- 25 Haziran 2022
- 2.215
- 1.990
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.541
Canım geçen ben mi senle konuşmuştum bu konuda üzülme tüplerin açıldıysa özellikle filmden sonra hamile kalan birçok kişi var hatta kadınlar kulübünde paylaşan birçok kişi var araştırıp okuyabilirsin üzülme bak işte haberin oldu şükür tüplerini açmışlar inşallah hayırlı haberleri tez alırsın sendeEvet epey uğraşmış sağ olsun sağ tam açıldı sol da geçiş var ama %100 değil. Daha fazla anestezi veremeyeceği için devam edememiş işleme. Buna da şükür ama tamamen kapalıymış çünkü ikisi de önceden.
Hiç üzülme ben geçen ay 18. Gün gördüm bu ay 14. Ara ara değişebiliyor daha önce bir kaç kez daha 16 18 de görmüştüm.
Canım bu değişim bat etkiliyor mu ? Yoksa beklenen sürede mi oluyor yine . Ben 28 günde oluyorum mesela ama bu ay ovülasyonda çatlamayı 16 17.gün gördüm hep 14. Gün diye düşünüyordum . Batı şuan hesaplayamıyorum çatlamadan sayarsam değişiyor .Evet epey uğraşmış sağ olsun sağ tam açıldı sol da geçiş var ama %100 değil. Daha fazla anestezi veremeyeceği için devam edememiş işleme. Buna da şükür ama tamamen kapalıymış çünkü ikisi de önceden.
Hiç üzülme ben geçen ay 18. Gün gördüm bu ay 14. Ara ara değişebiliyor daha önce bir kaç kez daha 16 18 de görmüştüm.
YaaaaaZumruduanka96 canım ben regli oldum beni silebilirsin 3 gün erken geldi
Hayırlısı olsunYaaaaa
Senı etiket yaptım kuzum görmedin miHayırlısı olsunsenin güzel haberini duyarım inşallah
Görmedim kuzumSenı etiket yaptım kuzum görmedin mi
Bak kuzumGörmedim kuzum
Yani belirti diyebileceğim hiçbişey de yok açıkçası, sadece dün bi regl olacak gibi sancım vardı ama geçti o da bugün yok. Sende var mı bişeyler?aynen Çatlama günümüz aynı :)
Belirtilerin varmı ?
koyu olduktan sonra silik çıkınca çatladı oluyormuş kuzum
Yaaaa görüyorummm
Yani belirti diyebileceğim hiçbişey de yok açıkçası, sadece dün bi regl olacak gibi sancım vardı ama geçti o da bugün yok. Sende var mı bişeyler?
Evet canım şükür geldi, beklemekten hal gelmişti.. sen nasılsın ?Sipser sen ne durumdasin canim var mi kirmizi ? bugun yarin bizim bat gunleri
Ben de oldum..Hayırlısı olsunsenin güzel haberini duyarım inşallah
Birdahaki aya bebeği gelicek kısmetse kuzumEvet canım şükür geldi, beklemekten hal gelmişti.. sen nasılsın ?
Zumruduanka96
Güncel
sat:20 eylül
Bat : 20 ekim
Canimcim olsun Ekimde nasip olur insallah 17 18 ekim gibi guzel haberlerini aliriz buradanEvet canım şükür geldi, beklemekten hal gelmişti.. sen nasılsın ?
Zumruduanka96
Güncel
sat:20 eylül
Bat : 20 ekim
Her gun yapiyo musun test canim :)herkes gördü balım valla inanamıyorum ben daha koyulaşmasın sürece inanamıcam
Yapıyorum kuzumHer gun yapiyo musun test canim :)