- 1 Mart 2018
- 607
- 487
- 40
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.441
Bilemiyorum ki benim de umudum azaliyor iyice kasiklarimda hafif agrilar var adet olucakmis gibi hissediyorum bakalim hayirlisi olsun. Tesekkur ederim hepimizde vardir insaallahGünün yaklaşımca yap canım inşallah vardır sende
Ne bilim ya arada batma olup bebeğimij orda olduğu hiseederdim iki gündür varla yok arası ne bilim ya korku var icimdeYa sakin olllll adet olmadın yarında betanı görüceksin güzel düşün sakin ol canım ben rahatlaaa
Masallah artis olmasi cok guzel cok sevindim saglikla ilerlesin insaallahKızlar kan verdim yükselmiş ama biraz az yükselmiş 25 olmuş cuma günü 13dü iki katı bile değil
@Vavelya09 @lilyrosey @sbkt86 @sevayd M merveis B Beyond the sky @Sopranoooo @ArasaNillGerek @tatluboncuk @haticemm42
Aşko naberDış gebelik degildir canım ama ikiz olabilir demekki bebek saglıklı ki kat kat yükseliyor dış gebelikte bi düşer bi yükselir beta gittiginde keseni veya keselerini görürsün inşallah kuzum
Canım adetin geçeli kaç gün olduNe bilim ya arada batma olup bebeğimij orda olduğu hiseederdim iki gündür varla yok arası ne bilim ya korku var icimde
Canım çok panik yapıyorsun yapma diyemem biliyorum elinde değil kimyasal gebelik yaşadım ve en büyük belirtisi sancı ve kanama çok şükür sende bunlar yokNe bilim ya arada batma olup bebeğimij orda olduğu hiseederdim iki gündür varla yok arası ne bilim ya korku var icimde
Kuzum yarın kan verecek misin yada bugün verdin miKızlar kan verdim yükselmiş ama biraz az yükselmiş 25 olmuş cuma günü 13dü iki katı bile değil
@Vavelya09 @lilyrosey @sbkt86 @sevayd M merveis B Beyond the sky @Sopranoooo @ArasaNillGerek @tatluboncuk @haticemm42
Dördüncü gün verdim benCanım adetin geçeli kaç gün oldu
Masaallah cok guzel saglikla ilerlesin insaallahKızlar betam çıkmış 698 çıkmış betammmm
Teşekkür ederim canım inşallahMasallah artis olmasi cok guzel cok sevindim saglikla ilerlesin insaallah
En son cumartesi verdim canım çarşamba vericem birdahakiniKuzum yarın kan verecek misin yada bugün verdin mi
Yaaaaa canım benim hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar betam çıkmış 698 çıkmış betammmm
Sağol canım doktor başka şeylerde bakmış idrarda ve kanda azcik enfeksiyon var yaYaaaaa canım benim hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Bitanem iyiyim valla senden gelecek güzel haberi dört gözle bekliyorum. Çok güzel büyümüş yumurtaların femara kaliteli yumura büyütüyor inşallah güzel haberi alırız bu ay hemde ikiz olabilir mi neden olmasın iki yumurtanda aynı aralıkta çatlar çok güzel haber çok sevindim inşalalh birdahaki etiketin gebelik müjdesi olur kuzumAşko naberözledim seni.özledim hepinizi Papatyamaviss melisaa93 Bu ay doktorum femara yazmıştı yumurta takibi yaptı. Rahimde sıvı birikmesini bu ay görmedi. Cuma günü 18-18.5 milim yumurta görmüştü gün aşırı ilişki dedi 25 aralıkta da progesteron hormonuna baktır sonucu bana at dedi. Heyecanla bekliyorum sanırım olmazsa öbür ay aşılama
Anladım kuzum sağlıkla ilerler umarımEn son cumartesi verdim canım çarşamba vericem birdahakini
Maşallah canım çok güzel ilerlemiş enfeksiyon için doktora git mutlaka çok dikkat et kendineKızlar betam çıkmış 698 çıkmış betammmm
Valla kzlar yeni geldim doktor dedi sonucun gayet iyi sadece idrarda az bir şey enfeksiyon. Var şu iç geçer dedi bir hafta sonra kalbi için gidebilirsin dediMaşallah canım çok güzel ilerlemiş enfeksiyon için doktora git mutlaka çok dikkat et kendine
Oy maşallah ne güzel umarım hep böyle ilerler canım sağlıkla büyüyünValla kzlar yeni geldim doktor dedi sonucun gayet iyi sadece idrarda az bir şey enfeksiyon. Var şu iç geçer dedi bir hafta sonra kalbi için gidebilirsin dedi
Kızlarım merhaba grubunuza hayran kaldım. Birbirinize o kadar çok destek ve moral veriyorsunuz ki bende aranıza yeni katıldım inşallah güzel dilekleriniz yardımcı fikirleriniz banada kısmet olur.Birgeningünlügünden ovülasyon testi aldım 1- 2 aydır kullandım ama hiç t kısmını koyu göremedim hep silik çıktı. Testlerim bitince eczaneden herhangi bir markanın testini aldım ve perşembe akşamı t kısmını kopkoyu gördüm 3 günüde değerlendirdik acaba diğer testler hatalı mıydı ebru hanımada yazdım adete kadar devam et dedi her seferinde. Ondan önce salı günüde kadın doğumda kontrole gittim hiçbir sorunum yok tahlilerde gayet iyi. Reglime 1 günüm var sizce ne zaman gebelik belli olur ? (eğer allah nasip ettiyse)Oy maşallah ne güzel umarım hep böyle ilerler canım sağlıkla büyüyünKuzum anlatır mısın ilk kaç betayla öğrendin gebeliğini regline kaç gün vardı