- 4 Ocak 2024
- 343
- 90
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #33.801
Yani bu ayın 1 de oldum ocak 1 deAdetine ne kadar kaldı canım tahmini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani bu ayın 1 de oldum ocak 1 deAdetine ne kadar kaldı canım tahmini
18 yumurtalama 19 çatlama doktora gittim sağlıklı çatlamış dediOvülasyonla takip etmiştin dimi sen kaçında yumurtlama gördün
Ovülasyonla takip etmiştin dimi sen kaçında yumurtlama gördün
1 yada 2 sinde adet günün canım inşallah olmazsında genelde yumurtlamadan 14-15 gün sonra adet olunuyor. Bu arara bundada silik çizgi var18 yumurtalama 19 çatlama doktora gittim sağlıklı çatlamış dedi
Evvet var bende gördüm ben giç bir zman regl günümde olmam 10 sonra yada 15 gün sonra yada 1 hafta sonra olurum inşallah olmam da ama bu teslet hine aklımızı bulandırdı ne kadar sabırlıymışız bee gidip bi kan veremiyoz1 yada 2 sinde adet günün canım inşallah olmazsında genelde yumurtlamadan 14-15 gün sonra adet olunuyor. Bu arara bundada silik çizgi var
Ya bir çizgide netleşseydi ya sen bu sabah yaptığın çıkmayan teste tekarar baksana bi pişman olur geri gelmiştir çizgi belki1 yada 2 sinde adet günün canım inşallah olmazsında genelde yumurtlamadan 14-15 gün sonra adet olunuyor. Bu arara bundada silik çizgi var
Baktım canım ama kendi çizgisi var öyle pembe değilYa bir çizgide netleşseydi ya sen bu sabah yaptığın çıkmayan teste tekarar baksana bi pişman olur geri gelmiştir çizgi belki
Testlerim hatalı. Öyle olmasa zaten dün gece ki teste göre koyulaşmış çizgi görürdüm. Adeti beklicem bakalım olmazsam başka test alıp yaparım bunlar bitti zatenYa bir çizgide netleşseydi ya sen bu sabah yaptığın çıkmayan teste tekarar baksana bi pişman olur geri gelmiştir çizgi belki
Ben dün yaptım ya yarım saat sonr çıkmıştı çıkan çizgi baya pembe silik çizgiydi yadi kendi çizgileri hangi renk oluyodBaktım canım ama kendi çizgisi var öyle pembe değil
Bende eşime test almasını istedim ama gelene kadar ecxane kapanır yarına kalacak test işiTestlerim hatalı. Öyle olmasa zaten dün gece ki teste göre koyulaşmış çizgi görürdüm. Adeti beklicem bakalım olmazsam başka test alıp yaparım bunlar bitti zaten
Yada bir anlık ilham gelir bana gider kan veriirmTestlerim hatalı. Öyle olmasa zaten dün gece ki teste göre koyulaşmış çizgi görürdüm. Adeti beklicem bakalım olmazsam başka test alıp yaparım bunlar bitti zaten
Belki yakınlarda nöbetçi vardır. Kendi çizgisi gri gibi oluyor gölge gözüküyor.Bende eşime test almasını istedim ama gelene kadar ecxane kapanır yarına kalacak test işi
Ben senden umitliyim bence senin pozitifYada bir anlık ilham gelir bana gider kan veriirm
Yarım saat sonra çıkan çok pembeydi net bir pembelikteydi yanılmıyorum ama işte varmı yokmu onu bilmemBelki yakınlarda nöbetçi vardır. Kendi çizgisi gri gibi oluyor gölge gözüküyor.
Ayy inşallah seninde var bence ya test bu kadar yanılma yapmaz kiBen senden umitliyim bence senin pozitif
Bence benim testler bozukk kesin bozuk ay sana yakın eczane yok mu sen çıkabilirsen baksana çok merak ettimAyy inşallah seninde var bence ya test bu kadar yanılma yapmaz ki
Malesef benim olduğum yer biraz her şey bana uzak ancak eşim gelir oda akşam gelirBence benim testler bozukk kesin bozuk ay sana yakın eczane yok mu sen çıkabilirsen baksana çok merak ettim
Mecbur nöbetçi eczaneye gönderecemMalesef benim olduğum yer biraz her şey bana uzak ancak eşim gelir oda akşam gelir
anladım. Nerede yaşıyorsun hangi şehirdesin. Ben bursadayımMalesef benim olduğum yer biraz her şey bana uzak ancak eşim gelir oda akşam gelir