- 4 Ocak 2024
- 343
- 90
- 23
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #33.821
Ama dağılmış pembelik sankizlchntmr bak mesela değişik bi pembelik oldu
Diyarbakır benanladım. Nerede yaşıyorsun hangi şehirdesin. Ben bursadayım
zlchntmr bak mesela değişik bi pembelik oldu
Ay bence senin tamam bu iş yaa bugün yaptığında daha belliiiEki Görüntüle 3378686
Bak benimde yarım saat sonr çıkan çizgi bu ince pembe çizgi
Sabah ki testim böyle çıksaydı mesela koşa koşa kandaydım benAma dağılmış pembelik sanki
Ay bence senin tamam bu iş yaa bugün yaptığında daha belliii
Neden dağılmış acaba bu pembelikSabah ki testim böyle çıksaydı mesela koşa koşa kandaydım ben
Eki Görüntüle 3378686
Bak benimde yarım saat sonr çıkan çizgi bu ince pembe çizgi
bu dünküydü yarım saat sonra çıktı bu günkü hemen çıktı 5 dk içindeAy bence senin tamam bu iş yaa bugün yaptığında daha belliii
Valla bu testler yalan çıkarsa şikayet edecemSabah ki testim böyle çıksaydı mesela koşa koşa kandaydım ben
Evet bende yazıcam aldığım yerin yorumlarına 12 testten 6sı pozitif 6sı negatif diyeValla bu testler yalan çıkarsa şikayet edecemkız o kadar umutlanıyorruz sonra şey çıkmayınca insan deli oluyod çünkü bu teslet hepsi mi bozuk olur yani
Hepsini bu ay mı yaptınızEvet bende yazıcam aldığım yerin yorumlarına 12 testten 6sı pozitif 6sı negatif diye
Eczane kaçta kapanıyordu yaEvet bende yazıcam aldığım yerin yorumlarına 12 testten 6sı pozitif 6sı negatif diye
Valla hepsini şu 1 haftada yaptımHepsini bu ay mı yaptınız
En iyisi ben bi gideyim bi tane daha alyım farklı marka varsa çıksın yoksa zaten yokturValla hepsini şu 1 haftada yaptım7de kapanıyor eczaneler canım
Ay hadi heycanla bekliyoruumEn iyisi ben bi gideyim bi tane daha alyım farklı marka varsa çıksın yoksa zaten yoktur
Bende gidip alayım mıEn iyisi ben bi gideyim bi tane daha alyım farklı marka varsa çıksın yoksa zaten yoktur
Bende gidip alayım mı
Ayy buda silik çıktı yaaAy hadi heycanla bekliyoruum
OleeeeyyyyAyy buda silik çıktı yaa
Bende softeç aldım bi tane de normal gebelik ama onu bu gün yapmicam ikü güne ancak yaparımOleeeeyyyybakayıımm bende aldım eve gidiyorum ama artımed varmış sadece onada güvenmiyorum
Erken gebelik kalmamış eczanede mecbur normal aldım bende. Bu testinde pozitifta bence hamilesin canımBende softeç aldım bi tane de normal gebelik ama onu bu gün yapmicam ikü güne ancak yaparım