- 7 Ocak 2015
- 1.991
- 1.286
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.361
yok canım bende belirti hiç yok kasık agrım vardı ama kayboldu gittiBen aldim bi tane artimed ama erken geb testii bel ağrim var göğüs hassasiyetim var bide evet aynı gündü sende ne var ne yok dhaa yapmadim test
Canım Bu test geçersiz tekrarla istersen umarım sonuç istediğin gibi olurKızlar az önce test yaptım böyle çıktı sizce hamilemiyim bana yardımcı olur musunuz
amanınn hadi ikizler mi geliyoreeeKizlaaar salı 8 Perşembe 61 bugün de 1057 çıktı sonucum dış gebelik olabilir mi yaa doktoruma yazdım evet biraz fazla yükselmiş Çarşamba gel ikiz mi dış gebelik mi bakalım dedi @melegim can diğer kizlar
Eve geçince falan yaparim ypktır die düşünüyorum bide testim dandirik ii marka test bulamadım artimedin erken geb twstni aldmNe zaman yapmayı düşünüyorsun
Akşama doğru yapicam inşallah canım atarımyok canım bende belirti hiç yok kasık agrım vardı ama kayboldu gittine zaman yapıcaksın test
çok olmuş gecikmen kan vermişmiydinizKızlar gecikmenin 46.günündeyim gebelik testlerinde pozitif yok bide ovulasyon yapayim dedim 2. Idrarla sivi alımına dikkat ettim.bu şekilde fikri olan varmı.?kadin doğum çarşamba randevum var..ilk kez bu kadar uzun geciktim.sastim artık umarım ciddi bi sorun cikmazmoralim çok bozuk olmadigim için hala testlerde de cikmiyo
walla canım hiç sorma :) artık üzülemiyorum bile 5 aydır aynı şey.Dediğin gibi vardır bi vakti...Hepimiz için hayırlısı olsun.. Bu topic de artık son zamanlarımız sat bat'sız...Herşey için teşekkürler sana.. irtibatı koparmayalım yine bebiş bekleyenler olarak :)Hayırlısı olsun kuzum vaktini bekliyo bebiş nazlı çıktı bizimkileren kısa zamanda gelecekler Allah’ın izniyle
amanınnn akşama heyecan var desenee hadi bakalım nişallah hayırlı haberi önce senden sonra benden sonra burdaki herkesden alırızzAkşama doğru yapicam inşallah canım atarım
Geçen hafta çarşamba vermiştim <2.30 cıktı.çok olmuş gecikmen kan vermişmiydiniz
amanınn hadi ikizler mi geliyoreee
biraz tedirgin oldum inşallah ikizdiir diyelimKuzum inşallah ikizdir içini ferah tutmaya çalış
Tamam canım yapıp hemen at buraya. Olsun sen genede yap artimedin kaseti dandirik erken gebelik belki iyidirEve geçince falan yaparim ypktır die düşünüyorum bide testim dandirik ii marka test bulamadım artimedin erken geb twstni aldm
Pcos var mı canım sende normalde kaç günde bir oluyorsun benimde benim ovülasyon testim de böyle çıkıyor ben pcostan şüpheleniyorum senin gebelik testin hassas değilse çıkmamış olabilirKızlar gecikmenin 46.günündeyim gebelik testlerinde pozitif yok bide ovulasyon yapayim dedim 2. Idrarla sivi alımına dikkat ettim.bu şekilde fikri olan varmı.?kadin doğum çarşamba randevum var..ilk kez bu kadar uzun geciktim.sastim artık umarım ciddi bi sorun cikmazmoralim çok bozuk olmadigim için hala testlerde de cikmiyo
artmıştır belki diyeceğim ama testte de çıkmıyor diyorsun. belki stresten falan etkilendin gecikme yasadın daha önce olmulşmuydu gecikmen düzenlimidir adetinGeçen hafta çarşamba vermiştim <2.30 cıktı.
Merhaba test yaptınız mı?Bugün yumurtlamadan sonra 9.gunum daha erken bence
Valla canım normalde duzenliydi 30 31gunde bir oluyordum. korunmayı bırakali 37 güne cıktı arasi.bu kadar gecikmemişti ama.pcos varmi bilmiyorum belkide var çarşamba günü belli olacak inşallah.randevum var çünkü.ama ters giden biseyler olduğunu dusunuyorum.endiseliyim açıkçası.gebelik testleride prodoctor ve artimed yaptım çizgi yeri çıkıyor ama boş.o yüzden artık onları ciddiye almıyorum.baska testte denemedim sastim kaldım artık cok gerildim umarım ciddi bi sıkıntim cikmazPcos var mı canım sende normalde kaç günde bir oluyorsun benimde benim ovülasyon testim de böyle çıkıyor ben pcostan şüpheleniyorum senin gebelik testin hassas değilse çıkmamış olabilir
Yok be canım artsa testlerde en azından çıkar.hep ici boş cizgi cikiyor.onuda ciddiye almıyorum artık burada bi arkadaş bendede oluyordu boş cizgi sonra regl oldum deyince boş çizgileri umursamıyorum artık vallahi test yapmaktanda midem bulandı .umarim başka bi sıkıntım yoktur tek dileğim oartmıştır belki diyeceğim ama testte de çıkmıyor diyorsun. belki stresten falan etkilendin gecikme yasadın daha önce olmulşmuydu gecikmen düzenlimidir adetin
Rica ederim kuzum ben hep buradayım istediğin zaman yazabilirsinwalla canım hiç sorma :) artık üzülemiyorum bile 5 aydır aynı şey.Dediğin gibi vardır bi vakti...Hepimiz için hayırlısı olsun.. Bu topic de artık son zamanlarımız sat bat'sız...Herşey için teşekkürler sana.. irtibatı koparmayalım yine bebiş bekleyenler olarak :)
Kuzu sonuç ne olduKızlar kan verdim eve geldim dua edin bana güzel çıksın sonuçum
inşallah yoktur canım yapma artık test falan bence düşünme doktor günü gelince netleşir herşeyYok be canım artsa testlerde en azından çıkar.hep ici boş cizgi cikiyor.onuda ciddiye almıyorum artık burada bi arkadaş bendede oluyordu boş cizgi sonra regl oldum deyince boş çizgileri umursamıyorum artık vallahi test yapmaktanda midem bulandı .umarim başka bi sıkıntım yoktur tek dileğim o