-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #33.781
Bende silik çizgi gördüm canım ama bende test hakkında birşey bilmiyorum istersen yarın sabah yeni bir testle deneKızlar selaam burası daha kalabalık diye sizlere sorayım dedim. Daha önce days doctor diye bir trust kullandınız mı ? Ben sabah yaptım birşey göremedim ama az önce yaptığımda silik çizgi görüyorum. Fotoların hepsi 10 dkda çekildi
Yeni gördüm mesajı kusura bakmayın... Demir ilacı olarak floradix kullandım ama ciddi eksikliğiniz var ise doktorunuza danışmanını tavsiye ederim. Omega 3 you plus, çinko selenyum(selenyum quatro assos firmasının), ubiquinol (Coenzyme qh new life) kullandımMerhabA. Hangi markaları kullandınız?bitkisel demir şurubunu hiç denememiştim, kabızlık yapıyor mu?
Teşekkür ederimBende silik çizgi gördüm canım ama bende test hakkında birşey bilmiyorum istersen yarın sabah yeni bir testle dene
Kızlar selaam burası daha kalabalık diye sizlere sorayım dedim. Daha önce days doctor diye bir trust kullandınız mı ? Ben sabah yaptım birşey göremedim ama az önce yaptığımda silik çizgi görüyorum. Fotoların hepsi 10 dkda çekildi
İkisində də var.Kızlar selaam burası daha kalabalık diye sizlere sorayım dedim. Daha önce days doctor diye bir trust kullandınız mı ? Ben sabah yaptım birşey göremedim ama az önce yaptığımda silik çizgi görüyorum. Fotoların hepsi 10 dkda çekildi
Neden ki bütün testlerde de var bende yaptım bu gün 5 dk içinde silik çıktızlchntmr sinirlerim bozuldu bi yattım simdi uyandım hayırlısı ya ne yapayım sıkıldım artık gitmem kan vermeye falan adeti beklicem olursa oluur olmaz olmaz yeter bu kadar uğraş.
Sabah yaptığımda yok canım. Aaa bakayımmm çok heycanlı bence sen kan ber 5 dk da çıktıysaNeden ki bütün testlerde de var bende yaptım bu gün 5 dk içinde silik çıktı
Sabah yaptığımda yok canım. Aaa bakayımmm çok heycanlı bence sen kan ber 5 dk da çıktıysa
Ya bu teslet bizle dalga mı geçiyor çok moralim bozuldu şimdi ben senin sabahki testinde var sandım sadece ailik çıktı diye moralin bozuldu sandımSabah yaptığımda yok canım. Aaa bakayımmm çok heycanlı bence sen kan ber 5 dk da çıktıysa
Eveeet gördüüüüm bir kaç saat sonra tekrarlasana canımEki Görüntüle 3378624
Aa ama ben sanki senin sabah yaptığın testte var sandım bak bende şimdi moralim bozuldu
Hayır canım ben hiç çizgi göremedim ama sen bozma moralini dün yaptığın teste göre koyulmuş seninkiYa bu teslet bizle dalga mı geçiyor çok moralim bozuldu şimdi ben senin sabahki testinde var sandım sadece ailik çıktı diye moralin bozuldu sandım
Yok kiEveeet gördüüüüm bir kaç saat sonra tekrarlasana canım
Ben senden umutluyumYok kitest elime söylerm akşam geline alsın
Yok kitest elime söylerm akşam geline alsın
Eşime söyliyim alsın test ama sende iki tane yaptım çıktı 3 de çıkmadı acaba nedenEveeet gördüüüüm bir kaç saat sonra tekrarlasana canım
Simdi bir tane daha yaptım dur bakalımEşime söyliyim alsın test ama sende iki tane yaptım çıktı 3 de çıkmadı acaba neden
Ya bende 3 üncüde pozitifi görmezsem en iyisi böyle kalıyım kaç gün hamile sanayım kendimiBen senden umutluyum
Adetine ne kadar kaldı canım tahminiYa bende 3 üncüde pozitifi görmezsem en iyisi böyle kalıyım kaç gün hamile sanayım kendimi
Ayy çok merak ettimSimdi bir tane daha yaptım dur bakalımbenim testlerde problem var herhalde ya 12li almıştım internetten
Düzensiz benimki geçen 1 oldum ama bu sefer inşallah olmam ama ne zman olurum beli değilAdetine ne kadar kaldı canım tahmini
Ovülasyonla takip etmiştin dimi sen kaçında yumurtlama gördünDüzensiz benimki geçen 1 oldum ama bu sefer inşallah olmam ama ne zman olurum beli değil