- 9 Ağustos 2023
- 1.179
- 646
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.521
Sen ne zaman yaptırdın kuzumŞansın varsa anestezili yaptır kuzum. Ben anestezili oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ne zaman yaptırdın kuzumŞansın varsa anestezili yaptır kuzum. Ben anestezili oldum
Sen de pcos yoktu dimi canım?Inofolıc kombı kuzum en düzgün bunu kullandım ben
Temmuzda canım. Tüplerim açıktı. Anestezili olursan çok kolay bir işlem.Sen ne zaman yaptırdın kuzum
Senin çatlama ne zamandı kuzumYapma yapma hadi bekleyelim yaa
Tamam kuzum saol. İlk 3 ay mı önemli bu filmdeTemmuzda canım. Tüplerim açıktı. Anestezili olursan çok kolay bir işlem.
Bildim kadarıyla yok kuzum test aldım şimdiSen de pcos yoktu dimi canım?
Bi bu ay kullandım balım ilkkez yaniBir de kaç ay kullandın balım
ben 7sinde pik gördüm 8inde silindi, yani 8inde çatlamış oluyor diye hesap ediyorum. senin de öyle mi canım?Senin çatlama ne zamandı kuzum
Hangi testten aldın kuzum erken mı normal miBildim kadarıyla yok kuzum test aldım şimdi
Sağlıkla kucağına al inşallah ben de ilk kez kullandım nasip değilmiş demek ki rahim filmi çektiricemBi bu ay kullandım balım ilkkez yani
6’sında pik ti 8.çatladı benim de kuzumben 7sinde pik gördüm 8inde silindi, yani 8inde çatlamış oluyor diye hesap ediyorum. senin de öyle mi canım?
Normal aldım kuzum erkenler aşırı derece pahalı ya burdaHangi testten aldın kuzum erken mı normal mi
İnşallah kuzum ama ben tam inanmadım henüz koyu görmeden inanamıcam rabbim tez zamanda nasip etsinSağlıkla kucağına al inşallah ben de ilk kez kullandım nasip değilmiş demek ki rahim filmi çektiricem
Yaa olsun onda takip edersin acele etme hemen pembeleşmesini bekleme inşallah güzelce artar kuzumNormal aldım kuzum erkenler aşırı derece pahalı ya burda
Panikliyrum ilk defa kullniyrum birde 17.günude gorunce insallh bu hafta gelir adetlerim cok düzensizlesti sagol canm icim bir nebze rahtladiEvet epey uğraşmış sağ olsun sağ tam açıldı sol da geçiş var ama %100 değil. Daha fazla anestezi veremeyeceği için devam edememiş işleme. Buna da şükür ama tamamen kapalıymış çünkü ikisi de önceden.
Hiç üzülme ben geçen ay 18. Gün gördüm bu ay 14. Ara ara değişebiliyor daha önce bir kaç kez daha 16 18 de görmüştüm.
İnşallah balım inşallah daha 5 gün var bata zatenYaa olsun onda takip edersin acele etme hemen pembeleşmesini bekleme inşallah güzelce artar kuzum
Maşallah canım benim çok güzel çıkmış korkulacak birşey yok Allah'ın izniyle
bayaa aynıyız :) t çizgisi silindiğinde çatladı diyoruz di mi kesin bilgi valla bildiklerimi de unuttum ya modum düşünce :)6’sında pik ti 8.çatladı benim de kuzum
aynen Çatlama günümüz aynı :)bayaa aynıyız :) t çizgisi silindiğinde çatladı diyoruz di mi kesin bilgi valla bildiklerimi de unuttum ya modum düşünce :)