-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.421
Yine de seni yargilayamayizİlişkiden sonra test yaparak rekor bnde galiba kızlar benden başka yoktur diye düşünüyorum
GazKız pozitif görenler belirtilerinizide yazın biz Allahın kullarınad ümit lazım
Kız bunlar bendede var ek olarak sarı akıntım da varGazKasik ağrısı arada oldu bide ateş bastı ara ara
Yine de seni yargilayamayiz
Canımm benim çok sevindimmYapıcam kuzumm
Çok teşekkür ederim canım ben Eskişehirdeyim ama doktorlarla ilgili olumlu yorumlar hep Ankara ve İstanbul’da var gibi mutlaka bakıcam senin doktoruna daBenim ilk bebegim tup bebek oldu florance hast. kadikoyde nuri delikara doktorumuz çok cana yakın hep olumlu pozitif ti benim esimde az sperm var bende hasimato vardi vakit kaybetmek istemedik simdi ikinciyi dusunuyruz ama belki mucize olur diye arastirmak istersen bak canim diye yazdim rabbim mucizelerini esirgemesin
Ben de seni tebrik ediyorum 5. Gün test yaptığın içinben bat günü yaparım muhtemelen ya da 1 gün öncesi
Bunlar bende de varGazKasik ağrısı arada oldu bide ateş bastı ara ara
Yaaaaaaa sarı akıntı o mu demekmiş bi kaç gün oldu bende deKız bunlar bendede var ek olarak sarı akıntım da vargebelikte en büyük belirti sarı akıntı Rahim kalınlaşıyor demek bu ama ben fazla ümitli değilim adetime çok var
Zorlamaya gerek yok değil mi her belirtide heyecanlanmak istemiyorumZorlasam bir suru belirti cikar dabende ayni canim. Hafif gogus hassasiyeti ara ara da kasık agrisi
Bebeği internetten indirsen bu kadar hızlı yüklenmez tebriklerİlişkiden sonra test yaparak rekor bnde galiba kızlar benden başka yoktur diye düşünüyorum
Sen yine hobi olarak yapteşekkürler teşekkürlerrr of keşke o kadar sabrım olsa ya ama neyseki testim yok siparişim cuma ancak gelir o zaman yaparım yine
Yap yap yapImkansizi zorla diyorsunolur yarin bi test yapayim o zaman
Ayrıca al bence canım macununu ben 3 ay kullandımKuzum mfk nın detoks sirkesini aldım içinde hayıt otu da var o olur mu sence yoksa ayrıca alayım mı
Aşkım sen neler kullandın aydınlat beniAyrıca al bence canım macununu ben 3 ay kullandım
Ciddi miiiiKız bunlar bendede var ek olarak sarı akıntım da vargebelikte en büyük belirti sarı akıntı Rahim kalınlaşıyor demek bu ama ben fazla ümitli değilim adetime çok var
Yanlız değilsin bende 3. Günü test yaptım dün buraya da yazdım mide ekşimesi diye sonra akşam devam etti acaba mı dedim öyle eğlencesine yaptım bide ordan bi çizgi buldum kendime hahahashİlişkiden sonra test yaparak rekor bnde galiba kızlar benden başka yoktur diye düşünüyorum
Kuzum ben 6.haftaya kadar çok çektim neler neler dediler. Boş gebelik bile dediler. O yüzden sakin ol dua et kendini üzme. Başlarda pek anlamıyorlar bence ben kaç farklı doktora gittimBenim kahverengi lekelenmem var kızlarbugün gittiğim doktor keseye benzer birşey var ama emin olamıyorum öğleden sonra kan sonuçlarınla gel alttan bakacağız dış gebelik geçirmişsin riske atamayız dedi Bu arada Zumruduanka96 test yaptın mı kuzum?
Yok canım bozmuyorum moralimi neyse ki alıştım negatif görmeyeZorlamaya gerek yok değil mi her belirtide heyecanlanmak istemiyoruminsallah hamileyizdir belirtiler gerçektir
Bebeği internetten indirsen bu kadar hızlı yüklenmez tebrikler
Sen yine hobi olarak yapama moral bozmak yok çok erken çünkü