- 9 Mart 2022
- 8.241
- 6.269
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.901
2094 civarıKizlarrr benim betam pazartesi günü 698 di şimdi kaç olmuştur sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2094 civarıKizlarrr benim betam pazartesi günü 698 di şimdi kaç olmuştur sizce
Yükselmiş o zaman yarın gitsem bile kese gözükür dimi artık2094 civarı
Çok erken yapmışsın çıkmaz ki yumurtlamadan sonra 1 hafta sonra anca rahme yerleşiyor yerleştikten sonra hcg artışı olmaya başlıyor 1 hafta bekle öyle test yapKızlar perşembe günü yumurtlama oldu değerlendirdik 3 gün. dün adet olmam gerekiyodu olmadım bugünde olmadım akşam test yaptım ama negatifti pozitife döner inşallah ya çok stresliyim napıcam böyle beklemekle
Karından 3000 vajinadan 1500 civarında görünüyor diye biliyorum ben ama görürsün benceYükselmiş o zaman yarın gitsem bile kese gözükür dimi artık
İnşallah bir hafta sonra kalp atışı ile beraber görürümKarından 3000 vajinadan 1500 civarında görünüyor diye biliyorum ben ama görürsün bence
Aynılarını şu an bende yaşıyorum bakalım sonuç ne olacak beklemedeyiöKızlar bu ay yumurtlamayı göremedim o yüzden bu ay hamilelik olmayacağını biliyorum onun dışında aynı kilodayım ama pantolon düğmesi bile kapatamıyorum kasıklarım aşırı şiş çok yemek yemişim gibi ve akşamları özellikle çok batma oluyor acıyor gibi belim de ağrıyor arada kist vs şeyler bu şekilde kendini belli eder mi 12 sinde doktora gittim kist var demedi ama regli öncesi oluşur mu acaba
Ay valla iyi sabrediyosun ben yarın gidiyorum kese için 5+2İnşallah bir hafta sonra kalp atışı ile beraber görürüm
Ben baya baktım açtım içini varmıdır diye elim geldi oralara ondan kirli gözüküyorEvet canim ben goruyorum cizgi ama test ust cami kirlenmis gibi sen yarin tekrarla testini bakalim bidaha
ahhhh ne diyorsunnn inanamıyorum sana alllahım çok mutlu oldum inanki çok şükür artacak inşallah canım gönlünü ferah tut yok dimi kanama falanKızlar değerim 123 olmuş dun vermiştim inşallah sağlıcakla devam eder
Ayy hadi maşallah rabbim sağlıkla devam ettirsin insallah canimKızlar değerim 123 olmuş dun vermiştim inşallah sağlıcakla devam eder
Ben regli olucam onun can çekişmeleri diye düşünüyorum canımAynılarını şu an bende yaşıyorum bakalım sonuç ne olacak beklemedeyiö
Ben baya baktım açtım içini varmıdır diye elim geldi oralara ondan kirli gözüküyor
Evet canim benimkide baska cizgilerle karisiyordu icini acinca bozuluyor yuzeyi biraz bidaha test yaptinmi naptin
Seninde elinde değildi ki canım 7 gün gecikmene rağmen silik çizgi gördün mucize gibi bişey yani benim içinEvet canım öyle düşük değerle öğrenmek çok kötüymüş daha çook bekliycem
İnşallahhh canım stres olma göreceksin Allah'ın izniyleİnşallah bir hafta sonra kalp atışı ile beraber görürüm
Adetinizin 2 ya da 3.günü gitmeniz gerekiyor ve aç tok farketmiyorÖyleyse sabahtan aç karnına gitmek gerekiyor sanırım
Çok teşekkür ederim canım hep yanımdasınız desteğinizi hep hissettim . Allaha şükür yok canım kanamamBen baya baktım açtım içini varmıdır diye elim geldi oralara ondan kirli gözüküyor
ahhhh ne diyorsunnn inanamıyorum sana alllahım çok mutlu oldum inanki çok şükür artacak inşallah canım gönlünü ferah tut yok dimi kanama falan
Allah razı olsun canım inşallahAyy hadi maşallah rabbim sağlıkla devam ettirsin insallah canim
Benim içinde öyle canım ben acaba neden adet gelmiyor diye evham yamaya başlamıştım testlerde negatif oluncaSeninde elinde değildi ki canım 7 gün gecikmene rağmen silik çizgi gördün mucize gibi bişey yani benim için
Nasip işte senin minnoşunda baya nazlı çıktıBenim içinde öyle canım ben acaba neden adet gelmiyor diye evham yamaya başlamıştım testlerde negatif olunca