💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Şimdiii benim herkese bir sorum var 😊

böyle kaset testlerle erken erken öğreniyor gibi herkes yaaa 🙈 ben yaptım kaset test bembeyaz çıktı, bat cuma. Hadi ctesi olsun (kendini avutmaya çalışıyor 🤣)
Yani hakkaten birşey olmayabilir de, ben yeni hamişlerimize, tecrübeli analarımıza bir sormak istiyorum kaset testlerle bat öncesi mi öğrendiniz hep gebeliklerinizi? Yoksa Bat gününe kadar hep negatifti de bat günü mü çift çizgi çıktı meselaaa, bu da mümkün mü?
Kafamda deli sorular🙈 bir bilen yorum yapsın yaa lütfen 🥰

canım kızlar,
@esen-ruzqar çok tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah canım, hayatının en güzel sürprizi olmuş bu sabah desene 🙏🏻
Zumruduanka96 Zumruduanka96 mesajlarda kaçırdım fotoları ama kızlar görüyorsa vardır bir bildikleri :) hayırlı olsun diyor muyuz yani şimdi kuzummm ayy heyecannn 😍
Birşeyler var gibi kuzum bir kaç güne dahada netleşirrrr🤰🙏🥰💃💃

böyle kaset testlerle erken erken öğreniyor gibi herkes yaaa 🙈 ben yaptım kaset test bembeyaz çıktı, bat cuma. Hadi ctesi olsun (kendini avutmaya çalışıyor 🤣)
Yani hakkaten birşey olmayabilir de, ben yeni hamişlerimize, tecrübeli analarımıza bir sormak istiyorum kaset testlerle bat öncesi mi öğrendiniz hep gebeliklerinizi? Yoksa Bat gününe kadar hep negatifti de bat günü mü çift çizgi çıktı meselaaa, bu da mümkün mü?

Bende seninle aynıyım canım..

Görmek istediğim için görüyor gibi oluyorum, belki istediğim için bat cuma bilmiyorum nolucak artık hayırlısıııı....

Aşkım sen neler kullandın aydınlat beni 😀
Bebegim ben 2 ay hayıt macunu ve arı sütlü propolis balı kullandım. Sonraki ay nigu nun da tavsiyesi ile mfk athena aldım yumurta kalitesi için birde mfk fodega ve adviktor bunlar bitmeden hamile kaldım çok şükür bitanem biliyorsun bende sıkıntı çoktu darısıda sana kuzum

Bebegim ben 2 ay hayıt macunu ve arı sütlü propolis balı kullandım. Sonraki ay nigu nun da tavsiyesi ile mfk athena aldım yumurta kalitesi için birde mfk fodega ve adviktor bunlar bitmeden hamile kaldım çok şükür bitanem biliyorsun bende sıkıntı çoktu darısıda sana kuzum
Ayyy amin inşallah 🤲 senin de sağlıkla ilerlesin bebişim

Yaptigin kaset testin markasi da onemli burda kuzum. Freely ile cok erken ogrenenler de oldu battan önce. Cunku hassas bir test ama diger markalarla belki bat gununden sonra ancak çıkıyordur. Biz burda hengi test ile en erken kacinci gunde yakalayabiliriz tayfasi olarak freely ye karar vermis bulunmaktayiz🤣🤣🤣

X