💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım geçen ben mi senle konuşmuştum bu konuda üzülme tüplerin açıldıysa özellikle filmden sonra hamile kalan birçok kişi var hatta kadınlar kulübünde paylaşan birçok kişi var araştırıp okuyabilirsin üzülme bak işte haberin oldu şükür tüplerini açmışlar inşallah hayırlı haberleri tez alırsın sende

Canım bu değişim bat etkiliyor mu ? Yoksa beklenen sürede mi oluyor yine . Ben 28 günde oluyorum mesela ama bu ay ovülasyonda çatlamayı 16 17.gün gördüm hep 14. Gün diye düşünüyordum . Batı şuan hesaplayamıyorum çatlamadan sayarsam değişiyor .

Yani belirti diyebileceğim hiçbişey de yok açıkçası, sadece dün bi regl olacak gibi sancım vardı ama geçti o da bugün yok. Sende var mı bişeyler?

Benim regl olucak gibi ağrı gelip gidiyordu..
bugün biraz hafifledi, Ayaklarıma ağrı gelip gidiyo, dün çok baş ağrım vardı, ilk başlarda midem baya kötüydü..

bunları hissettim canım ben..
ama sanki hasta mı olucam diyorum,
normalde hasta olurken pek ağrım olmaz gelir öyle anlardım ya,
vücudumu dinlediğim için bişiler mi buluyorum bilemedim yani..

hayırlısı bi netleşseydi rahatlıcam :))

Yazılanların hepsini okuyorum, yalnız değilmişim onu anladım burda cidden. Benim adetim bittikten bi beş gün sonra midem bulanmaya başladı ama sabahları, kahve içmiştim o diye düşündüm. Sonra belim ağırmaya başladı, arada ayaklarıma ağrı vurdu ama böyle ufak ağrılar yani üşüttüğüm zamanda adetten önce olur. Ama bir hafta öncesinde olur ilk defa bu kadar önce başladı ağrılarım. Şimdi adetime 9 gün var yine sol ya da sağ tarafıma ağrı vuruyor. Ama testte aldım negatif erken mi yaptım bilmiyorum. Birde ben hiç bi ovulasyon testi falan yapmadım yani sadece takvimden takip ettim o kadar . Bir de ben adetten bi 10 gün önce saçma sapan bir sürü rüya görmeye başlarım bilmem benden başkası yaşıyor mu bunu? Ama sanırım adet olacağım başka bir belirti yok çünkü. Bu ağrılarda herhalde psikolojik diyorum. Çok cahilim bu konularda ya, ufff ne yapmam lazım ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…