💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar temizlik yaptım koltuğu kaldırdım kasıklarımda ağrı var zonklama var şimdi oturup Ağlicam ya yatmaya gittim eşim uyuyor diye yardım isteyemedim oda kızdı çağırsaydın diye yada yapmasaydın beni bekleseydin dedi insan kendinede sinir oluyormuş 🥺🥺
Ah canım benim ya koltuğu kaldırmasaydın bari 😔 şimdi bol bol uzan dinlen

Keşke bu gözler sabah yaptığım testlerin az önceki kuruma çizgisi yerine yaptığım anda bu çizgileri görebilseydi demek ki nasip değilmiş🤲🏻
Yarın adet günüm hepinize hayırlı zamanda hayırlı hamilelik haberlerinizi almayı nasip etsin rabbim🤲🏻🤲🏻🤍
Canım iki testte de kuruma çizgisi bu kadar net çıkmaz sanki ümitlendirmek istemem ama bildiğin ikisinde de çizgi var. Testini yenile lütfen. İnşallah pozitif göreceksin🙏

Zumruduanka96 Zumruduanka96 kız testini şimdi gördüm😍
Ayy inşallah yarın daha bet olur. Gerçi 6 da yapacaksın aklını çelenler olmuş🤣 senin kimseye ihtiyacın yok zaten duramaz gene yaparsın testini 😄 inşallah pozitiftir canım çok sevindim ☺️

Testlerini sakladıysan atsana kuzum
Daha önceden bi çok kez atmıştım kuzum. 12eylül yazan testte ilk beş dkda o kadar koyu değildi ikinci çizgi. Bu fotoğrafı da ertesi gün çekmiştim

Eklentiler

• IMG_3712.jpeg
    IMG_3712.jpeg
    94 KB · Görüntüleme: 42
Zumruduanka96 Zumruduanka96 kız testini şimdi gördüm😍
Ayy inşallah yarın daha bet olur. Gerçi 6 da yapacaksın aklını çelenler olmuş🤣 senin kimseye ihtiyacın yok zaten duramaz gene yaparsın testini 😄 inşallah pozitiftir canım çok sevindim ☺️
İnşallah canım benim ya 🥰🥰vallahi doğru duramıyorum napayım 😅ama inşallah yanıltmıyordur bu test ya

kizlar ayın 18inde adet olmam gerekiyordu gelmemişti. bugün sabah ilişkiye girdik o günden beri ilk defa ve meniyi sildigim zaman kan gördüm açık renkli bir kan. ben adet oldum sandım ama daha şimdiye kadar ondan sonra hiç kan gelmedi. gebelik istiyorum test yapamaya da henüz erken diye yapmayı düşünmüyorum. siz de böyle bir şey yaşadınız mı? belirti olarak ben kaşık ve karın ağrısı hissediyorum ayni zamanda göğüslerimde de ağrı var
Canım test yapabilirsin adetin iki gün gecikmiş

Canım sen bence 14 te pik olmuş 16da çatlamış görünüyorsun keşke o günleri değerlendirseydin
Sağda yazan 14-16 sayısından bahsediyorsun dimi canım orda yazanlar döngü günlerim, 14-15-16.döngü günlerimi değerlendirdim tamamen şansa o üç gün üst üste oldu. Bakalım artık nasibe bıraktım işi. Sence hala ovulasyon testine devam etmeli miyim

Sağda yazan 14-16 sayısından bahsediyorsun dimi canım orda yazanlar döngü günlerim, 14-15-16.döngü günlerimi değerlendirdim tamamen şansa o üç gün üst üste oldu. Bakalım artık nasibe bıraktım işi. Sence hala ovulasyon testine devam etmeli miyim
Devam edebilirsin valla benim elimde olsa bende devam edicem alamadım bir türlü belki bir daha yumurtalanırım belli olmaz bakmak lazım

Benim genelde öyle oluyor canım doktora sormuştum bi şey söyleyememişti 🤷🏽‍♀️
Yani regl öncesi olduğunda hamilelik belirtisi sanıyoruz hayal kırıklığı yaşıyoruz bugün bitti ona rağmen olunca merak ettim bende yarın doktora gidicem bende sorucam☺️
Belki regli den hemen sonra yumurtalanma ya başlamışsındır bazı kişiler 2 kere yumurtalar
Belkide öyledir yarın doktora gidince sorucam alttan baktığında belli oluyor mu yumurtlama olacağı biliyormusun canım ☺️

X