- 14 Haziran 2023
- 6.443
- 5.293
- 23
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.321
İnşallah canım Rabbim yardımcımız olsunMoralini bozma evrene güzel enerji ver güzel haberler seni bulsun sen de bizi bulbak ben kimyasal geçirdiğimde 12 ydi değerim üstüne 1 rakam bile koymadı vitaminlere havuca dayan bol bol Allahım hayırlı haberlerini alalım inşallah
Yaa öncelikle gebeliğin hayırlı olsun kuzum inşallah sağlıklı bir şekilde bebişini büyütürsün dur bakalım Allahtan ümit kesilmez. Bugün de gideceksin kan vermeye değil mi?İnşallah canım Rabbim yardımcımız olsun
İnşallah nasip olur canımYaa öncelikle gebeliğin hayırlı olsun kuzum inşallah sağlıklı bir şekilde bebişini büyütürsün dur bakalım Allahtan ümit kesilmez. Bugün de gideceksin kan vermeye değil mi?
Hayırlısı olsun canım sağlıkla artsın betan inşallahKızlar kan verdim eve geldim dua edin bana güzel çıksın sonuçum
İnşallah canımHayırlısı olsun canım sağlıkla artsın betan inşallah
Ay hadi inşallah güzel haberlerle gel hayırlısıylaKızlar kan verdim eve geldim dua edin bana güzel çıksın sonuçum
İnşallah ayy çok heyecanlıyımAy hadi inşallah güzel haberlerle gel hayırlısıyla
Yaaa harika progestron falan verdimi ilaç olarak sana ne dedim bu ay önce senden sonra benden gelsin güzel haber dua et banadaİnşallah nasip olur canımhayır kuzum dün verdim 4 gün sonra vermeyi düşünüyorum
Benim de bu ay olmadı walla.5. denememizdi. Yeni yıla kaldı umutlar.. Freely önerebilirim canım ovulasyon testinde. Çok net çizgi çıkarıoKizlar yine olmadi cok uzgunum zaten bir gebenin gunlugu testleri beni delirtmisti kac aydir. Ovulasyon testi onerebilecek varmi acaba hangi marka hangi saticidan alayim
İnnovitaKizlar yine olmadi cok uzgunum zaten bir gebenin gunlugu testleri beni delirtmisti kac aydir. Ovulasyon testi onerebilecek varmi acaba hangi marka hangi saticidan alayim
Burda ovülasyon yokki kuzuGünaydın kızlar şu ovulasyon testi ne bakarmsiniz testten iki saat önce sıvı alımını kesip tuvalete çıkmadan yaptım ama kafam karıştı sadece bir akşam yaptığım da belirgin çizgi çıktı gündüz yaptıklarım da bu şekilde neden böyle acaba regl bittiği gün başladım testlere
Evet işte bende onu söylüyorum testte felan ya da benim uygulamm da yanlış bişey yok dimiBurda ovülasyon yokki kuzu
Canım devam et ayrıca bazı aylar yumurtlama olmaz her kadında böyle adetten 2 gün önce yok adetin 4. Günü yumurtladım yazan insanlar varEvet işte bende onu söylüyorum testte felan ya da benim uygulamm da yanlış bişey yok dimi
Canım inşallah bir an önce mucizene kavuşursun.Yaaa harika progestron falan verdimi ilaç olarak sana ne dedim bu ay önce senden sonra benden gelsin güzel haber dua et banada
Canım güze haberlerini bekliyorumİnşallah canım