günlerimi değerlendirdim tamamen şansa o üç gün üst üste oldu. Bakalım artık nasibe bıraktım işi. Sence hala ovulasyon testine devam etmeli miyim
Olsun yine de erken belki geç döllenme oldu ümitsizliğe kapılma hemen kırmızılar gelmediği sürece umut hep var bebeğimKaset derken erken gebelik testini kastetmistim bebeğim
i
Yani regl öncesi olduğunda hamilelik belirtisi sanıyoruz hayal kırıklığı yaşıyoruz bugün bitti ona rağmen olunca merak ettim bende yarın doktora gidicem bende sorucamBenim genelde öyle oluyor canım doktora sormuştum bi şey söyleyememişti
Belkide öyledir yarın doktora gidince sorucam alttan baktığında belli oluyor mu yumurtlama olacağı biliyormusun canımBelki regli den hemen sonra yumurtalanma ya başlamışsındır bazı kişiler 2 kere yumurtalar