- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.441
Allah seni yaa ne güldümBebeği internetten indirsen bu kadar hızlı yüklenmez tebrikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah seni yaa ne güldümBebeği internetten indirsen bu kadar hızlı yüklenmez tebrikler
iyiyim tatlım cuma kese için gidecem dr bakalım sizide takip ediyorum güzel haberinizi bekliyorum inş...Taze anniişşş sen nasılsın canımmm?
İnşallah sağlıkla artsın kuzum
Teşekkür ederim kuzum inşallah rabbim hepimize nasip etsinCanımm benim çok sevindimm Topik her gün bizlere umut olmaya devam ediyor Sağlıkla artsınn değerin inşallahhh
İnşallah canım benimİnşallah sağlıkla artsın kuzum
hadi bakalım güzel haber yakındırOluşsunda rabbim yanıltmasın inşallah kuzum ya
Birşeyler var gibi kuzum bir kaç güne dahada netleşirrrrcanım kızlar,
@esen-ruzqar çok tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah canım, hayatının en güzel sürprizi olmuş bu sabah desene
Zumruduanka96 mesajlarda kaçırdım fotoları ama kızlar görüyorsa vardır bir bildikleri :) hayırlı olsun diyor muyuz yani şimdi kuzummm ayy heyecannn
Umarımhadi bakalım güzel haber yakındır
Şimdiii benim herkese bir sorum var
böyle kaset testlerle erken erken öğreniyor gibi herkes yaaa ben yaptım kaset test bembeyaz çıktı, bat cuma. Hadi ctesi olsun (kendini avutmaya çalışıyor )
Yani hakkaten birşey olmayabilir de, ben yeni hamişlerimize, tecrübeli analarımıza bir sormak istiyorum kaset testlerle bat öncesi mi öğrendiniz hep gebeliklerinizi? Yoksa Bat gününe kadar hep negatifti de bat günü mü çift çizgi çıktı meselaaa, bu da mümkün mü?
Kafamda deli sorular bir bilen yorum yapsın yaa lütfen
Bebegim ben 2 ay hayıt macunu ve arı sütlü propolis balı kullandım. Sonraki ay nigu nun da tavsiyesi ile mfk athena aldım yumurta kalitesi için birde mfk fodega ve adviktor bunlar bitmeden hamile kaldım çok şükür bitanem biliyorsun bende sıkıntı çoktu darısıda sana kuzumAşkım sen neler kullandın aydınlat beni
Ayyy amin inşallah senin de sağlıkla ilerlesin bebişimBebegim ben 2 ay hayıt macunu ve arı sütlü propolis balı kullandım. Sonraki ay nigu nun da tavsiyesi ile mfk athena aldım yumurta kalitesi için birde mfk fodega ve adviktor bunlar bitmeden hamile kaldım çok şükür bitanem biliyorsun bende sıkıntı çoktu darısıda sana kuzum
Yok canım bozmuyorum moralimi neyse ki alıştım negatif görmeye
Gördüğümüz son negatifler inşallah pozitif enerji veriyoruz evrene ya ama öyle değil mi bu ne aceleAllah seni yaa ne güldüm
Amin kuzum inşallahAyyy amin inşallah senin de sağlıkla ilerlesin bebişim
Sevindim tek başıma delirmediğimeYanlız değilsin bende 3. Günü test yaptım dün buraya da yazdım mide ekşimesi diye sonra akşam devam etti acaba mı dedim öyle eğlencesine yaptım bide ordan bi çizgi buldum kendime hahahash
Yaptigin kaset testin markasi da onemli burda kuzum. Freely ile cok erken ogrenenler de oldu battan önce. Cunku hassas bir test ama diger markalarla belki bat gununden sonra ancak çıkıyordur. Biz burda hengi test ile en erken kacinci gunde yakalayabiliriz tayfasi olarak freely ye karar vermis bulunmaktayizŞimdiii benim herkese bir sorum var
böyle kaset testlerle erken erken öğreniyor gibi herkes yaaa ben yaptım kaset test bembeyaz çıktı, bat cuma. Hadi ctesi olsun (kendini avutmaya çalışıyor )
Yani hakkaten birşey olmayabilir de, ben yeni hamişlerimize, tecrübeli analarımıza bir sormak istiyorum kaset testlerle bat öncesi mi öğrendiniz hep gebeliklerinizi? Yoksa Bat gününe kadar hep negatifti de bat günü mü çift çizgi çıktı meselaaa, bu da mümkün mü?
Kafamda deli sorular bir bilen yorum yapsın yaa lütfen