- 15 Aralık 2023
- 95
- 25
- 29
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.841
Ah inşallah canımBende gördüm o testtehemen cıktıysa var bence.ama 15 dakkadan sonra belırdıyse genelde yanıltıcı oluyor canım
Benimde geçen ay böyle oldu ve 1 hafta gecikme ile adet oldum o yüzden bende kimyasal olmasından korkuyorum canımHaklısın canım ama çok silik ya kimyasal da olabilir benim geçen ay bu şekilde oldu onun için demiştim. Ama umarım geç döllenmedir
Canım bende testinde çizgi gördüm yarın ilk idrarla da dene bence daha koyu çıkar inşallahBenimde geçen ay böyle oldu ve 1 hafta gecikme ile adet oldum o yüzden bende kimyasal olmasından korkuyorum canımumarım dediğin gibi geç döllenmedir
Insallah guzel haberler alirsin hayirlisiyla. Birde cogu hamilelerin ortak belirtisi goguslerde sislik hassaslik oluyor sende var mi.Başka testim yok ama yarın alabilirim cuma sabah yaparım yine böyle çıkarsa kan vermeye giderim heraldebeyaz akıntım var 3 gündür sık sık idrara çıkma kasık bel ağrısı var bide alakası var mı bilmiyorum ama şimdiye kadar ilk kez hayatımda dişim ağrıdı
Gerçekten miBende sizin testinizde ince bir çizgi gördümbence erken gebelik testi deneyin birde
Ayy kızlar ya göremeyen bitek benim sanırım valla şaşkınım dur testi atmamıltım bakayım bidahasbkt86 bende gordum ilk attiginda da gormustumde simdi bosa umitlendirmiyim demistim bitane daha test yap bence sabah
Canım testin şimdiki halini atsanaAyy kızlar ya göremeyen bitek benim sanırım valla şaşkınım dur testi atmamıltım bakayım bidahayarın 1 gün kalmış olucak sanırım beklicem artık
Yok kuşum atmışım çantaya baktım yokCanım testin şimdiki halini atsana
Tamam canım yarın yapıcak mısın pekiYok kuşum atmışım çantaya baktım yok
Hayır yaa yine tek çizgi görmek istemiyorum artık beklicem ne kaldı şunun şurasından ya kırmızı ya tek çizgi artıkTamam canım yarın yapıcak mısın peki
Peki kuzum içinden nasıl geliyorsa öyle yap gecikmeyi bekle ozamanHayır yaa yine tek çizgi görmek istemiyorum artık beklicem ne kaldı şunun şurasından ya kırmızı ya tek çizgi artık
Evet canim ben goruyorum cizgi ama test ust cami kirlenmis gibi sen yarin tekrarla testini bakalim bidahaAyy kızlar ya göremeyen bitek benim sanırım valla şaşkınım dur testi atmamıltım bakayım bidahayarın 1 gün kalmış olucak sanırım beklicem artık
Cnm ben de bugun kaset testle gordm. Bat gunum bugun. Bir haftaya kadr kaset testle takip etmeyi dusunuyorm. Zaten kipkirmizi olunca kese gorunur buyuk ihtimal. Benm kimyasallarm oldugu icin kan vermeye hemen gtmiyorm.Evet canım sen böyle yapınca daha görünüyor şimdi ama inşallah doğrudur 3 gün gecikti şuan reglim
Cnm ben de bugun kaset testle gordm. Bat gunum bugun. Bir haftaya kadr kaset testle takip etmeyi dusunuyorm. Zaten kipkirmizi olunca kese gorunur buyuk ihtimal. Benm kimyasallarm oldugu icin kan vermeye hemen gtmiyorm.
Canım hayırlı olsun pozitifi görmüşsün inşallah sağ salim kucağına alırsınCnm ben de bugun kaset testle gordm. Bat gunum bugun. Bir haftaya kadr kaset testle takip etmeyi dusunuyorm. Zaten kipkirmizi olunca kese gorunur buyuk ihtimal. Benm kimyasallarm oldugu icin kan vermeye hemen gtmiyorm.
Allah razi olsn cnm. Rabbim ayni acilari yasatmasn. Isteyene herkese nasip etsin. Sen naptin. Kan verdn miCanım hayırlı olsun pozitifi görmüşsün inşallah sağ salim kucağına alırsın
İnşallah canım teşekkür ederimCanım bende testinde çizgi gördüm yarın ilk idrarla da dene bence daha koyu çıkar inşallah
Evet canım bugün verdim enson 4 gün önce vermiştim 25di inşallah güzelce artmiştir.Allah razi olsn cnm. Rabbim ayni acilari yasatmasn. Isteyene herkese nasip etsin. Sen naptin. Kan verdn mi
Normalde her regl den önce göğüslerim şişerdi ama bu kez şişlik yok sadece biraz hashaslık var canımInsallah guzel haberler alirsin hayirlisiyla. Birde cogu hamilelerin ortak belirtisi goguslerde sislik hassaslik oluyor sende var mi.