💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ah canım benim ya koltuğu kaldırmasaydın bari şimdi bol bol uzan dinlen

Testlerini sakladıysan atsana kuzum

Canım iki testte de kuruma çizgisi bu kadar net çıkmaz sanki ümitlendirmek istemem ama bildiğin ikisinde de çizgi var. Testini yenile lütfen. İnşallah pozitif göreceksin

Zumruduanka96 kız testini şimdi gördüm
Ayy inşallah yarın daha bet olur. Gerçi 6 da yapacaksın aklını çelenler olmuş senin kimseye ihtiyacın yok zaten duramaz gene yaparsın testini inşallah pozitiftir canım çok sevindim

İnşallah canım benim ya vallahi doğru duramıyorum napayım ama inşallah yanıltmıyordur bu test ya

Canım test yapabilirsin adetin iki gün gecikmiş

Canım sen bence 14 te pik olmuş 16da çatlamış görünüyorsun keşke o günleri değerlendirseydin
Sağda yazan 14-16 sayısından bahsediyorsun dimi canım orda yazanlar döngü günlerim, 14-15-16.döngü günlerimi değerlendirdim tamamen şansa o üç gün üst üste oldu. Bakalım artık nasibe bıraktım işi. Sence hala ovulasyon testine devam etmeli miyim

Devam edebilirsin valla benim elimde olsa bende devam edicem alamadım bir türlü belki bir daha yumurtalanırım belli olmaz bakmak lazım

Benim genelde öyle oluyor canım doktora sormuştum bi şey söyleyememişti
Yani regl öncesi olduğunda hamilelik belirtisi sanıyoruz hayal kırıklığı yaşıyoruz bugün bitti ona rağmen olunca merak ettim bende yarın doktora gidicem bende sorucam
Belki regli den hemen sonra yumurtalanma ya başlamışsındır bazı kişiler 2 kere yumurtalar
Belkide öyledir yarın doktora gidince sorucam alttan baktığında belli oluyor mu yumurtlama olacağı biliyormusun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…