- 15 Aralık 2023
- 95
- 25
- 29
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.861
Aynı bende senin gibiyim canım, iyice belli olunca gitmek istiyorum ama şunu anladım erken gebelik testlerinden daha iyi kaset testler. Erken olanlar çok kafa karıştırıyorCnm ben de bugun kaset testle gordm. Bat gunum bugun. Bir haftaya kadr kaset testle takip etmeyi dusunuyorm. Zaten kipkirmizi olunca kese gorunur buyuk ihtimal. Benm kimyasallarm oldugu icin kan vermeye hemen gtmiyorm.
Maşallah canım tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızEvet canım bugün verdim enson 4 gün önce vermiştim 25di inşallah güzelce artmiştir.
İki gündür ilk hamileliğimdeki belirti olmaya başladı çok mutlu oldum inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız
Benm belirtilerim 5. Haftadan sonra baslar. O yuzden su an sadece kaset testlerle var mi yok mu ona bakacam. Insallh saglkla gelisir bebisler.Evet canım bugün verdim enson 4 gün önce vermiştim 25di inşallah güzelce artmiştir.
İki gündür ilk hamileliğimdeki belirti olmaya başladı çok mutlu oldum inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız
Ben kaybettigm gebelklerim dahil hep kaset testlerle takip ettim. 6 gun oncesinden ogrendgm de oluyrdu. Ben her gun sabah ilk idrarla takip edecm kirmiziyi yakaliyinca kadin doguma gidip ayni gun kan verecm. O zamana atsam kendimi kimyasal olmaz insallh artkAynı bende senin gibiyim canım, iyice belli olunca gitmek istiyorum ama şunu anladım erken gebelik testlerinden daha iyi kaset testler. Erken olanlar çok kafa karıştırıyor
Amin canım Allah ım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallahMaşallah canım tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Şimdi benim geç döllenme oldu ben haftasını nasıl hesaplıycamBenm belirtilerim 5. Haftadan sonra baslar. O yuzden su an sadece kaset testlerle var mi yok mu ona bakacam. Insallh saglkla gelisir bebisler.
Ultrasyonda gorunene kadr adet tarihini baz alacaksin. Sonra doktor zaten soyler ne kadr gorunuyorŞimdi benim geç döllenme oldu ben haftasını nasıl hesaplıycam
Ciddi misin 6 gün önceden kaset testle çıkan ilk duydum şuanBen kaybettigm gebelklerim dahil hep kaset testlerle takip ettim. 6 gun oncesinden ogrendgm de oluyrdu. Ben her gun sabah ilk idrarla takip edecm kirmiziyi yakaliyinca kadin doguma gidip ayni gun kan verecm. O zamana atsam kendimi kimyasal olmaz insallh artk
Tabi benm kaybettigim gebelgm oyleydi pembeydi hatta silik de deildi. Yumurtlamanin gunu ve dollenmenin ne zamn gerceklestigi onemli olan. Bazen testler yaniltabilio o ay daha erken catlamam olmustu demek. Gec dollenme de adetten sonra yakaliyorsn genelde pembe cizgiyiCiddi misin 6 gün önceden kaset testle çıkan ilk duydum şuan
Bel ağrın nasıl canım bnce seninki pozitif benimde regle iki gün var belim çok ağrıyor ama ağrıdan ziyade yanma tarzındaBaşka testim yok ama yarın alabilirim cuma sabah yaparım yine böyle çıkarsa kan vermeye giderim heraldebeyaz akıntım var 3 gündür sık sık idrara çıkma kasık bel ağrısı var bide alakası var mı bilmiyorum ama şimdiye kadar ilk kez hayatımda dişim ağrıdı
Tamam canim guzel haberlerini bekliyoruzNormalde her regl den önce göğüslerim şişerdi ama bu kez şişlik yok sadece biraz hashaslık var canım
Anladım canımUltrasyonda gorunene kadr adet tarihini baz alacaksin. Sonra doktor zaten soyler ne kadr gorunuyor
Tebrik ederim canım sıkıca tutunsun bebeğin sana inşallahKızlar değerim 123 olmuş dun vermiştim inşallah sağlıcakla devam eder
Tebrik ederim canım betan bile yeni yükseliyor belirtilerin yeni olması çok normal sağlıkla büyüyün inşallahKızlar değerim 123 olmuş dun vermiştim inşallah sağlıcakla devam eder
Teşekkür ederim canım inşallah tutunurTebrik ederim canım sıkıca tutunsun bebeğin sana inşallah
Evet canım öyle düşük değerle öğrenmek çok kötüymüş daha çook bekliycemTebrik ederim canım betan bile yeni yükseliyor belirtilerin yeni olması çok normal sağlıkla büyüyün inşallah
Bel ağrım arada batma gibi ağrıyor canım yanma gibi değil inşallah ikimizde pozitif çıkarızBel ağrın nasıl canım bnce seninki pozitif benimde regle iki gün var belim çok ağrıyor ama ağrıdan ziyade yanma tarzında
İnşallah canımTa
Tamam canim guzel haberlerini bekliyoruz
Yaa maşallah çok sevindimKızlar değerim 123 olmuş dun vermiştim inşallah sağlıcakla devam eder