- 28 Haziran 2016
- 3.393
- 2.519
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.881
Masallh saglkla ilerlesinKızlar değerim 123 olmuş dun vermiştim inşallah sağlıcakla devam eder
Sen naptin. Test yaptn mi ilk idrarlaYaa maşallah çok sevindimsağlıkla kucağına almak nasip olsun
Yok canım testim yoktu elimde , bugün alıp yarın ilk idrarla yapicamSen naptin. Test yaptn mi ilk idrarla
Yakinda eczane yok mu. Varsa zaten cikar ben dun aksam yemegin ustune yapmistim. Tabi adet gununse ya da adetn gecmisseYok canım testim yoktu elimde , bugün alıp yarın ilk idrarla yapicam
Yaaaa kuzum çok sevindim sağlıkla tutunsunKızlar değerim 123 olmuş dun vermiştim inşallah sağlıcakla devam eder
Ya çok sevindim ya sağ salim tutunsun inşallah bebişKızlar değerim 123 olmuş dun vermiştim inşallah sağlıcakla devam eder
İnşallah canım aminnnBel ağrım arada batma gibi ağrıyor canım yanma gibi değil inşallah ikimizde pozitif çıkarız
İnşallah canım darısı isteyen herkesin başınaYaa maşallah çok sevindimsağlıkla kucağına almak nasip olsun
Lh tsh fsh degerlerine bakacaktir o da kanda bakiliyor sadeceHormon testi nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı ? Doktor adetliyken gel hormonlara bakılım dedi ama sadece kandan mı bakılıyor yardımcı olabilir msiniz ?
İnşallah canımMasallh saglkla ilerlesinerken ogrenmek de zor zaman gecmiyor.
İnşallah canım çok teşekkür ederimYaaaa kuzum çok sevindim sağlıkla tutunsun
İnşallah canım hapimiz sağ salim alalım kucağımızaYa çok sevindim ya sağ salim tutunsun inşallah bebişAllah kucağına almayı nasip etsin
Öyleyse sabahtan aç karnına gitmek gerekiyor sanırımLh tsh fsh degerlerine bakacaktir o da kanda bakiliyor sadece
Kızlar perşembe günü yumurtlama oldu değerlendirdik 3 gün. dün adet olmam gerekiyodu olmadım bugünde olmadım akşam test yaptım ama negatifti pozitife döner inşallah ya çok stresliyim napıcam böyle beklemekleÖyleyse sabahtan aç karnına gitmek gerekiyor sanırım
Onu bilmiyorm ac karna gel dememisti. Ama ben ac karna yaparm testlerimi hepÖyleyse sabahtan aç karnına gitmek gerekiyor sanırım
Canım cok sevindim allah kucağina almayi nasip etsinKızlar değerim 123 olmuş dun vermiştim inşallah sağlıcakla devam eder