- 25 Ocak 2023
- 10.402
- 12.034
- 31
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.461
Kuzum benim çok uzun süre lekelenmem oldu. Kırmızı değilse korkma. Doktor ilaç da verir. Ben ilk gittiğimde iki kese var ama güzel değil gibi demişti doktor. Alttan da bakalım dedi onda da öyle söylediTamam kuzum lekelenme tedirgin etti sadece. İnşallah net görürüz keseyi bugün SATa göre 4+1 oldu
Inofolıc kombı kuzum en düzgün bunu kullandım ben
Ayyyyy çok şükür canım hayırlı olsınKizlarr GünaydınnBeklemiyordumm açıkçası Bat im yarın hala daha yapmayacaktimm. İlk tepki olarak ağlaniyormus gerçekten ilk sizinle paylaşıyorumm
Eki Görüntüle 3304390
Onu attım kuzum ya çöplerinde yolladım eşimden resmini çektim diye attım valla
Öğleden sonra gideceğim kuzum inşallah herşey yolundadır beta sonucum güzel geldiKuzum benim çok uzun süre lekelenmem oldu. Kırmızı değilse korkma. Doktor ilaç da verir. Ben ilk gittiğimde iki kese var ama güzel değil gibi demişti doktor. Alttan da bakalım dedi onda da öyle söyledi
Ay hiç karşıma çıkmadı frrely yaaa :) benimki de laboquick ama o da güzel diye biliyorumYaptigin kaset testin markasi da onemli burda kuzum. Freely ile cok erken ogrenenler de oldu battan önce. Cunku hassas bir test ama diger markalarla belki bat gununden sonra ancak çıkıyordur. Biz burda hengi test ile en erken kacinci gunde yakalayabiliriz tayfasi olarak freely ye karar vermis bulunmaktayiz
Sabah yaptığını mı attın ? Dünkünü demiyorum canımOnu attım kuzum ya çöplerinde yolladım eşimden resmini çektim diye attım valla
Sabah kini kuzumSabah yaptığını mı attın ? Dünkünü demiyorum canım
Çok az kalmışiyiyim tatlım cuma kese için gidecem dr bakalım sizide takip ediyorum güzel haberinizi bekliyorum inş...
Zaman da geçmiyor bi de di miBende seninle aynıyım canım..
Görmek istediğim için görüyor gibi oluyorum, belki istediğim için bat cuma bilmiyorum nolucak artık hayırlısıııı....
Kolan hastanesi esra kartal, avcılar türkan mutafoğlu, reyap hastanesi gönül kazezoğluKızlar İstanbul Beylikdüzü ya da Esenyurt ya da avcılar da var mı güzel bildiğiniz bi kadın dogumcu. Özel hastane olabilir.
Şimdiii benim herkese bir sorum var
böyle kaset testlerle erken erken öğreniyor gibi herkes yaaaben yaptım kaset test bembeyaz çıktı, bat cuma. Hadi ctesi olsun (kendini avutmaya çalışıyor )
Yani hakkaten birşey olmayabilir de, ben yeni hamişlerimize, tecrübeli analarımıza bir sormak istiyorum kaset testlerle bat öncesi mi öğrendiniz hep gebeliklerinizi? Yoksa Bat gününe kadar hep negatifti de bat günü mü çift çizgi çıktı meselaaa, bu da mümkün mü?
Kafamda deli sorularbir bilen yorum yapsın yaa lütfen
Ayy inşallah inşallah yaGördüğümüz son negatifler inşallah pozitif enerji veriyoruz evreneya ama öyle değil mi bu ne acele
Ayy çok şükürrr çok sevindim canım
Hepsine gittin mi canımKolan hastanesi esra kartal, avcılar türkan mutafoğlu, reyap hastanesi gönül kazezoğlu
İki yakınım türkan hanımda doğum yaptı, esra hanıma ben gittim, gönül hanıma da bi yakınım ameliyat olmuştu canım üçü de gayet ilgili doktorlar. Türkan hanıma gideni çok duydum avcılarda muayenehanesi var avcılar hospitalda da doğum yaptırıyor. Esra hanımı da kendi araştırmalarım sonucunda gitmiştim gayet memnun kaldım, hamile değilim ama kontrollerim için ona gitmeye devam ediyorum sakin ilgili bir doktor çok açıklayıcı anlatımları var genç bi doktorHepsine gittin mi canım