- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.481
Çok teşekkür ederimİki yakınım türkan hanımda doğum yaptı, esra hanıma ben gittim, gönül hanıma da bi yakınım ameliyat olmuştu canım üçü de gayet ilgili doktorlar. Türkan hanıma gideni çok duydum avcılarda muayenehanesi var avcılar hospitalda da doğum yaptırıyor. Esra hanımı da kendi araştırmalarım sonucunda gitmiştim gayet memnun kaldım, hamile değilim ama kontrollerim için ona gitmeye devam ediyorum sakin ilgili bir doktor çok açıklayıcı anlatımları var genç bi doktor
O daha döner rengi falan farkına varırsın 3 ay sonra falan kesiliyorYaaaaaaa sarı akıntı o mu demekmiş bi kaç gün oldu bende dehala var ama tam sarı değil şimdi krem rengi
Kesinlikle kuzum iki güne bir yapıyordum bekleye bekleye görüyorum heralde diyorum ama beklicem dedim adet gününü sabrediyorum inşallah yapmam bugünZaman da geçmiyor bi de di miben hayali çizgi bile görmedim valla, yani bişey olsa ufacık da olsa belirirdi heralde yaa bilmiyorum ki off :/ yani dünyanın sonu değil de insan ümitlenince üzülüyor sonra
Doktora git kuzum ilaç tedavin başlar Hamile kalmana engel değil sonuçtaKızlar hormon testi bu şekildeymiş şimdi düşmüş e nabıza doktorun pcos demekte hakıymış galiba
TurnaBulut @imagination forever
Cikicagini sanmıyorum agri kesici de ictim valaBence bir yap :)
Salgın var kuzum ayrıca gebelik olsa bile parol içmeye izin veliyor diye biliyorum kahve rengi diyorsun yap bir test belki bebiştirAyyy kizlarr sansima grip oldum bogazim cok agriyor basim flanda cok ağrıyor regl 3 gun kala kahverengi akintim vardi kesildi agri kesici icsem mi napiyim dayanamıyorum basim catlio
Süt hormonu yüksek çıkmış prolaktin olan ilaç kullanmam lazım benimde 30 çıkmıştı kullandım geçti
Bilmiyorum kuzum bende oyuzden en hafif parol ictim gercekten de salgin var cok kotu durumdaydim dun suan biraz iyiyim hastaneyede gidemedim pazartesi randuvum var kadin doguma acile gitsem onu iptal etmek zorundayim diye pembe kahvrengi tarzda akintim var genelde regl yakin oyle oluyor sorna regl oluyorum oyuzden pek yapasim yok test canim 2 gun var daha regl olmamaSalgın var kuzum ayrıca gebelik olsa bile parol içmeye izin veliyor diye biliyorum kahve rengi diyorsun yap bir test belki bebiştir
Doğrudur canım geçmiş olsun bende aynıyım mecbur ilaç kullanıyorum hastahanelik oldum 2 gün önce iğne yedim en sonunda göğüsüm nefes alırken batıyordu benimde korona dan korkuyorum varyantı var ya Allah korusun bakalım bekle randevunu umarım bebiştir güzel haberlerini duyarızBilmiyorum kuzum bende oyuzden en hafif parol ictim gercekten de salgin var cok kotu durumdaydim dun suan biraz iyiyim hastaneyede gidemedim pazartesi randuvum var kadin doguma acile gitsem onu iptal etmek zorundayim diye pembe kahvrengi tarzda akintim var genelde regl yakin oyle oluyor sorna regl oluyorum oyuzden pek yapasim yok test canim 2 gun var daha regl olmama
Balım sen regliyken verdin hormon testini dimi sonuçların güzel çıkmış sadece süt hormonun yüksek gebelik testi yaptın mı hiç
Bağcılar uzak mı sanaKızlar İstanbul Beylikdüzü ya da Esenyurt ya da avcılar da var mı güzel bildiğiniz bi kadın dogumcu. Özel hastane olabilir.
Umarim canim sanda gecmis olsun gerçekten cok zor allah korusun inşallah birsey yoktur seninde koronada cok zor allah korusunDoğrudur canım geçmiş olsun bende aynıyım mecbur ilaç kullanıyorum hastahanelik oldum 2 gün önce iğne yedim en sonunda göğüsüm nefes alırken batıyordu benimde korona dan korkuyorum varyantı var ya Allah korusun bakalım bekle randevunu umarım bebiştir güzel haberlerini duyarız
Kuzum ben de kullandım onu günde 1 tane mi içtin yoksa sabah akşam 2 tane miInofolıc kombı kuzum en düzgün bunu kullandım ben
Ayyyy çok çok sevindim kuzummmBirşeyler var gibi kuzum bir kaç güne dahada netleşirrrr
Uzak canım yaBağcılar uzak mı sana
Olsun yap sen birlikte eğleniriz takip ederiz sana iyi geliyor sankiAyy inşallah inşallah yahaklısın canım valla sen en güzelini yapıyorsun keşke bende durabilsem çok isterim
Bu ay cekildim ben. İlk 3 ay hamile kalma sansi artıyor diyorlar ben olsam ekimde çekilirdimKızlar bugün adetimin ikinci günü doktora gidip rahim filmi için randevu oluşturucam sizlere bir sorum olacak filmi çektirdikten sonra yumurtlama dönemimde eşim yanımda değil gene de bu ay çektireyim mi yoksa Ekim ayı adetimi beklesem mi karar veremedim ilk aydan hamile kalan çok var ben yumurtlama gününü kaçıracağım için düşüncelerdeyim yoksa çektireyim olsun bitsin mi kızlar? Aranızda rahim filmi çektiren var mı ?
Ay yerim seniOlsun yap sen birlikte eğleniriz takip ederiz sana iyi geliyor sanki
Bu ay cekildim ben. İlk 3 ay hamile kalma sansi artıyor diyorlar ben olsam ekimde çekilirdim
Günde 1 tane içtim kuzumKuzum ben de kullandım onu günde 1 tane mi içtin yoksa sabah akşam 2 tane mi