-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #33.021
Hafta sonunu geçircem canım artık zaten gecikecegim kadar geciktim.en azından iyice stres yapmam kendimeCanım sıvı tüketimi çok etkiliyor yarın sabah tekrar dene bence
Adetin 18 gun mu gecikti. O sirada tekrar yumrtalama mi oldu. Bayagi gecmis cunku. Ama testte bayagi belirgin gorunuyor cnmBu canim
kız güldürdün beni hee senin yaşta küçük ondan bu heyecanlı haller :) benimde yaş 37 ikinciyi yapsammı diyorum kız güldürdün beni allahta seni güldürsün tez canlı anne seni
Şaka gibi ya neye göre sonuç veriyor bunlar hepsi ayrı ayrıyaptim bak sonuca biliyordum inanamamistim cunkudava acicaksin bu test uretimi yapanlara.az da olsa çıkması gerekmezmiydi
Yani 3 4 aydır gecikmeli oluyorum6 7 gün öyle hesaplarsam 12. Gun falan bugun gecikmemin.bilmiyorumki hep bi şeffaf akinti var geçmek bilmeyen aynı yumurtlama zamani olan akinti gibi ama yoğun değil.2. Kızımdada geç döllenme olmuştu ama bu kadar geçmemişti.o yüzden kestiremiyorum artık canım 2. Kez yumurtladım mi ne oldu inan bilemiyorum.Adetin 18 gun mu gecikti. O sirada tekrar yumrtalama mi oldu. Bayagi gecmis cunku. Ama testte bayagi belirgin gorunuyor cnm
Aynen neye göre o cizgi cıktı mesela yani demi artik hiçbirine guvenimde kalmadı.Şaka gibi ya neye göre sonuç veriyor bunlar hepsi ayrı ayrı
Kuzum umutlandım bu aralar kusura bakma ya hatırladım evet şimdi inşallah varsa pozitifi görelim yoksada artık bekletmeden gelsinKuzum gittim işte konuştuk ya hatta senle 2 gün önce falan.ptesi gittim kan verdim hormon testi yapıldı.sokturucu verdi.sonra diğer sonuç göstermeye gittiğin başka bi doktor kullanma bekle dedi
Yani buyuk ihtimal ikinci yumurtlama olmustur gec dollenme de olsa bu kadr surede coktan cikardi. Adet olmadgnz donemde tekrar yumrtlamissinzdir o yuzden adetin gelecegi varsa da gelmemistir☺ yarn sabah tekrar test yap cnm. Ben de testimi tekrarladm bu sabahYani 3 4 aydır gecikmeli oluyorum6 7 gün öyle hesaplarsam 12. Gun falan bugun gecikmemin.bilmiyorumki hep bi şeffaf akinti var geçmek bilmeyen aynı yumurtlama zamani olan akinti gibi ama yoğun değil.2. Kızımdada geç döllenme olmuştu ama bu kadar geçmemişti.o yüzden kestiremiyorum artık canım 2. Kez yumurtladım mi ne oldu inan bilemiyorum.
Tabikide böyle çok firma var kuzum düşün beni artımet adetliyken hamile çıkardıTabiki üreten zaten kuzum dikkat etmeliler üretirken bu testleri en hassas sekilde.dusunsene yıllarca cocuk sahibi olmak isteyen bi kadin bunu aliyor test yapıyor pozitif zannediyor duyuruyor herkese ne büyük hayal kırıklığı insanlarin haklarına girmiş oluyorlar bu şekilde.
aynen kuzum sen naptın bence hiç stres yapmadan bekleyebilirsen regl gününe kadar test yapma sana tavsiyem tabi dayanabilcenmi bilmiyorum amaKuzum umutlandım bu aralar kusura bakma ya hatırladım evet şimdi inşallah varsa pozitifi görelim yoksada artık bekletmeden gelsin
Evet onu bende düşündüm adet gelmeden yumurtladimmi acaba diye.herseyi düşündüm valla.doktora gitmeden dedim kesin kocaman miyomum falan çıkacak rahim ağzı falan kapandı ondan regl olamadım kesin ameliyat falanmı diyecek dedim sonra dedim acaba menopoza mi girdimYani buyuk ihtimal ikinci yumurtlama olmustur gec dollenme de olsa bu kadr surede coktan cikardi. Adet olmadgnz donemde tekrar yumrtlamissinzdir o yuzden adetin gelecegi varsa da gelmemistir☺ yarn sabah tekrar test yap cnm. Ben de testimi tekrarladm bu sabah
Evet yaa senin hep 2. Çizgi çıkıyordu hatirliyorum kuzum.insallah bu ay gerçeğini göreceksin allahin izniyleTabikide böyle çok firma var kuzum düşün beni artımet adetliyken hamile çıkardıama değildim tabikide
Anladım canım inşallah bebeğin seninledirYapmadım açıkçası planlı değildi. Ama 2 kez geri çekilme oldu ay içinde o ikisini takvimde işaretlemiştim birinde gebe kalma ihtimali orta diğerinde düşük yazıyor
Daha 5 gün var canım yok yok yapmıcam ben testaynen kuzum sen naptın bence hiç stres yapmadan bekleyebilirsen regl gününe kadar test yapma sana tavsiyem tabi dayanabilcenmi bilmiyorum ama
İnşallah kuzum kısmet bakalım yaEvet yaa senin hep 2. Çizgi çıkıyordu hatirliyorum kuzum.insallah bu ay gerçeğini göreceksin allahin izniyle
Naptin kuzu nasılsın var mı güzel haberler.Ayy kızlar ya göremeyen bitek benim sanırım valla şaşkınım dur testi atmamıltım bakayım bidahayarın 1 gün kalmış olucak sanırım beklicem artık
MerhabaD vitamini 7 çıktı canım folik asite bugün başladım d vitamininide iki haftadır kullanıyorum. Bide canım bn AMH estradiol lh FSH yüksek çıkınca baya korktum meğer ben adet dönemi dışında yaptığım içinmiş ovulasyon döneminde yapmıştım sonra ben gittim tekrarladım âdetin 3. Günü yaptım bu sefer estradiol 84 çıkmış acaba yavaş yavaş kaliteli mi olucak cahilligime var canım teşekkür ederim bilgilerin için bide 76 kilo olmuşum
O da doğruSatanında suçu yok ki aslında firmayla anlaşması var ki satıyo Belkide satan orda bir çalışan yani üretende suç bunu