💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Çok teşekkür ederim

Zaman da geçmiyor bi de di mi ben hayali çizgi bile görmedim valla, yani bişey olsa ufacık da olsa belirirdi heralde yaa bilmiyorum ki off :/ yani dünyanın sonu değil de insan ümitlenince üzülüyor sonra
Kesinlikle kuzum iki güne bir yapıyordum bekleye bekleye görüyorum heralde diyorum ama beklicem dedim adet gününü sabrediyorum inşallah yapmam bugün

Ayyy kizlarr sansima grip oldum bogazim cok agriyor basim flanda cok ağrıyor regl 3 gun kala kahverengi akintim vardi kesildi agri kesici icsem mi napiyim dayanamıyorum basim catlio
Salgın var kuzum ayrıca gebelik olsa bile parol içmeye izin veliyor diye biliyorum kahve rengi diyorsun yap bir test belki bebiştir

Salgın var kuzum ayrıca gebelik olsa bile parol içmeye izin veliyor diye biliyorum kahve rengi diyorsun yap bir test belki bebiştir
Bilmiyorum kuzum bende oyuzden en hafif parol ictim gercekten de salgin var cok kotu durumdaydim dun suan biraz iyiyim hastaneyede gidemedim pazartesi randuvum var kadin doguma acile gitsem onu iptal etmek zorundayim diye pembe kahvrengi tarzda akintim var genelde regl yakin oyle oluyor sorna regl oluyorum oyuzden pek yapasim yok test canim 2 gun var daha regl olmama

Doğrudur canım geçmiş olsun bende aynıyım mecbur ilaç kullanıyorum hastahanelik oldum 2 gün önce iğne yedim en sonunda göğüsüm nefes alırken batıyordu benimde korona dan korkuyorum varyantı var ya Allah korusun bakalım bekle randevunu umarım bebiştir güzel haberlerini duyarız

Umarim canim sanda gecmis olsun gerçekten cok zor allah korusun inşallah birsey yoktur seninde koronada cok zor allah korusun

Kızlar bugün adetimin ikinci günü doktora gidip rahim filmi için randevu oluşturucam sizlere bir sorum olacak filmi çektirdikten sonra yumurtlama dönemimde eşim yanımda değil gene de bu ay çektireyim mi yoksa Ekim ayı adetimi beklesem mi karar veremedim ilk aydan hamile kalan çok var ben yumurtlama gününü kaçıracağım için düşüncelerdeyim yoksa çektireyim olsun bitsin mi kızlar? Aranızda rahim filmi çektiren var mı ?

Ayy inşallah inşallah ya haklısın canım valla sen en güzelini yapıyorsun keşke bende durabilsem çok isterim
Olsun yap sen birlikte eğleniriz takip ederiz sana iyi geliyor sanki
Bu ay cekildim ben. İlk 3 ay hamile kalma sansi artıyor diyorlar ben olsam ekimde çekilirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…