- 14 Haziran 2023
- 6.443
- 5.293
- 23
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.341
İnşallah canım
Bat ne zaman Testi kaçıncı dakikasında çektin idrarı kaç damla damlattınKızlar az önce test yaptım böyle çıktı sizce hamilemiyim bana yardımcı olur musunuz
Adetim geçti ama kanama yaşadım bir iki damla damlattim hemen çıktı canimBat ne zaman Testi kaçıncı dakikasında çektin idrarı kaç damla damlattın
Test biraz dağılmış ama çizgi var testin şimdiki hali hala böylemi. Yaşadığın kanama yerleşme kanaması olabilir canımAdetim geçti ama kanama yaşadım bir iki damla damlattim hemen çıktı canim
Evet canim hala böyle hatta foto atayım bakTest biraz dağılmış ama çizgi var testin şimdiki hali hala böylemi. Yaşadığın kanama yerleşme kanaması olabilir canım
Foto yok kiEvet canim hala böyle hatta foto atayım bak
Evet canim hala böyle hatta foto atayım bak
Evet canim hala böyle hatta foto atayım bak
Hayırlısı olsun kuzum vaktini bekliyo bebiş nazlı çıktı bizimkilerGuzel haber yine veremedim kuzum.Gumbur gumbur geldi icimde sanki kurbanlar kesilmis gibi hem de o kadar yogun ki...İlk gun kahve kahve ve hic gelmeyince heveslenmistim.Napalim kismet degilmis bu ay da :/
Evet kuzum olduHay maşallahbaya da olmuş yani az değil alışmam cok normal benim
bence var gayet belirgin iki çizgide gözüküyor kan verin bence adetinizde geçmiş riske atmayın hemen gidin kan vermeyeKızlar az önce test yaptım böyle çıktı sizce hamilemiyim bana yardımcı olur musunuz
canım sende varmı belirtiler ne alemdesin ikimizin günü aynıydı diye hatırlıyorum test yapıcakmısınİnnovita
Benim 22 si bat günüm bel ağrim ve göğüs hassasiyetim var inşallah ya vardirİnşallah canımdarısı başına inşallah hep dualarımdasınız senin bat ne zaman
Ben aldim bi tane artimed ama erken geb testii bel ağrim var göğüs hassasiyetim var bide evet aynı gündü sende ne var ne yok dhaa yapmadim testcanım sende varmı belirtiler ne alemdesin ikimizin günü aynıydı diye hatırlıyorum test yapıcakmısın
bir gebenin günlüğü testlerinden mi memnun kalmadınız. ay bende almayı düşünüyordum .Kizlar yine olmadi cok uzgunum zaten bir gebenin gunlugu testleri beni delirtmisti kac aydir. Ovulasyon testi onerebilecek varmi acaba hangi marka hangi saticidan alayim
İnşallah vardır canım dualarımdasınBenim 22 si bat günüm bel ağrim ve göğüs hassasiyetim var inşallah ya vardir
Ne zaman yapmayı düşünüyorsunBen aldim bi tane artimed ama erken geb testii bel ağrim var göğüs hassasiyetim var bide evet aynı gündü sende ne var ne yok dhaa yapmadim test
Kizlaaar salı 8 Perşembe 61 bugün de 1057 çıktı sonucum dış gebelik olabilir mi yaa doktoruma yazdım evet biraz fazla yükselmiş Çarşamba gel ikiz mi dış gebelik mi bakalım dedimelegim can diğer kizlar