💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Çok teşekkür ederim canım ben Eskişehirdeyim ama doktorlarla ilgili olumlu yorumlar hep Ankara ve İstanbul’da var gibi mutlaka bakıcam senin doktoruna da

Kız bunlar bendede var ek olarak sarı akıntım da var gebelikte en büyük belirti sarı akıntı Rahim kalınlaşıyor demek bu ama ben fazla ümitli değilim adetime çok var
Yaaaaaaa sarı akıntı o mu demekmiş bi kaç gün oldu bende de hala var ama tam sarı değil şimdi krem rengi

Zorlasam bir suru belirti cikar da bende ayni canim. Hafif gogus hassasiyeti ara ara da kasık agrisi
Zorlamaya gerek yok değil mi her belirtide heyecanlanmak istemiyorum insallah hamileyizdir belirtiler gerçektir
İlişkiden sonra test yaparak rekor bnde galiba kızlar benden başka yoktur diye düşünüyorum
Bebeği internetten indirsen bu kadar hızlı yüklenmez tebrikler
teşekkürler teşekkürlerrr of keşke o kadar sabrım olsa ya ama neyseki testim yok siparişim cuma ancak gelir o zaman yaparım yine
Sen yine hobi olarak yap ama moral bozmak yok çok erken çünkü

canım kızlar,
esen-ruzqar çok tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah canım, hayatının en güzel sürprizi olmuş bu sabah desene
Zumruduanka96 mesajlarda kaçırdım fotoları ama kızlar görüyorsa vardır bir bildikleri :) hayırlı olsun diyor muyuz yani şimdi kuzummm ayy heyecannn

Kız bunlar bendede var ek olarak sarı akıntım da var gebelikte en büyük belirti sarı akıntı Rahim kalınlaşıyor demek bu ama ben fazla ümitli değilim adetime çok var
Ciddi miiii ay bende de böyle afedersiniz sarımtrak sümüksü birşey geliyor lavaboya girdikçe bende dedim herhalde hamile falan değilim üstüne birde enfeksiyon oldu inşallah hamişizdir de ondandır

İlişkiden sonra test yaparak rekor bnde galiba kızlar benden başka yoktur diye düşünüyorum
Yanlız değilsin bende 3. Günü test yaptım dün buraya da yazdım mide ekşimesi diye sonra akşam devam etti acaba mı dedim öyle eğlencesine yaptım bide ordan bi çizgi buldum kendime hahahash

Eklentiler

• Screenshot_20230920-114217.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 40
Kuzum ben 6.haftaya kadar çok çektim neler neler dediler. Boş gebelik bile dediler. O yüzden sakin ol dua et kendini üzme. Başlarda pek anlamıyorlar bence ben kaç farklı doktora gittim

Yok canım bozmuyorum moralimi neyse ki alıştım negatif görmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…