- 7 Ocak 2015
- 1.991
- 1.286
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.961
ozaman koşup başka marka test alıyorsun hemenÖyle yapayim diyorum ama ben hala testte bi hata olabilir mi diye dusunuyorum.test araştırdım pek yorum bulamadım çok eski yillar yorumları var
Yani degerim 2.30 mu canım 0 li bisey olsa o şekilde mi cikardiYok kuzum tahlilde en az 2.30 demekmiş benimde 1.20 çıkmıştı geçen hafta sordum görevliye belli olmaz yükselebilir sen daha bilindik bir markayla emin ol gidip direk kan verme canım onu bide sonucu beklemesi var
ocak ayı gebelik bekleyenler diye var canım oraya yazdır adınıOcak topigi acilacak mi 10ocak bat tarihim umutluyum bu ay
evet ben görüyorum canımmerhabaa bugün yaptığım test silik bir çizgi görüyorum ben sizce var mıdır gebelik?
Regl gecikti bugün 6.günevet ben görüyorum canımregli nezaman
aynen yarın sabah yapicam artik kaset testim var 1 tanecik..sabah idrarla yaparsam azda olsa varsa onda çıkar diye dusunuyorum.yoksa beklemeye devam artık regliyiozaman koşup başka marka test alıyorsun hemen
canım kan ver hemen kesinleştir ve ilaçlarına başla folıc asit fln alıyormusun inşşalh güzel bir değer çıkar acilde ver bu akşamRegl gecikti bugün 6.gün
öyle yap canım varsa çıkar zaten hemen inşallah vardır allahım mucize olsun gelsin bebişinaynen yarın sabah yapicam artik kaset testim var 1 tanecik..sabah idrarla yaparsam azda olsa varsa onda çıkar diye dusunuyorum.yoksa beklemeye devam artık regliyi
Silik olduğu için biraz daha beklesem mi diye düşündüm çıkar mı kandacanım kan ver hemen kesinleştir ve ilaçlarına başla folıc asit fln alıyormusun inşşalh güzel bir değer çıkar acilde ver bu akşam
Kuzum var yaaaaKızlar bi bakarmısınız yaa ben sastim kaldım artık novacheck erken gebelik kullanan var mı aranızda
Canım yumurtlama takibi yapmış mıydın ?Silik olduğu için biraz daha beklesem mi diye düşündüm çıkar mı kanda
Amin canım insallahöyle yap canım varsa çıkar zaten hemen inşallah vardır allahım mucize olsun gelsin bebişin
Yapmadım açıkçası planlı değildi. Ama 2 kez geri çekilme oldu ay içinde o ikisini takvimde işaretlemiştim birinde gebe kalma ihtimali orta diğerinde düşük yazıyorCanım yumurtlama takibi yapmış mıydın ?
Kuzum evet ilk kez gördüm böyle bi çizgi suya falan tuttum inanamadım çünkü imkan vermiyorum hala 48.günümdeyim ve hala olmadım acaba ben bebek değilde miyom falan mi doğurcamKuzum var yaaaa
Bir gebenin günlügünden Ovülasyon testi almıştım bir türlü net çizgi göremedim perşembe günü evzaneden aşdıgım başka bir testte yumurtlama gördüm cuma ise çatlamıştı çizgi daha silikti normalde ben ayın 20sinde regl oluyorumKuzum ben seni pek anlamadım perşembe günü yumurtlayip nasıl dün bat günün olur? Eğer perşembe yumurtladıysan 28 aralıkta regli tarihin yani evet çok erken daha 1 hafta var
yaa tutmuş sanırım oda geçen okumuştum zevk suyunda bile sperm varmış .bende eşime bu ay kızmıştım yumurtlama zamanı 2 kere öyle yaptı geri çekilmede bile ihtimal varmışYapmadım açıkçası planlı değildi. Ama 2 kez geri çekilme oldu ay içinde o ikisini takvimde işaretlemiştim birinde gebe kalma ihtimali orta diğerinde düşük yazıyor
Tövbe deeeee başka testin yokmu dene dene hadiiiKuzum evet ilk kez gördüm böyle bi çizgi suya falan tuttum inanamadım çünkü imkan vermiyorum hala 48.günümdeyim ve hala olmadım acaba ben bebek değilde miyom falan mi doğurcamrabbimin gücüne gitmesin de
kanda çıkar canım çok net çizgin kesin çıkarSilik olduğu için biraz daha beklesem mi diye düşündüm çıkar mı kanda