- 4 Ekim 2023
- 2.355
- 1.654
- 30
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #33.001
Anladım kuzum o zaman bekle folik asit kullan mutlakaEvet sıvı alımınıda bıraktım hepsine uyarak yaptım kadın dogumcu dontorumda çatlamış oldugunu söyledi o yüzden streslendim sizede danışmak istedim :)
yaptim bak sonuca biliyordum inanamamistim cunkuKuzum bence bu test böyleyse yap zaten yeterince gecikmen var çıkar
Bu testlere asla güven yok cidden kuzum diğerinde direk bariz gördüm yaniyaptim bak sonuca biliyordum inanamamistim cunkudava acicaksin bu test uretimi yapanlara.az da olsa çıkması gerekmezmiydi
Canım ilk testin fotosunu kaç dakika sonra çektinyaptim bak sonuca biliyordum inanamamistim cunkudava acicaksin bu test uretimi yapanlara.az da olsa çıkması gerekmezmiydi
Hangi marka testinKKuzum ptesi kan verdim yoktu ve çok geciktim adet söktürücü falan yazmıştı doktor sonra salı başka bi doktor kullanma bekle dedi.dedim kan verdim yok gebelik ve çok geciktim hayır kullanma dedi bense almadim söktürücü hormonlarıma falan bakmışlardı şükür bisey cikmadi bugünde ilk kez bu markayı kullanınca inanmadım açıkçası sormak istedim.ultra hassas yazıyor ama bozuk falan mi acaba
Bence bakarlar kankamKızlar bir şey soracağım acilde progesteron hormonuna bakarlar mı? Ya il dışına gidiyorum kadın doğumcuya biliyorsunuz. Doktorum 25 aralıkta bulunduğun yerde progesteron hormonu baktır sonucu bana at buraya gelmene gerek yok demişti ama bulunduğum yerde sağlık ocağı yok hastanede de kadın doğum yok acilden bu değere bakarlar mı? Bilginiz var mı?Papatyamaviss @imagination forever @melegim can @melisaa93 @IADK @bebekheyecani @simurgggg @Safransari ve diğer kızlar
Aynen işte markayı bilmediğimden sormak istedim size kızıma ilaç almak için başka eczane ye gitmistim alayim dedim. Bi bakayim son kez evde kaset test vardı bide dedim erken alayim.o da bu cıktı şansıma normalde prodoctor falan aliyordum.artik yapmiycam bekliycem reglimi zaten şunun şurasında 10 gün sonra 2 ay olacakBu testlere asla güven yok cidden kuzum diğerinde direk bariz gördüm yani
Canım ilk 5 dakikada olani attim size sonra suya falan tuttum inanamadim hala aynıydı tabiCanım ilk testin fotosunu kaç dakika sonra çektin
Birde 2-3 saat sıvı alımını kestin mi ikinci testi yaprken
Bu canimHangi marka testin
walla tövbe tövbee ne garip ya bende anlamadım nsl testlerde fark ederyaptim bak sonuca biliyordum inanamamistim cunkudava acicaksin bu test uretimi yapanlara.az da olsa çıkması gerekmezmiydi
Evet sivi tuketim oldu baya ama olsada çıkardi azda olsa be kuzumCanım ilk testin fotosunu kaç dakika sonra çektin
Birde 2-3 saat sıvı alımını kestin mi ikinci testi yaprken
Aynen ilk kez bu kadar net gördüm ama yarın ben yine o eczaneye gitcem ve gostercem çünkü yine saglik ocaginda isim var kizim için.gerekirse satmasinlarwalla tövbe tövbee ne garip ya bende anlamadım nsl testlerde fark eder
Yaa bide 5 dakikada çıkmışCanım ilk 5 dakikada olani attim size sonra suya falan tuttum inanamadim hala aynıydı tabi
Canım sıvı tüketimi çok etkiliyor yarın sabah tekrar dene benceEvet sivi tuketim oldu baya ama olsada çıkardi azda olsa be kuzum
Git canım git yüzlerine çarpAynen ilk kez bu kadar net gördüm ama yarın ben yine o eczaneye gitcem ve gostercem çünkü yine saglik ocaginda isim var kizim için.gerekirse satmasinlar
Doktora gitmedin mi kuzum bunca zamandırAynen işte markayı bilmediğimden sormak istedim size kızıma ilaç almak için başka eczane ye gitmistim alayim dedim. Bi bakayim son kez evde kaset test vardı bide dedim erken alayim.o da bu cıktı şansıma normalde prodoctor falan aliyordum.artik yapmiycam bekliycem reglimi zaten şunun şurasında 10 gün sonra 2 ay olacakiyice siyirdim valla.kocambeye de belli etmeyim diyorum o da sağolsun hergun yokluyor oldun mu oldunmu diye iyice beni deli ediyor
eevet kuzum çıkmayınca 1 saatte beklesen çıkmıyor sende bende bunu çok yaptık biliyosunYaa bide 5 dakikada çıkmış
Satanında suçu yok ki aslında firmayla anlaşması var ki satıyo Belkide satan orda bir çalışan yani üretende suç bunuGit canım git yüzlerine çarp
Kuzum gittim işte konuştuk ya hatta senle 2 gün önce falan.ptesi gittim kan verdim hormon testi yapıldı.sokturucu verdi.sonra diğer sonuç göstermeye gittiğin başka bi doktor kullanma bekle dediDoktora gitmedin mi kuzum bunca zamandır
Tabiki üreten zaten kuzum dikkat etmeliler üretirken bu testleri en hassas sekilde.dusunsene yıllarca cocuk sahibi olmak isteyen bi kadin bunu aliyor test yapıyor pozitif zannediyor duyuruyor herkese ne büyük hayal kırıklığı insanlarin haklarına girmiş oluyorlar bu şekilde.Satanında suçu yok ki aslında firmayla anlaşması var ki satıyo Belkide satan orda bir çalışan yani üretende suç bunu