-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.501
Yapma yapma hadi bekleyelim yaaKesinlikle kuzum iki güne bir yapıyordum bekleye bekleye görüyorum heralde diyorum ama beklicem dedim adet gününü sabrediyorum inşallah yapmam bugün
Anestezili mi çekildin kuzum anestesiZ mi acıdı mıOlsun yap sen birlikte eğleniriz takip ederiz sana iyi geliyor sanki
Bu ay cekildim ben. İlk 3 ay hamile kalma sansi artıyor diyorlar ben olsam ekimde çekilirdim
Canımmm tebrik ederimmmmKizlarr GünaydınnBeklemiyordumm açıkçası Bat im yarın hala daha yapmayacaktimm. İlk tepki olarak ağlaniyormus gerçekten ilk sizinle paylaşıyorumm
Eki Görüntüle 3304390
Ben de ikinci kanı verdim artmış . Bebişim büyüyor . Çok heyecanlıyım görmek için bekliyorumKizlarr GünaydınnBeklemiyordumm açıkçası Bat im yarın hala daha yapmayacaktimm. İlk tepki olarak ağlaniyormus gerçekten ilk sizinle paylaşıyoru
Ay yerim seniaklımda kalacağına yapıyım gitsin kafasındayım
Merhaba hoşgeldin inşallah tutmuştur verimli günleri değerlendirmişsinizMerhaba kızlar, ben eski uyelerdenim hesabımı kapatmıştim uzaktan takip ediyordum ama bu heyecanlı süreçte tekrar donmeliyim diye düşündüm, rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.
34 yaşındayım 35 e doğru yol almışken bebek planladık Sat 1 Eylül, Bat 29 Eylül. Ovulasyonda 15 Eylül'de çift çizgiyi gördüm ve o gün ve sonraki iki günü daha değerlendirebildim ama günler geçmiyor test için içim pır pır
Anestezili çekildim ben canım. Bir şey anlamadım tabii ama sonrasında bir kaç gün ağrım ve kanamam fazla oldu çünkü benim iki tüpüm kapalıymış. Herkeste öyle olacak diye bir şart yok tabiAnestezili mi çekildin kuzum anestesiZ mi acıdı mı
Peki film çekilirken o tüplerin açıldı mı doktor bir şey dedi miyap yap heyecanlı oluyor ne kaybederiz ki
Merhaba hoşgeldin inşallah tutmuştur verimli günleri değerlendirmişsiniz
Anestezili çekildim ben canım. Bir şey anlamadım tabii ama sonrasında bir kaç gün ağrım ve kanamam fazla oldu çünkü benim iki tüpüm kapalıymış. Herkeste öyle olacak diye bir şart yok tabi
Yaa hayırlı olsun canım. Bakamadım bugün buraya. Çok sevindim. Sağlıkla doğsun inşallah. Darısı etiketlediğin diğer arkadaşlara olsun
Allah hepimizi korusun şu koranadan bıktık artık yani ne bitmez hastalıkmışUmarim canim sanda gecmis olsun gerçekten cok zor allah korusun inşallah birsey yoktur seninde koronada cok zor allah korusun
Şansın varsa anestezili yaptır kuzum. Ben anestezili oldumAnestezili mi çekildin kuzum anestesiZ mi acıdı mı
Bildiğim iyi doktor var diyecektim ama olsunUzak
Uzak canım ya
Evet epey uğraşmış sağ olsun sağ tam açıldı sol da geçiş var ama %100 değil. Daha fazla anestezi veremeyeceği için devam edememiş işleme. Buna da şükür ama tamamen kapalıymış çünkü ikisi de önceden.Peki film çekilirken o tüplerin açıldı mı doktor bir şey dedi mi
Hiç üzülme ben geçen ay 18. Gün gördüm bu ay 14. Ara ara değişebiliyor daha önce bir kaç kez daha 16 18 de görmüştüm.Kizçelerim bugün 17.gün hala yumi yok pik yok agrim var benm gibi yumi geç gören varmi? Ovü apte bugun yumurtlama gorunuyor demkki ben gec yumurtluyrum belkide ay modum dustü ya
Oh maşallah kuzum
Kimi doktorlar ilk ay cinsel perhiz öneriyor kimileri de beklemeyin değerlendirin diyor. Benim doktorum da değerlendirebiliyorsanız değerlendirin demişti. Yani sana kalmış kuzum.Kızlar bugün adetimin ikinci günü doktora gidip rahim filmi için randevu oluşturucam sizlere bir sorum olacak filmi çektirdikten sonra yumurtlama dönemimde eşim yanımda değil gene de bu ay çektireyim mi yoksa Ekim ayı adetimi beklesem mi karar veremedim ilk aydan hamile kalan çok var ben yumurtlama gününü kaçıracağım için düşüncelerdeyim yoksa çektireyim olsun bitsin mi kızlar? Aranızda rahim filmi çektiren var mı ?
Maşallah canımBen de ikinci kanı verdim artmış . Bebişim büyüyor . Çok heyecanlıyım görmek için bekliyorum
Bir de kaç ay kullandın balımInofolıc kombı kuzum en düzgün bunu kullandım ben