- 24 Şubat 2023
- 2.263
- 2.208
- 30
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.401
Üzülme canım Allah büyük adetmi oldunMaalesef bu ayda olmadi
Nasip değilmiş canım Allah büyük illaki bebişin bulucak canım hepiniziKizlar negatif
İnşallah canim aminnNasip değilmiş canım Allah büyük illaki bebişin bulucak canım hepiniziben sekiz ay boyunca artık umudumu yetirdigim anda mucize oldu
Kaçıncı gün bugün daha erken senin sanıyorum.Kizlar negatif
Ne zaman çıkarmış canımİnşallah güzel çıkar ya dua edin daha çıkmamış
22si batKaçıncı gün bugün daha erken senin sanıyorum.
22si bat
canım bozma moralini yoksa da öbür aya inşallah benimde yoktu bak hala varmıdır diye düşünüp duruyorum yoksada gelecek bir gün sabırla moralimizi bozmadan devamKizlar negatif
kız nerde kan verdin bu zamana çıkardıVallahi bende merakla bekliyorum ya çıkmamış yaa
Sağlık ocağı yakız nerde kan verdin bu zamana çıkardı
Yok canım ya yeni değil ki 14 aydır deniyoruz hadi dört ay korunduk 4 ay eşimden ayrı kaldım 8ay harici hep denedimDaha erken canım düşürmeyelim modumuzu burda neler okudum adet gelene kadar umut var
Bilmem kimya sağlık ocağına vermiştimNe zaman çıkarmış canım
Saol canım ama umudum kalmasi tüp bebeğe doru giditorum ocakta tüp bebek gibiDaha erken canım düşürmeyelim modumuzu burda neler okudum adet gelene kadar umut var
tühh acilde versen çok daha erken çıkardı yarına anca çıkar o sonuçSağlık ocağı ya
Haftana bakıldı mı haftaya göre de belli olur az mı cok mu diye benim 5+6 d a 2200küsurlardaydı hani sana örnek olsun diye belirttimKizlaaar salı 8 Perşembe 61 bugün de 1057 çıktı sonucum dış gebelik olabilir mi yaa doktoruma yazdım evet biraz fazla yükselmiş Çarşamba gel ikiz mi dış gebelik mi bakalım dedi @melegim can diğer kizlar
Tedirgin olma hiç ve erkek bebeklerin betası hızlı yükseliyor gördüklerim öyleydi benim de bi oğlum varbiraz tedirgin oldum inşallah ikizdiir diyelim
Evet haklısın ne kadar yıpratıcı olduğunu biliyorum ama sabır canım adete daha 4 gün var bekleyelim bakalımYok canım ya yeni değil ki 14 aydır deniyoruz hadi dört ay korunduk 4 ay eşimden ayrı kaldım 8ay harici hep denedim
Sağlık ocağında genelde ertesi gün çıkıyor diyorlarBilmem kimya sağlık ocağına vermiştim