💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Merhaba kızlar, ben eski uyelerdenim hesabımı kapatmıştim uzaktan takip ediyordum ama bu heyecanlı süreçte tekrar donmeliyim diye düşündüm, rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.
34 yaşındayım 35 e doğru yol almışken bebek planladık Sat 1 Eylül, Bat 29 Eylül. Ovulasyonda 15 Eylül'de çift çizgiyi gördüm ve o gün ve sonraki iki günü daha değerlendirebildim ama günler geçmiyor test için içim pır pır

Kizlarr Günaydınn Beklemiyordumm açıkçası Bat im yarın hala daha yapmayacaktimm. İlk tepki olarak ağlaniyormus gerçekten ilk sizinle paylaşıyoru
Ben de ikinci kanı verdim artmış . Bebişim büyüyor . Çok heyecanlıyım görmek için bekliyorum

Eklentiler

• IMG_1932 Kopyası.jpeg
    67 KB · Görüntüleme: 65
Ay yerim seni aklımda kalacağına yapıyım gitsin kafasındayım
yap yap heyecanlı oluyor ne kaybederiz ki
Merhaba hoşgeldin inşallah tutmuştur verimli günleri değerlendirmişsiniz
Anestezili mi çekildin kuzum anestesiZ mi acıdı mı
Anestezili çekildim ben canım. Bir şey anlamadım tabii ama sonrasında bir kaç gün ağrım ve kanamam fazla oldu çünkü benim iki tüpüm kapalıymış. Herkeste öyle olacak diye bir şart yok tabi

Peki film çekilirken o tüplerin açıldı mı doktor bir şey dedi mi

Kizçelerim bugün 17.gün hala yumi yok pik yok agrim var benm gibi yumi geç gören varmi? Ovü apte bugun yumurtlama gorunuyor demkki ben gec yumurtluyrum belkide ay modum dustü ya

Eklentiler

• 20230920_133105.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 58
Peki film çekilirken o tüplerin açıldı mı doktor bir şey dedi mi
Evet epey uğraşmış sağ olsun sağ tam açıldı sol da geçiş var ama %100 değil. Daha fazla anestezi veremeyeceği için devam edememiş işleme. Buna da şükür ama tamamen kapalıymış çünkü ikisi de önceden.
Kizçelerim bugün 17.gün hala yumi yok pik yok agrim var benm gibi yumi geç gören varmi? Ovü apte bugun yumurtlama gorunuyor demkki ben gec yumurtluyrum belkide ay modum dustü ya
Hiç üzülme ben geçen ay 18. Gün gördüm bu ay 14. Ara ara değişebiliyor daha önce bir kaç kez daha 16 18 de görmüştüm.

Kimi doktorlar ilk ay cinsel perhiz öneriyor kimileri de beklemeyin değerlendirin diyor. Benim doktorum da değerlendirebiliyorsanız değerlendirin demişti. Yani sana kalmış kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…